Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o stronach typu "Darmowe GiftCode Minecraft"

dCrafters

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zaraz zaraz ale te portale reklamuję youtuberzy w komentarzach? jeżeli tak to fake! to są konta założone i po prostu gościu ustawia sobię nazwę PolskiPingwin i już ma tak działa google+ a wy się na to nabieracie ! wystarczy wejść na ich kanał i tam nie ma nic !

@top co do tych stron fajnie że zrobiłeś taki temat bo naprawdę takich stron jest masa

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Omg sa legalne i sprawdzone sposoby na zdobycie hajsu za ktory mozna kupic np tego mincencrafta :-) ale niestety dla niktorych osob to za duzo roboty albo za duzo czasu minie zanim ten hajs zarobimy i dlatego wysylaja takie sms'y a potem zdziwienie!

Ja w ciagu ok 2 miesiecy zarobilem 15 zl na adf.ly i moze wydawac sie to malo ale chociaz nie trace 5 zl w ciagu 2 minut :-)

Cześć...

Opublikowano

Omg sa legalne i sprawdzone sposoby na zdobycie hajsu za ktory mozna kupic np tego mincencrafta :-) ale niestety dla niktorych osob to za duzo roboty albo za duzo czasu minie zanim ten hajs zarobimy i dlatego wysylaja takie sms'y a potem zdziwienie!

Ja w ciagu ok 2 miesiecy zarobilem 15 zl na adf.ly i moze wydawac sie to malo ale chociaz nie trace 5 zl w ciagu 2 minut :-)

Moim sprawdzonym sposobem na zarabianie jest skrypt (.js) na zmiane każdego linku na link z adf.ly. 1 dzien = ~0.40$

Sposób z mc za sms niestety ale to też jest LEGALNY , co innego gdyby nie było regulaminu lub widocznej stopki.

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

I tak wg. mnie najlepszym sposobem jest nie pilnowanie takich rzeczy - dziecko wysle i przynajmniej bedzie wiedzialo zeby na przyszlosc nie wysylac takich sms'ów.

napewno kid'a w wieku 12lat będzie obchodziło że mu 5 czy 10zł wciągło, on i tak nie płaci za doładowania czy coś, więc jego to średnio obchodzi ~tak mi sie wydaje (~*_*)~

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

żaden Rezi pingwin czy ktokolwiek nie wysyła tego... pomyślcie ludzie nad tym co piszecie, wystarczy wejść w ich konto ( w komentarzach ) i zobaczyć ile ma subów. Można to zrobić np w taki sposób

1. Blowek

2. BIowek

Moze tu widac roznice, w komach nie.

Opublikowano

Wedlug mnie google (dla nieogarow - Serwis YouTube jest własnością firmy Google) powinno zrobic taka black listę linków.

Opublikowano

Fake youtuberów konta fake, ale ja to widziałem na facebooku... :) REF taki mały.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Temat zapewne spadł na którąś strone więc pozwolę sobie odświeżyć temat , wkońcu chyba nam wszystkim zależy na tym żeby takich przypadków jak "stracilem 100złotych" było jak najmniej.

Opublikowano

To nie pierwsza strona ponieważ w 2012 roku straciłem około 50 zł ale "Człowiek uczy się na błędach"

Opublikowano

To nie pierwsza strona ponieważ w 2012 roku straciłem około 50 zł ale "Człowiek uczy się na błędach"

No widzisz,

a dzięki mnie zmiejszy się ilość takich przypadków.

Opublikowano

Strony które naprawdę nie są fake to

1.firegifts.pl

2.wygrajgry.pl

Opublikowano

dCrafters dodaj też strony które nie są fake dwie z nich już wymieniłem

Opublikowano

Zarabianie na dzieciakach prosta sprawa.

Większość tych osób co oglądają MC to 7-12 letnie dzieciaki.

A ich "marzeniem" jest mieć giftcode, im taniej tym lepiej.

Nie doczytają, że można anulować i będzie zżerać im kasę co 3 dni.

Biznes to biznes :)

Opublikowano

dCrafters dodaj też strony które nie są fake dwie z nich już wymieniłem

Nie, pamiętaj że każda strona która nie jest minecraft.net nie jest pewna na 100%.

Zarabianie na dzieciakach prosta sprawa.

Większość tych osób co oglądają MC to 7-12 letnie dzieciaki.

A ich "marzeniem" jest mieć giftcode, im taniej tym lepiej.

Nie doczytają, że można anulować i będzie zżerać im kasę co 3 dni.

Biznes to biznes :)

Ja premke dostalem od kolegi :)

Ja tam nic do sposobu zarabiania nie mam - niestety, w dzisiejszym świecie każdy chce tylko "pieniendze pjeniendze i pjenjędze !"

Opublikowano

Jeżeli weszliście w takie strony pod filmami sławnych YouTuberów to jakieś dzieci robili konta z nazwami (Bo Google+ był zbugowany) i wstawiali takie linki. Myślę, że żaden porządny YouTuber nie zrobiłby takiego czegoś.

sygnatura.png

Opublikowano

Jeżeli weszliście w takie strony pod filmami sławnych YouTuberów to jakieś dzieci robili konta z nazwami (Bo Google+ był zbugowany) i wstawiali takie linki. Myślę, że żaden porządny YouTuber nie zrobiłby takiego czegoś.

Jeszcze jest lekko zbugowany,

np. to że można spamować ile sie chce.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...