Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam boty na farmę

Ronon9449

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam i pytam czy istnieje jakiś bot/skrypt cokolwiek na farmę, ale coś bardziej zaawansowanego niż ten taki typowy często używany skrypt, chodzi mi bardziej o to że zbiera mi bardzo duże ilości na dzień.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak tak, wiem, posiadam asystent farmera, ale to nie to samo przy zbieraniu 350k surowców dziennie, co po niektórzy na topce zbierają po 1 milion, no i wiem że nie ma opcji bez konkretniejszego bota lub skryptu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm, sam farmię po 1,5 mln dziennie, wchodzę co 2-3 godziny, farmie chyba cały kontynent ;) Bez żadnego skryptu, jedynie KP + AF.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

No zależy kto jak farmi :)

Ja np. wyciągam skryptem farmy tak z 300 w obrębie mojej wsi gdy mam jedną i latam po 10 lk i stopniowo zwiększam jak murki rosną by nie mieć strat , ew. puszczam wtedy po 50 toporka i taranów i murki się zbijają :P

Jaki problem ustawić sobie dla każdej wsi inne 300 koordów? :P

Mam jeszcze jedną propozycje gdy grałem z CMS Nero używał on skrótów klawiaturowych i np. literką "L" słał lekką itd. :)

Z 96 minut dziennie na farming poświęcał :P

A wyobraź sobie ogarnianie konta bez premki do 15mln , a i tak się zdarzało , ale to 16H/24 się grało.

PS:Skuteczny farming to taki by słać małe ekipy , ale na wiele wsi , oddzielnie toporki , lk , piki itd. ponieważ gdy jeden pakiet nie przyniesie nic , to przy następnym nawrocie zbierzesz coś gdy surowce najdą.

Botów do tego nie potrzeba i żadne ci nie pomoże w tym niestety , ale chcesz ugrać musisz się przyłożyć lub ogarnij copika na nocki.

Opublikowano

Ja np. wyciągam skryptem farmy tak z 300 w obrębie mojej wsi gdy mam jedną i latam po 10 lk i stopniowo zwiększam jak murki rosną by nie mieć strat , ew. puszczam wtedy po 50 toporka i taranów i murki się zbijają :P

Mam jeszcze jedną propozycje gdy grałem z CMS Nero używał on skrótów klawiaturowych i np. literką "L" słał lekką itd. :)

A wyobraź sobie ogarnianie konta bez premki do 15mln , a i tak się zdarzało , ale to 16H/24 się grało.

PS:Skuteczny farming to taki by słać małe ekipy , ale na wiele wsi , oddzielnie toporki , lk , piki itd. ponieważ gdy jeden pakiet nie przyniesie nic , to przy następnym nawrocie zbierzesz coś gdy surowce najdą.

Botów do tego nie potrzeba i żadne ci nie pomoże w tym niestety , ale chcesz ugrać musisz się przyłożyć lub ogarnij copika na nocki.

Opublikowano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No zależy kto jak farmi :) Ja np. wyciągam skryptem farmy tak z 300 w obrębie mojej wsi gdy mam jedną i latam po 10 lk i stopniowo zwiększam jak murki rosną by nie mieć strat , ew. puszczam wtedy po 50 toporka i taranów i murki się zbijają :P Jaki problem ustawić sobie dla każdej wsi inne 300 koordów? :P Mam jeszcze jedną propozycje gdy grałem z CMS Nero używał on skrótów klawiaturowych i np. literką "L" słał lekką itd. :) Z 96 minut dziennie na farming poświęcał :P A wyobraź sobie ogarnianie konta bez premki do 15mln , a i tak się zdarzało , ale to 16H/24 się grało. PS:Skuteczny farming to taki by słać małe ekipy , ale na wiele wsi , oddzielnie toporki , lk , piki itd. ponieważ gdy jeden pakiet nie przyniesie nic , to przy następnym nawrocie zbierzesz coś gdy surowce najdą. Botów do tego nie potrzeba i żadne ci nie pomoże w tym niestety , ale chcesz ugrać musisz się przyłożyć lub ogarnij copika na nocki.

Skryptem farmy? To chyba wlasnym nielegalnym bo ten ze skryptow plemion nie dziala i nie jest aktualizowany. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...