Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2 Ulepszanie Kd

xWojoDominxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zmienie nick na FuBu, będe pisał ciągle "xD" i pro noobki będą do mnie pisać "fubu krulu daj 23123kkk" (tak jak wtedy gdy kończyłem gre na PLu "ee ty daj mi duzo kasy tak z 3000kk" - Pro..)

Ravven, daj jakiś lepszy dowód, bo napisanie nicku nic Ci nie pomoże. Każdy może sobie też zmienić nick na Kamer i w sygnie napisać że zapomniał hasla i ma nowe konto ^^.

Edit:

Down, daj skan.

Opublikowano

o nie no wrzucę wam mojego moda ale to jest taka starsza wersja bo formata robiłem a jak na rapid wrzucałem to nie miałem konta założonego.Mogą być bugi, nie pamiętam już wszystkiego.A tak w nawiasie to chyba założę sobie nowe konto "fóbOmetintwa".

Link zaraz będzie.

Macie link:

http://rapidshare.com/files/352648186/Metin2_mod_by_RaVvEN.rar.html

może być ściągnięty tylko 10 razy więc jak chcecie to ściągajcie.Co posiada?

nowe login screeny

okienko do wpisywania komend (tak tak na f5 jak u kamera, znam tylko ten sposóB)

widać password przy wpisywaniu passów (aby się nie pomylić)

to jest wersja beta i zamiast zwykłych grafik zbroi są inne tzn. te białe

skillhack jest chyba taki sam jak u kamera bo jest on najlepszy tzn.wybrane skille bodego + 2 najsilniejsze mentala, próbowałem połączyć sure z wojem ale nie dało się dodać punktów do skilli)

aha możecie zrobić z tym co chcecie, nawet podpisać się pod tym.Ja już skończyłem z metinem, za długo się nim bawiłem.Teraz czas na spolszczanie dobrych japońskich gier o których nikt nie słyszał np.the ruins of the lost kingdom online, c12 online lub cosmic break.

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

HAHAHA ty wiesz kto ja jestem?! Byś poszukał w google Ravven mod for metin2.Heh posiada patch na białe broje tak, e widać ich tekstury.Ale nie no 10 letnie dziecko?Haha jak tak uważasz o każdym kto wie coś więcoj o metinie więcej niż ty to wiesz poćwicz. B)

a ja jestem Mikolaj Kopernik :)

ps pewnie wziol sobie zedytowal mod kamera i sie buja..

1377531174-U173186.png

Opublikowano

a ja jestem Mikolaj Kopernik :)

ps pewnie wziol sobie zedytowal mod kamera i sie buja..

żebym cie nie bujnął wiesz w co...

wejdz czasem do tematów o tworzeniu serwerów prywatnych to zobaczymy kto co z edytował...

@DOWN po pierwsze pierwszy zaczął po drugie pisze się kłótnia xD

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

twój tut? Proszę cię, zrobiłeś głupią rzecz, teraz banda neo kidów takich jak ty będzie latac i cheatowac, jak to powiedział mój znajomy

zresztą trzymaj się pajacu ortografii :) do widzenia, mam nadzieje, że cie na grze spotkam

Opublikowano

ravven idz juz lepiej z tego forum bo takie bajki wciskasz ze az ze smiechu placze

up^

pajacu bez obrazy ale nie wyzywaj bo ktos cie zglosi xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

ravven idz juz lepiej z tego forum bo takie bajki wciskasz ze az ze smiechu placze

up^

pajacu bez obrazy ale nie wyzywaj bo ktos cie zglosi xD

Definicja ne0 kid:

Ubliża mądrzejszym od siebie, nie wierzy w rzeczy możliwe do zrobienia lecz na jego głowę za trudne.

NarQ&Poćwicz

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Co do konsoli:

Była już wbudowana w klienta lecz zablokowana.

KameR sam jej nie zrobił...

ale komenda nie była wbudowana sam ją musiałem napisać.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

dziś już uzbierałem 500kk w 1,3h niezły pomysł z tym ulepszaniem. Ja zawsze kupuje kd +3 ulepszam na +5 i sprzedaję za 20kk i interes sie krec:)

Arabb zniszczył

Pomogłem daj +

Opublikowano

dziś już uzbierałem 500kk w 1,3h niezły pomysł z tym ulepszaniem. Ja zawsze kupuje kd +3 ulepszam na +5 i sprzedaję za 20kk i interes sie krec:)

Chłopie popatrz czasem na daty... Ostatni post 20 lutego^^ Close.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...