Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2 Ulepszanie Kd

xWojoDominxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim.

Opisze jak ulepszac kd na serwerze csyt2!

Więc tak:

1.KD wkładamy w 1 miejsce w ekwipunku.

2.Naciskamy F5 (wywołuje to konsole)

3.Wpisujemy w konsoli refine 0 0 i zatwierdzamy enterem

4.Jestesmy happy bo mamy mase kd 5 :)

OPIS DOTYCZY TYLKO MODU KAMERA !!!

Sam wpadłem na pomysł jak to zrobić , wiem że inni to znają ale mało osób .

Opublikowano

Powiem ci tyle jesteś posranym gnojkiem chcesz żeby serwer padł?? jezeli kazdy bendzie tak robil to napewno kd beda tanie o 50% bo bedzie masoba sprzedarz KD+5 a tak wogule to nie ty wymysliles ten sposob tylko moj kolega pacanie i sie niepodniecaj niech mod to przeniesie do kosza

Opublikowano

To nie dotyczy tylko modu kamer'a :) Zuleer dawał poradnik z komendą /console (jest to konsola wbudowana w grę). I wymyśliła ją firma YMIR, która stworzyła metin'a. Więc ani kamer, ani wasi koledzy, ani inni wasi znajomi tego nie wymyślili. Możliwe też, że to nie ymir to wymyśliło lecz inna firma z licencją, która stworzyła klienta od podstaw (bez prawie żadnych plików).

To tyle ode mnie.

Opublikowano

@RaZoRPL 90% komend na mojej stronie (opisanych) są moje! a nie oryginalne wpisane w gre wiec nie gadaj mi tu ze to sa komendy Ymir komenda na ulepszanie jest napisana przeze mnie.

znajdz mi w jakim kolwiek kliencie te komendy to pogadamy

Opublikowano

kd 80%?

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

działa to na każdym servie?

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Kamer sam pisał te komendy?! Ta hahaha bo się posram.Kilka tygodni przed datą powstania tego jego "moda" na epvp był temat o rozpakowywaniu plików serwera i o robieniu takiego moda jak kamer sobie "wymyślił".A co do tych niby jego komend to wiecie no, wystarczy root wypakować i trochę pogrzebać.Tam wpisać true tam false i mamy.Tuta nie daje bo będzie za chwilę 200 stron o tematyce "Muj fłasnorecznie sropiony modd do metina 2"

n

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

RavVen jak jestes taki dobry pokaz wlasnego moda czy poprostu jestes 10 letnim dzieckiem, i zazdroscisz dobrej (solidnej wykonanej pracy)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

RavVen jak jestes taki dobry pokaz wlasnego moda czy poprostu jestes 10 letnim dzieckiem, i zazdroscisz dobrej (solidnej wykonanej pracy)

HAHAHA ty wiesz kto ja jestem?! Byś poszukał w google Ravven mod for metin2.Heh posiada patch na białe broje tak, e widać ich tekstury.Ale nie no 10 letnie dziecko?Haha jak tak uważasz o każdym kto wie coś więcoj o metinie więcej niż ty to wiesz poćwicz. B)

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...