Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie zdziałasz, nie robiąc nic. Też miałem podobną sytuację, a że zbytnio nie zwracałem uwagi na to, to także nic nie działałem w tej sprawie. To samo nie odeszło. W pewnym momencie przesadzili. Jeden wyrwał gonga i żaden z ich "paczki" nawet nie ruszył z pomocą koledze. Do tej pory nawet nie usłyszałem żadnej obelgi.

Możesz niby se zakumplować z jakims koksem ale pamiętaj, że on nie będzie za tobą wszędzie chodził.

Obejrzy sobie film pt. "Nasza klasa" pozwoli co zrozumieć co nie co.

Wrażliwi ludzie mają prze*bane na tym świecie.

Gdzieś wyczytałem, że siłka mu zaszkodzi. Zafunduj sobie hantelki (żeby nie były za ciężkie bo sie pozrywasz), rób pompki i wgl. taki trening domowy.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Po szkole obrzuć ich jajkami w kominiarce. Albo wyjeb im gonga

Najlepiej jak będziesz się od nich trzymał z daleka.

albo siebie niech obrzuci nikt go nie ruszy :D

Opublikowano

Witajcie mam pewien problem więc w szkole mam pewnych znajomych którzy czasami mi dokuczają mam 14 lat i jestem strasznie wrażliwy trwa to od 4,5 lat więc troche już to trwa 14 lutego zaczynaja mi się ferie i jade z rodzicami na 4 dni w super miejsce i już nie moge się doczekać i tu moje pytanie ja w szkole ledwo wytrzumuje jak wytrzymac do 14 lutego pomóżcie błagam was nie jestem żadnym trollem mówie całkowicie serio.

daj się wykorzystać

Gwarantuje że będą cie przepraszać do końca życia.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Miej na to wyjebane, zarywaj do najfajniejszych lasek, znajdź sobie hobby/pasję to im język opadnie.

Uczeń
Opublikowano

beka z tych gimbów co piszą wyjeb jednemu to sie reszta odpierdoli jak chłopak psychicznie nie daje rady ich słuchac a co dopiero wstac i zajebac komuś bombę no halo ludzie ja pierdole

nie zwracaj na zjebów uwagi ot co to sie odczepią.

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Witajcie mam pewien problem więc w szkole mam pewnych znajomych którzy czasami mi dokuczają mam 14 lat i jestem strasznie wrażliwy trwa to od 4,5 lat więc troche już to trwa 14 lutego zaczynaja mi się ferie i jade z rodzicami na 4 dni w super miejsce i już nie moge się doczekać i tu moje pytanie ja w szkole ledwo wytrzumuje jak wytrzymac do 14 lutego pomóżcie błagam was nie jestem żadnym trollem mówie całkowicie serio.

Też im dokuczaj, postaw im się, jeżeli to nie podziała to wyskocz z kosą po lekcjach i powiedz, że jeszcze raz takie coś to pvp o spota zrobimy :v A tak na serio to powiedz mamie/tacie albo postaw im się po prostu, nie dawaj się takim szczeniakom.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

To sa zera, nie maja co robic tylko cie ie wyzywac. Znudzi sie im jak nie bedzie zadnej reakcji na ich dzialania. Jak bedzie ci przykro to pomysl ze oni w przyszlosci beda robic droge przed twoja firma.

Opublikowano

Polecam zebrac ekipke i wpierdol gejom.

tzn. Poprostu daj jednemu w morde drugiemu trzeciemu i dresy beda cie nosic.

A jak nie wiesz jak dac wpierdolek polecam poradnik z nonsopedii. bardzo nauczy.

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Poradnik:Jak_dawa%C4%87_wpierdol

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Całe życie będziesz się tak dawał ruchać? Przypierdol jednemu i tyle, nawet jak skończy się to tym że dostaniesz od nich po ryju. Raz, drugi, trzeci się postawisz i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...