Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

62-64lvl

janek5d96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybko ale to wszystko zależy od potworów które zabijasz.

Opublikowano

Przypuszczając że expisz w v2 (szpony, bo tam ładnie leci) oraz z buffem i pierścieniem expa - to tak, można to nazwać szybkim expem.

Jeśli jest inaczej - napisz gdzie expisz.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Przypuszczając że expisz w v2 (szpony, bo tam ładnie leci) oraz z buffem i pierścieniem expa - to tak, można to nazwać szybkim expem.

Jeśli jest inaczej - napisz gdzie expisz.

tak zgadza sie v2 szpony spot przed bossem z buffem m4 m4 i pierscieniem expa tak to mniej wiecej wyglada dobrze czy słabo? Są jakies szybsze sposoby? nie wiem czekanie jakos i pele czy na kilka spotów czy jak? https://www.youtube.com/watch?v=Evhp9hhfq8I i tak pytanie troche z innej beczki jesli wie ktos jak udostepnic film na komórki był bym wdzieczny :)

Opublikowano

Możesz przyspieszyć exp używająć pelerynek by zgarniać całego spota naraz.

A co do filmiku powinieneś mieć taką opcje aby udostępnić na urządzenia przenośne.

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

No tak, to jest szybko, może nawet bardzo. Ale nie bardzo rozumiem po co powstał temat. Chcesz się pochwalić jak szybko wbijasz lvl, czy sprawdzić jak to wypada w porównaniu z innymi ?

giphy.gif

Opublikowano

No tak, to jest szybko, może nawet bardzo. Ale nie bardzo rozumiem po co powstał temat. Chcesz się pochwalić jak szybko wbijasz lvl, czy sprawdzić jak to wypada w porównaniu z innymi ?

Otóż wydawało mi sie to wolno wbijanie 4h 2 lvl bo kurde to gra a zzera tyle czasu wiec myślałem ze to ja jakoś nie umiejętnie to robię albo nie znam jakiś bugów lub tricków na szybszy exp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...