Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LVL UP - Co sądzicie o tym hostingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam,sam mam serwer na tym hostingu i jestem bardzo zadowolony jak czegoś nie umiem lub coś się zepsuje to wystarczy ze do nich napisze i po tak 1-3h mi odpisują lub naprawiają problem, lecz co do tego ze mało ram na slot, no nie powiem że jest tego ram 100gb ale możesz napisać do lvlup i się spytać czy mogą ci dać 150mb np, a ogólnie to hosting całkiem spoko chyba najtańszy hosting jaki widziałem i najlepszy całkiem niezły panel i ciągle edytowany miła obsługa i można wykupić stronę www lecz nie polecam jej kupować z jednego panelu do drugiego i tak latasz....  No to chyba tyle :) 

Jeżeli coś nie ma sensu to sory ale trochę jestem wyjebany... :P

Opublikowano

Pozwalają ustawić dowolną ilość slotów, a dają (nawet w najwyższej ofercie) mało RAMu. Oferty wyglądają nieprofesjonalnie.

Nie polecam

3657428369.png
Opublikowano

To zależy ile slotów i jakih wymagań potrzebujesz :) Jak dla mnie na 20 slotów to trochę drogo, ale hosting godny polecenia :) Jeżeli potrzebujesz większej ilości slotów to zawsze możesz poszukać jakiegoś serwera VPS lub dedykowanego, może wyjść taniej :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam go na 44 plug i 3 graczach pobierał max 900MB ram [server sam 750 MB] i TPS 20.0 20.1 20.0 na 1GB ram

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Nie polecam, jeden z duzych polskich serwerow -szesc... Mial ponad 3 miesiace problemy z lagami przy okolo 240 graczach. I to jeszcze vps byl. Taka kicha jak nie wiem co, kto sie w te maszyny pakuje za takie ceny musi miec cos z glowa.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...