Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 czy PS4

Harryxp1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja temat napisałem PS3 czy PS4 a teraz potrzebuje rady jak wyżej

chciałbym tak podłączyć kabel lan odrazu pod konsole można tak ? żeby chodził internet Czyli Z laptopa do konsoli lan

Pomogłem, daj lajka ! :)

Opublikowano

Hmm zadaj sam sobie pytanie ps4 kosztuje 1900zł i gry są bardzo drogie z 200zł. Więc bym kupił ps3 bo gry już można dostać nowe za ok 50zł PS słyszałem że narzekają na ps4 że płyty im z napędu samo wyżuca na yt widziałem

Opublikowano

chciałbym tak podłączyć kabel lan odrazu pod konsole można tak ? żeby chodził internet Czyli Z laptopa do konsoli lan

Jak z laptopa do konsoli chcesz kabel podłączyć o.O Przecież chyba się tak nie da, ten kabel musisz mieć podłączony do routera lub jakiejś skrzynki przy antenie. I tak samo musisz mieć podłączoną konsolę. Ewentualnie możesz sobie przez wifi podłączyć. Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że tak powinno być. Np. ja mam do routera podłączone 2 pc z kabla + telefony,konsola + tv z wifi leci.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

o kurcze ;/ a ile router kosztuje mam internet w plusie

Wiesz, jak nie masz routera to może zadzwoń do tego plusa i powiedz, że chcesz sobie konsole pod internet podłączyć.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

można, poczytaj o udostępnianiu połączenia, można nawet udostępnić połączenie z telefonu...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

można, poczytaj o udostępnianiu połączenia, można nawet udostępnić połączenie z telefonu...

Tak jak napisałem nie znam się na tym :)

Opublikowano

przecież w necie masz to wszystko wytłumaczone...

są nawet tematy gdzie jest opisane jak podłączyć PS3 pod iPLUS :)

pierwszy link z wyszukiwarki...

http://gametrade.pl/grupa/playstation-3-/iplus-na-ps3

Tylko, że ja nawet nie szukałem w necie czy da się zrobić coś takiego. Poza tym takie coś moim zdaniem jest do bani bo jak przeniesie laptopa gdzie indziej to już nie ma neta w konsoli no i laptop z konsolą muszą być połączone kablem o.O Nie lepiej zrobić to normalnie ?

Opublikowano

A teraz pytanie czy 500gb kupic czy 12gb kupic bo narazie tylko w gta 5

czy lepiej 500gb i na zapas ?

Moim zdaniem lepiej 500 bo pobrałem kilka demek ze sklepu ps i z 20gb poszło :D

Opublikowano

szybko można nauczyć się grać w gta wgl strzelac itp?

Ja w gta na konsoli nie grałem, mam uncharted 2. Po jakichś 2 godzinach grania przyzwyczaisz się.

Opublikowano

Harry pisz prosze po polsku, natomiast wracjąc do tematu jeżeli będziesz kupywał cyfrowe gry to lepiej kupić 120 lub 320, chyba że stać cie na kupywanie co 2, 3 dni gierki to 500 gb pójdzie migiem. Ale jeżeli bedziesz kupował pudełkowe 12 gb starczy ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ps3 według mnie jest lepsze więcej gier itd ;) ps3 kupować najlepiej 12gb oraz dokupić sobie dysk własny np 320gb albo 1tb 5400/7400

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

aha, hmm dziękuje wam all !

Spoko, miłego grania życzę! Nie wiem o co Ci chodziło w ostatnim poście, ale mogę powiedzieć, że gta v z tego co widziałem na yt ma bardzo dobrą grafikę, fabułę no i ogólnie uważam, że to dobra gra :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...