Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robert Lewandowski -- WIELKI TRANSFER !

Nακou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy w Polsce jadą po Lewandowskim że nie potrafi grać itd.. :D

Teraz biją się o niego dwa najlepsze kluby świata - Real Madryt i Bayer Monachium

Lewandowski wybrał Bayer - najlepszy klub na świecie, mistrz ligi mistrzów, teraz w Bundeslidze nikt nie ma szans wygrać z Bayernem.

Do tej pory jeszcze Borussia była mocnym rywalem dla tego klubu ale po odejściu Lewego praktycznie Borussia dla Polskich kibiców przestaje istnieć fakt faktem jest tam jeszcze Kuba i Łukasz.

Jak już pewnie wiecie Real oferował Bayernowi 81 mln euro za Lewusa

ale ta kwota pokrywała złamanie umowy kontraktu, i inne takie rzeczy.

Fakt faktem Real chciał wyłożyć 81 mln euro na Lewego czyli byłby to trzeci największy transfer na świecie :)

Lewandowski który w Polsce był sprzedawany za 5 tyś złotych :) obecnie jest warty więcej niż wszyscy pilkarze w Ekstraklasie i cała reprezentacja Polski :D

Osobiście uważam że Lewyandowski podjął dobrą decyzje wybierając Bayern niż Real

bo wiadomo że z Realu trafiłby na śmieci pewnie do jakiegoś klubu na poziomie West Hamu :)

Także w dalszym ciągu najdroższym polskim transferem zostaje Jurek Dudek :)

z Realu do Liverpoolu za 7,5 mln :D

Opublikowano

Nie rozumiem tego narzekania. W Borussi, która w tym sezonie obecnie jest czwarta - i tak był w topce strzelców, teraz będzie miał jeszcze lepszych grajków. Skoro Guardiola dla przeciętniaków pokroju Rafinii czy Pizarro potrafi znaleźć miejsce w składzie to bez problemu Lewandowski zje Mandżukicia i go wypluje jeszcze.

Ale będzie narzekanie, że nie kosztował 40 mln i że nie do Realu. Język zna, z aklimatyzacją nie będzie problemu, sukcesy na niemieckim podwórku niemal pewne, do tego 10 (?) milionów za sezon. Zazdro ;)

Opublikowano

Dla mnie to i tak chamskie, że przeszedł do jednego z większych rywali. Był główną (dobra.. jeszcze jest) postacią BVB to choćby taki Cristiano przeszedł do Atletico, bo wiadomo Borussi największym rywalem jest Schalke, ale od razu potem Borussia. Ja bym go widział bardziej w którymś klubie z Londynu, no ale cóż jego sprawa. Ciekawe jak mu pójdzie.

A na pewno głupotą jest ujawnianie takiej informacji gdy zaczyna się druga połowa sezonu, no do cholery. Borussia ma szansę w pucharze, lidze mistrzów (liga ciężka) a tu taki kolejny cios jak w zeszłym roku z Gotzem.

Opublikowano

Wisi mi to szczerze, jakimi to proelo zawodnikami są polacy w zagranicznych klubach, ja czekam aż w naszej narodowej reprezentacji pokażą taki poziom.

Opublikowano

Nie dziwię Mu się, że zmienił team. Za taką kasę, jaką miesięcznie będzie wyciągać, prawie każdy by poszedł... (porównuję do sytuacji w BVB). Do tego będzie mógł się podszkolić.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wisi mi to szczerze, jakimi to proelo zawodnikami są polacy w zagranicznych klubach, ja czekam aż w naszej narodowej reprezentacji pokażą taki poziom.

To się raczej nie doczekasz, ponieważ jak widać każdy ucieka do klubu, w którym więcej zapłacą.

Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka?

Lewandowski będzie mieć transfer do tego klubu, który mu więcej zaoferuje. Przecież w obecnych czasach wszyscy na kasy leca, więc to żadna nowość, że będzie zmieniać klub.

Opublikowano

Lewandowski będzie mieć transfer do tego klubu, który mu więcej zaoferuje. Przecież w obecnych czasach wszyscy na kasy leca, więc to żadna nowość, że będzie zmieniać klub.

Oj.. nie wszyscy,

Messi nawet gdyby dostał oferte z 2x większymi zarobkami niż ma w Barcelonie odrazu by ją odrzucił

Szczerze to piłkarz na poziomie Messiego czy Ronaldo po roku może zakończyć kariere, a kase ma do końca życia.

Opublikowano

Radzę poczytać o Messim i o PSG . Poczytaj ile proponowali Barcelonie, ile miał zarabiać . On już powiedział, że dupy z Barcelony nie rusza ( w sumie to mu się nie dziwię ) a te pojebane Araby sobie nadzieje robią .

@topic .

Real to niech lepiej długi spłaca a nie znowu piłkarzy chce kupować ...

Dobrze zrobił, a Ci szwabscy kibice to niech lepiej dupę zamkną na ten temat i powyrywają turystki bo rodowite Niemki to patykiem bym nie tknął

Opublikowano

Dobry ruch Roberta,w tej drużynie może się dalej rozwijać. Ciesze się ,że nie poszedł do Hiszpanii/Anglii - niemiecką ligę zna już na wylot więc nie ma problemu z klimatyzacją a na arenie międzynarodowej ma większe szanse na tytuły z Bayernem niż BVB.

#rein

Opublikowano

no chyba nie.

W tym i poprzednim sezonie strzelił więcej goli, a partnerów Mandżukić miał zdecydowanie lepszych i miał ich więcej, bo po kontuzji jakiegoś skrzydłowego wchodził Grosskreutz, a klasy światowej nie prezentuje.

Opublikowano

Radzę poczytać o Messim i o PSG . Poczytaj ile proponowali Barcelonie, ile miał zarabiać . On już powiedział, że dupy z Barcelony nie rusza ( w sumie to mu się nie dziwię ) a te pojebane Araby sobie nadzieje robią .

@topic .

Dobrze zrobił, a Ci szwabscy kibice to niech lepiej dupę zamkną na ten temat i powyrywają turystki bo rodowite Niemki to patykiem bym nie tknął

no dokładnie

Messi to piłkarz bezcenny, zaczął kariere w Barcelonie i pewnie tam ją zakończy :)

PSG oferowała za niego 400 mln euro czyli jakieś 1,6 miliarda złotych :)

@ Lewandowski trafiając do Bayernu staje się droższym piłkarzem o jakieś 10 mln euro, a jak tam się rozkręcić to może paść nowy rekord transferu od Realu :)

Opublikowano

@topic .

Idiota. Nic nie wiesz o klubie a się wypowiadasz. Biznesmen wiedzący wszystko na temat innych klubów.

no dokładnie

Messi to piłkarz bezcenny, zaczął kariere w Barcelonie i pewnie tam ją zakończy :)

PSG oferowała za niego 400 mln euro czyli jakieś 1,6 miliarda złotych :)

@ Lewandowski trafiając do Bayernu staje się droższym piłkarzem o jakieś 10 mln euro, a jak tam się rozkręcić to może paść nowy rekord transferu od Realu :)

Lewandowski przechodzi za darmo do Bayernu.

Opublikowano

Idiota. Nic nie wiesz o klubie a się wypowiadasz. Biznesmen wiedzący wszystko na temat innych klubów.

no tak wiem :D

a w którym zdaniu Twoim zdaniem :) zasugerowałem że oni go kupili?

Chodzi mi o to że jak Lewy w Bayernie będzie strzelał w chuj dużo bramek to Real zaoferuje za niego może nawet 100 mln + ( i padnie nowy rekord :D )

Opublikowano

Jak dla mnie dobra decyzja. Duży skok jeśli chodzi o klub. Nie mówię, że Borussia jest kiepskim klubem :) Jednakże sądzę, że Bayern jest klasę lepszy :) Bardzo dobry krok !

Opublikowano

Dobry ruch Roberta,w tej drużynie może się dalej rozwijać. Ciesze się ,że nie poszedł do Hiszpanii/Anglii - niemiecką ligę zna już na wylot więc nie ma problemu z klimatyzacją a na arenie międzynarodowej ma większe szanse na tytuły z Bayernem niż BVB.

Tu chodzi o pieniądze a nie o klub.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No wiem, że Real ma +600 baniek Euro długu ;c Pozdrawiam :D

Opublikowano

A tam bedzie siedzial na lawce w bayernie zobaczycie

Mandżukić ma odejść z Bayernu z tego co wiem, a Robert jest jednym z najlepszych napastników na świecie, więc nie widzę przeszkód aby grał w podstawie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...