Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Zasponsorowanie MPCforum!

_NEXT

.ANKIETA dot. HAJ$U.  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy by? wp?aci? 1z? na konto MPC?

• Tak!
      23
    • Nie!
      41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym myślicie jakby każdy przelał na konto MPC, po 1 zł?

Trochę by kasy uzbierali :)

I każdy kto by zasponsorował MPC by dostał rangę, którą by trzeba było zrobić, bo ranga MPC Sponsor jest przecież dla osób, które jednorazowo wpłaciły większą kwotę pieniędzy, a i jeszcze by dostał pare % z paska - żeby dostać te nagrody by musiało wpłacić np. min 300 osób :)

Wiem, że są czekające dzieci na pomoc itp. - Ale chodzi mi tylko i wyłącznie o te forum...

Opublikowano

KURWA, JA PIEHDOLE LUDZIE WSZYSTKO MA SWOJE GRANICE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie.

Ale przyznaj, że obciążenia serwa Cię wkurzają :)

Opublikowano

Nawet pisałem na ten gdzieś na ten temat, ale odpisali, że to forum jest wyłącznie darmowe i nie chcą pieniędzy od użytkowników.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dedyk na którym stoi mpc z pewnością może i ogarnia te 15k ludzi ale przy np7/8k pojawia się problem tzn Błąd Ups! Coś poszło nie tak! ale to jest z pewnością wina jakby hmm systemu ? fak nie wiem nie znam sie,

topic a kurde dał bym nawet 5 zł za baner i - warny xD

Down

No właśnie xD

Opublikowano

Kokosz nigdy by na to nie pozwolił, i problem nie leży w maszynie tylko w skrypcie.

Opublikowano

Forum raczej zarabia wystarczającą ilość pieniędzy by się utrzymać , a problemy z forum są spowodowane tym że nikt nic nie robi po za rozdawaniem dennych plakietek i rang myślą że to wystarczy.

Ważne że kasa się zgadza.

Pozdrowienia dla kumatych ;)

Opublikowano

Kokosz nigdy by na to nie pozwolił, i problem nie leży w maszynie tylko w skrypcie.

IP.Board handluje fora większe niż MPC, także to nie jest wina skryptu (ew. modyfikacji, ale to całkiem inna kwestia).

Opublikowano

Hahaha,postawili forum niech zapier*alają na nie,wiesz ile stron czeka na upadek mpc...

Co mi da kilka % z paska,moge założyć kolejne konto i będzie zero,co mi da ranga która bedzie miał każdy

Nie,wole dołożyć i iść na piwo

Po napisaniu posta

Przepraszamy, serwer jest zbyt mocno obciążony by obsłużyć twoje zapytanie , proszę spróbować ponownie za

chuj wie ile na pewno nie chwile...

Opublikowano

nie, kokosz ma w chuj hajsu za reklamy i tak, spokojnie starcza na utrzymanie serwera.

Opublikowano

Też tak myślę, że ma tyle HAJ$U, że nikt na MPCforum tyle nie ma.Leży pewnie teraz w tym HAJ$IE i gra w LoL'a.

Opublikowano

Wystarczy lepsza administracja i banowanie idiotów... serwer zostanie obciążony co najmniej o 75%

Opublikowano

A jakby zrobić tak, aby forum w pierwszej kolejności wywalalo gości? B)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Gdyby każdy przelał po 1 zł mieliby 889 784 zł no no może wtedy info o przyrzeczeniu by może znikło :D

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Gdyby każdy przelał po 1 zł mieliby 889 784 zł no no może wtedy info o przyrzeczeniu by może znikło :D

Wątpię. Po co robić coś by poprawić komfort przeglądania forum jak można kazać dodać Panu "XYZ" nową plakietkę i większość userów już będzie zadowolona bo powiększy się Im e~penis gdy ją zdobędą

Opublikowano

A jakby zrobić tak, aby forum w pierwszej kolejności wywalalo gości? B)

I tu jest świetny pomysł, bo przeważnie większa jest ilość osób niezalogowanych / zarejestrowanych online niż tych którzy są zalogowani.

A te błędy są na prawde problematyczne. Ostatnio pisałem wiadomość około 20-30 linijek, jak by wywaliło mi błąd to bym się raczej z forum na pare tyg. pożegnał.

Btw. nie wiem skąd ty taką sume wziąłeś kolego, myśl logicznie ile osób ciągle używa forum. Za pewne ta 1/2 to boty bądź MK. Etc.

graphic.png
Opublikowano

I tu jest świetny pomysł, bo przeważnie większa jest ilość osób niezalogowanych / zarejestrowanych online niż tych którzy są zalogowani.

A te błędy są na prawde problematyczne. Ostatnio pisałem wiadomość około 20-30 linijek, jak by wywaliło mi błąd to bym się raczej z forum na pare tyg. pożegnał.

Btw. nie wiem skąd ty taką sume wziąłeś kolego, myśl logicznie ile osób ciągle używa forum. Za pewne ta 1/2 to boty bądź MK. Etc.

Jak piszesz cokolwiek pod błędem wyświetla się "treść posta"

Opublikowano

Oczywiście na tak! Jestem od 5 no już 'rocznikowo' 6 lat na tym forum i mimo czasami dość śmiesznych sytuacji z moderatorami nie zapowiada się żeby coś mnie zraziło do tego 'miejsca' :P

@Glinka

Są tacy, których to nie kręci ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...