Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Patch 3.16

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narescie konczy sie era banow Riven w lobby. U Shyvany ten nerfik nic tak naprawde nie zmieni, nadal bedzie op. Ciesze sie ze Eve lekko buffuja, zwlaszcza ze skilla e bo ten skill ma potencjal :).

sstwc.jpg

Opublikowano

Szkoda że wg. ruszają eve/kassadina(podobają mi się oba championy i ich mechanika),a co do Riven to już dawno byłem na to przygotowany(wg. mnie ten nerf powinien wyjść wcześniej).

Opublikowano

ej chwila gdzie ty tu widzisz buff late? dmg zmniejszony podstawowy ogromnie, przelicznik z 0.7 do 0.6 w late? lol wytłumacz mi to

a no sorry, gdzieś był wykres gdzie nowa riven jest lepsza/gorsza od starej

co nie oznacza ze i tak lekki nerf

Z przelicznika BONUSOWEGO AD zmienili na CAŁKOWITE AD

Opublikowano

cytując pewnego użytkownika

Przeciwny ADC nie zostanie zburstowany tylko z-oneshootowany icon_smile.gif Po wyliczeniu flat DMG (bez resistów) wyszło mi dokładnie 3774 DMG (bez blue potki i barona) z Q, W, E, R i Lich Bane. Zakładając, że przeciętny ADC na 18 lvlu ma 102 MR (z GA, Runek i Locketa od kogoś z drużyny), a Kassadin ma marki pod magic penetration, void staffa, sorcerery (buty) i masterkę dającą 6% penetracji – MR marksmana zostaje zredukowany do 39, czyli otrzymuje 28% mniej obrażeń magicznych. 72% razy 3774 = ’2717 końcowego dmg’. Zdumiewające prawda? Nie wspominając o tym, że skille mają CD około 6 sekund, czyli co prawie 6 sekund można zadać ’3774 – MR’ obrażeń
Opublikowano

ziggs nietknięty, spoko, lejnowanie na niego jest prawie niemożliwe buff anivii? o.O pewnie skina do niej chca wypuścić bo ona i tak jest op

Ziggsa nie potrafisz skontrować? XDDD

Ja tego małego skurwiela biorę jak chce Gragasem. Niech sobie rzuca te bombki.. moje skrypty je ominą xD. Zresztą Syndra to samo.. zburstuje go po 6 lvlu i nawet nie zdąży użyć tego skoku magikowego. Zresztą sorry.. wystarczy głupia Tristana pod AP ze skryptem akuzu i jest outplayed. Jedyna osoba, która przeżyje bursta Tristany to tank z resistami.

Opublikowano

Wyczuwam teraz AD eve w jungli ;)

Nerf shyvany w ogóle jej nie ruszy. Kończy się Riven :D Tak to wszystko elegancko, na +. No i bardzo ładny skin do Dianki.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

O co chodzi z flashem, przeciez chuja sie zmienia

Crossfire EU - SnD.Gaming
Crossfire NA - .NoRuleS.

Opublikowano

Efekt po flashu.

Up. Moim zdaniem to jest mały nerf i niezły buff dla eve. Przelicznik psych dmg na E to super sprawa ponieaż na Q posiada ona przelicznik na ap i ad więc będzie można z niej zrobić ciekawą i o wiele lepszą hybrydę.

Jak dla mnie zniszczyli AP Eve, a AD jest trochę kupowata imo. Poza tym Q i ult biją magic dmg, a E czyli 2 część bursta zadaje obrażenia fizyczne. Ani w jedną, ani w drugą stronę :3

Opublikowano

Co do Evelinki - nauczcie sie czytać angielskie posty, bo jak widze ten polski tekst to mi sie plakac chce
Q - zmniejszony speed
E - TERAZ ZADAJE CAŁKOWICIE 230, ZAMIAST 2 RAZY 115 = ZMIENILI OPIS SKILLA, A NIE BUFFUJĄ AD EVE

Poza tym - te nerfy idą w glass cannona Eve która z DFG zjadała adc w sekunde.

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

evelynn, anivia i janna mają bardzo miłe buffy natomiast w końcu się wzięli za tą shyvanę i zapowiadaną riven. I tak to na pewno nie wszystkie zmiany w patchu

przecież nerfa dostała wtf?

Opublikowano

Nie można dać linka do:

http://how2win.pl/patch-3-16-analiza-nadchodzacych-zmian/

zamiast do jakiś chujowych stron? (no chyba że to jakaś chujowa reklama)

Sam patch mi sie podoba, z resztą tak jak większość patchy

@UP

Eve dostała nerfa i "buffa" w jednym, teraz będzie viable hybrid build (jak za czasów początków s2).

Opublikowano

Jeej będę robił większy dmg eve w early nq noobki bez run na armora z E ;P jeeeej black cleaver wiecie będę kupował bo się opłaci ;D jeej mój build ad którym wykręcić 20/5 w każdym meczu będzie bardzej op ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

W końcu znerfili Kassadina, ale i tak to nie to czego chcieliśmy. Wciąz ult co kilka sekund. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...