Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Expic Szybko

playerony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć w tym temacie chciałbym zapytać się was gdzie można szybko i efektownie expiń :lol: :lol:

Napewno będziecie narzekać ,, po co zakładałeś ten temat ... " i takie tam.

Ale jakby ktos mógł to niech napisze, prosze o szybkom odpowiedż.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

no fire team ta mapa gdzie się bronicie, quarantine, albo na junk flea CTF :D chyba ze masz skilla to na elimination się tez szybko wyexpisz :)

wystarczająco szybko ?

Opublikowano

fire team poziom hard graj z wysokimi rangami np serwer victoria ja z nimi zarabia dużo kasy dziennie a na fite team co terroryści są to wygrałem czarna bandanę protection head 32%

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

EXP i GP na Fireteam (z Zombie) Extreme, a % do następnej rangi - eliminacja na tej mapie, na której jesteś dobry w 16 osób. Kwarantanny nie polecam, bo ja zawsze tam mam mały exp itd. :)

Opublikowano

powiem tak: fireteam gra sie ok. 40 min.(przy załorzeniu ze sa jacys pro i gracie do np.14 rundy), - dostajesz za to jakies 350-400 exp...

lecz na one man army do 45 "killsów" jesli bedziesz miał ok.35-40 kilów dostajesz ok 200 exp -taki mecz trwa ok 12 minut wiec grajac 3 do 4-ech razów na oma dostaniesz 2 razy wiecej exp niz na fireteamie...

Opublikowano

a co do tego to sie nie zgodze

Kwarantanny nie polecam, bo ja zawsze tam mam mały exp itd.

znasz kilka spotów i masz w chuj expa :D albo musisz szybko mysleć jak zombie spierdolić(zkaczesz przez barierki, skręt w lewo, prawo, tak żeby się pogubił i pobiegł dalej :D

Opublikowano

ja też niepolecam kwarantanny gram w huj czasu a tyle expa co nic na co po 15 / 20 minutach grania mam 160 expa a fireteam zombie po 10 min mam 295 expa :D

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Najbardziej expa idzie na spy huncie. Kiedyś black miał ponad 800 expa :P. Wystarczy zabić parę osób i na koniec wziąć walizki, albo zabić super spy.

Opublikowano

Temat niebędzie zamkniety mysle że ten temat pomugł wielu osobom i niech inni też piszą swoje porady

A nie tak jak pan 2 posty wyzej ,, temat zamknięty " zamknąć to ja moge wiesz co ... sorry ale troche mnie poniosło :mellow: :mellow:

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

a nie jest tak w spy chuncie że ja zabije ktos tego ko;lesia w czerwonym stroju to dostaje ta osoba 100 exp a pozatym trzeba chyba zabic z 50 osób dla tych 800 expa, a im dłużej sie gra to tym więcej expa sie dostaje.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie.

Wiem że będziecie narzekac ale...

Jak dodać komuś plusa bo jest osoba o nicku ... której chciałbym dać plusa ale niewiem jak mi ktas powie jak dodac plusa, dam tej osobie plusa a nawet 2 lub 3 :-)

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

wchodzisz w profil uzytkownika któremu chcesz dac 5+ i na tym niebieskim pisze np. playerony - profil i na samym koncu tego paska (w prawo ) jest "Ocena użytkownika" i naciskasz 5 gwiazdek

jbc. nick w grze Pod_Grzybek

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

widzę ze nikt z was nie grał nigdy na fast exp;/ no to tak bierzecie max 4 ludzi wbijacie się na firetem'a zombie extreme klikacie na hasło i go po 3 rundzie wszyscy bardzo szybko def i szybko ready i znów to samo exp'a jest od huja nie mówiąc o GP. Ja dostaje średnio 200 exp/GP na 4 min jak się ma szybko team. Ja pykam po 2 godziny na fast exp i mam 9742 exp'a i 5466 GP

04111011_bryzga.png
Opublikowano

Te liczby robią wrażenie ale to tylko z klamem ( muj WOLF CLAN ) zapraszam zgłoszenia do ENZILA o rangi z W w środku.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Tak jak koledzy mówią fireteam z zombie i na extreme ale da się lepiej xD Kupujesz jakiegoś MG najlepiej takiego który ma jak najwięcej ammo jeszcze dokupujesz magazynek zwiększający pojemność jak trafisz na dużo zombie w drzwiach to 5 a nawet 10 (ale jak się dobrze zombie ustawią ) tyś punktów na magazynek :D Mi się tak ten M60 zwrócił w 2min :P

23400149.jpg
Opublikowano

Najbardziej polecam kupic broń na 1 tydzień a najlepiej żeby to były 2 karabiny maszynowe mi w tydzień zwróciło się 4 razy więcej forsy ;~)

B) B) B) B) B) B)

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

1. Fireteam Cabin Fever jak grasz do 3 rund

2. Kwarantanna zombie pozwala się zabić (najlepiej z super nożem)

3. CTF na zmianę teamy zabierają flagi ( 1 biega, reszta walczy bo inaczej nie zaliczy)

4. Pro na junku bez camperów

5. playerony wiesz co to edytowanie postów?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...