Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duzo % CPU

milion933

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj kuzyn ma identyczny komputer , bo kupowalismy w tym samym czasi , sklepie i miejscu i nie ma zadnych problemow z Combatem

Nothing is impossible.

Opublikowano

i ten system niby jest nagrany orginalnie ?? ... zajebiści sprzedawcy ... hmm no to jak nie ma problemu to ja bym sprawdził jeszcze tą paste .. ale to w sumie musisz 90 % lapa rozebrać ... bo innych przyczyn nie powinien mieć , a karta Ci sprawnie działa , błędy nie wyskakują typu - ''komuter stracił kompatybilność z karta'' ?? 

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Pewnie smażing cpu jest i dlatego masz spadki FPSów. Wiem jak to wygląda na moim Phenomie. Jeżeli zaczyna mi się zatrzymywać obraz lub mam mikro przycięcia, to wiem ,że coś się dzieje 

9368_gold.png

Opublikowano

Pewnie smażing cpu jest i dlatego masz spadki FPSów. Wiem jak to wygląda na moim Phenomie. Jeżeli zaczyna mi się zatrzymywać obraz lub mam mikro przycięcia, to wiem ,że coś się dzieje 

Możesz to napisać po mojemu? Takim prostszym językiem ? Co oznacza smażing CPU? bo nie wiem.

A może mam przenieść Combata na D mam 135 wolnych z 135 GB czyli pusty Dysk . Nie wiem jak myślicie.

Nothing is impossible.

Opublikowano

Jest minimalnie lepiej ale tylko minimalnie. I dzisiaj sobie zamówiłem podkładkę chłodzącą pod laptopa . Mam nadzieje że to coś pomoże.

Nothing is impossible.

Opublikowano

Możesz to napisać po mojemu? Takim prostszym językiem ? Co oznacza smażing CPU? bo nie wiem.

A może mam przenieść Combata na D mam 135 wolnych z 135 GB czyli pusty Dysk . Nie wiem jak myślicie.

Procesor się grzeje 

9368_gold.png

Opublikowano

Procesor się grzeje 

a czemu sie grzeje ..?? bo nie ma pasty przewodzącej .. a czemu bo to intel ... i co masz z tym zrobić sprawdzić paste !! ... 

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

a czemu sie grzeje ..?? bo nie ma pasty przewodzącej .. a czemu bo to intel ... i co masz z tym zrobić sprawdzić paste !! ... 

Grzeje się, bo własnie brak pasty lub hooyowa cyrkulacja powietrza jest w jego case.

Dla twojej znajomości ziom AMDki są większymi grzałami niż intele i to właśnie AMD wymaga lepszego coolera i dobrej pasty

9368_gold.png

Opublikowano

I wszystko jasne... Masz 64 bitowy system i 3gb ramu. Zdecydowanie zbyt mało. 

sam system pochłania ci 1.8 gb czyli zostaje ci 1.2. Doliczyć inne procesy to na grę masz 800mb. Zdecydowanie zbyt mało, aby grać komfortowo w CA.

Polecam zainstalować system 32 bitowy, który pochłania tylko 800mb.

Brakuje pamięci RAM, więc komp ciągnie wirtuala z CPU. 

9368_gold.png

Opublikowano

I wszystko jasne... Masz 64 bitowy system i 3gb ramu. Zdecydowanie zbyt mało. 

sam system pochłania ci 1.8 gb czyli zostaje ci 1.2. Doliczyć inne procesy to na grę masz 800mb. Zdecydowanie zbyt mało, aby grać komfortowo w CA.

Polecam zainstalować system 32 bitowy, który pochłania tylko 800mb.

Brakuje pamięci RAM, więc komp ciągnie wirtuala z CPU. 

pisał ze kumpel ma takiego samego wina z takim kompem i jest ok .. tylko u niego jest  lipa , zdaje sobie z tego sprawe ze amd są o wiele słabsze .. ale jeśli chodzi o paste to jestem w 100 % przekonany ze intel o 2 razy szybciej traci paste niz amd .. a po za tym te nowe amdki od 2012 roku mają wiekszą wydajność od inteli wiec te twierdzenie sie zmienia ^.- .... A w odpowiedzi na tego typa co założył temat, nie rozumiem twoich wypowiedzi , szukamy wad .. a ty bezsensownie odpisujesz ze nie masz floty ... to po co piszesz o swoim problemie .. nikt ci za darmo tego nie zrobi -.- a po za tym , otworzenie obudowy i zdjęcie wiatraka z procka nie jest wielką filozofią 

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

AMDki nie są tak huyowe jak mówisz. Na phenomie 965 w bf 4 wyciągam po 50 fpsów na wysokich bez aa, więc raczej źle nie jest.

Nie wiem jak jest w lapkach, ale wolałbym iść z wymianą posty do serwisu. Oni mają w końcu pojęcie 

9368_gold.png

Opublikowano

Nie  przez virusa.

Wczoraj dostałem wspomnianą wcześniej podkładkę chłodzącą i stwierdziłem że... to cudo twórczość ! Wszystko pięknie śmiga jak porąbane xD .

Ogłaszam że temat do zamknięcia , problem rozwiącany . Dziękuję wszystki za akąkolwiek pomoc !

Nothing is impossible.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...