Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem Metin2 PL

Maerk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po półrocznej przerwie zdecydowałem się wrócić do gry. Jednak po uruchomieniu pasek ładowania zawsze zatrzymuje się na gameswitcher.exe i dalej się nie rusza. Próbowałem to naprawić od kilku tygodni, lecz jak widać bezskutecznie. Reinstalowałem kilkakrotnie - sam client oraz przez gameforge live, zgrywałem patcher od kolegi, na czas patchowania wyłączałem wszystkie zbędne programy,usuwałem ciasteczka i historię z przeglądarki,pobierałem na różnych przeglądarkach, usuwałem klucze metin2 w rejestrze,usuwałem całkowicie grę, folder z nią, wyłączałem firewall, ale nie antywirusa, gdyż takowego nie posiadam. Nie jest to na pewno wina internetu, ponieważ nic nie zmieniałem a kiedyś gra chodziła na nim doskonale, bez jakichkolwiek zarzutów, lagów itd. Próbowałem włączać przez kurczaki, jednak nic to nie dało. Dodam również, że mój system operacyjny to Windows 7 Home Premium. (Tak, włączałem grę jako administrator). Pisałem w tej sprawie do supportu, jednak nie doczekałem się dobrego rozwiązania problemu. Mam nadzieję, że tu mi ktoś pomoże. :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...