Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LVL UP - Co sądzicie o tym hostingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o nim sądzicie ?

I czy gdy kupię pakiet Cow to czy mogę zapłacić sms czy wyjdzie drożej ?

Opublikowano

Miałem tam serwer przez tydzień, lipa straszna, musiałem zrezygnować. Może teraz się coś zmieniło, ale wątpię. Nie polecam.

Opublikowano

Hosting dobry kolega ma tam serwer i mi go dał :D tzn 8gb ramu za 100zł za 30 dni :D szybko odpisują na bok'u :D Polecam :D

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Goraco polecam

aaa Jesli bys chciał zobaczyc jak działa to wbij na ip w sygnie

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Hosting wedlug mnie spoko. Codziennie Wlasciciel ulepsza panel, cos dodaje itd. Od wlasciciela wiem, ze bedzie niebawem do kupienia TeamSpeak3 takze polecam ;)

Opublikowano

Hej

polecam serwerownie

poniewaz kupiłem pakiet najtańszy i serwer mi padł... zaproponowali mi rozwiazanie i to bez żadnych problemów....

polecam,co do ceny to mysle ze nawet jest ok. chodź by mogli zjechać ciut ;d

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Hosting niepewny, mało RAMu na slot, niezbyt profesjonalnie wygląda.

Opublikowano

NIe korzystalem ale podobno dobry ;d

TeamSpeak: Game-TSpeak.pl || Zapraszam || Darmowe Kanały || Szukamy Adminów || Przyjdź z 5 kolegami i zgarnij VIP'a

Opublikowano

BARDZO MAŁO RAM NA SLOT

Hosting niepewny, mało RAMu na slot, niezbyt profesjonalnie wygląda.

Jak mało RAM na slot ?

100MB to najczęściej spotykana opcja. To że jest oferta np. 1GB RAM to można sobie ustawić od 1-20 slotów (jeśli ktoś wgrywa mody to może dać mniej a jak ktoś gra na vanilla to więcej). Według mnie jest okey z RAM.

Hosting jest chyba od niedawna ale według mnie właścicielowi zależy na utrzymaniu i polepszaniu hostingu (panel jest ciągle rozwijany + z tego co się dowiedziałem za jakiś czas ma dojść TS3, API oraz PaySafeCard).

Co do SMS to wiadomo na każdym hostingu jest ok. 50% drożej np. serwer kosztuje 20zł przelewem to sms ok. 40/50zł.

Jak dla mnie hosting aktualnie jest spoko z czego nadal jest rozwijany (pisałem wyżej). Aktualnie miałem u nich 3 serwery bardziej do testów modów i pluginów, wszystko okey ;)

Jednym minusem jest tylko to że po odbiór Bazy MySQL trzeba napisać do nich e-mail (nie wiem dlaczego).

Moja ocena to 8,5/10 (jak dodadzą te opcje co pisałem wyżej to będzie 10/10)

Opublikowano

Sredniawy... tak jak te wszystkie craftservy itd... sprobuj pixelteam oraz ownserwer. 2 najlepsze serwerowni

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Dobry hosting, ale niestety dosyć drogi. Osobiście polecam FiberHost i Ownserwer ;)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Dobry hosting, napisałem 3 wiadomości do BOK i odpowiedzi otrzymywałem do 3h. W miare niskie ceny, nie ma lagów, jest itemshop. Polecam ten hosting.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam.

Mam mily kontakt z wlascicielem ;)

Jak chcesz przetestowac to napisz do nich to ci dadza na 24h

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

Niepolecam sms przepłacasz o połowę

Ciekawa ta twoja wypowiedź. Wszędzie masz sms'em około połowę drożej.

Co do hostingu miałem tam serwer i wszystko było dobrze zero lagów, bok odpisuje bardzo szybko.

Opublikowano

Polecam hosting mam tam dużo serwerów 0 lagów , serwery tanie ;)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałem tam serwer parę miesięcy, jestem więcej niż zadowolony.

Profesjonalny panel, wiele givewayów, (ostatnio z okazji wakacji rozdali 80 kodów :)) Naprawdę fenomenalna funkcjonalność, brak limitu slotów, dużo RAMu, tanio i świetnie!

Do wszystkich co mówią że laguje: No jak się kupi 700 MB i wpieprzy 5 map z 50 pluginów, to się niech nie dziwi ;_;

Pozdrawiam!

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...