Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podczas grania czasami przestaje działać

Lucker190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z CS GO . Podczas wchodzenia na serwer i czasami w czasie gry wywala i pisze ze program przestał działać . Prosze nie pisać że trzeba ustawić na service pack 3 i że to antywirus lub słaby komp bo gra mi sie nie tnie . Z góry dzieki .

Opublikowano

Uruchamiasz jako admin?

Wiem, że to głupie, ale mnie po uruchamianiu jako admin nie wywala, chyba, że jestem w menu ok. 20min, ale z tego co wiem sporo osób ma z tym problem.

Opublikowano

Uruchamiasz jako admin?

Wiem, że to głupie, ale mnie po uruchamianiu jako admin nie wywala, chyba, że jestem w menu ok. 20min, ale z tego co wiem sporo osób ma z tym problem.

Uruchamiam ale to i tak nie pomaga czasami mi sie uda rozegrać ten jeden mecz a jak już wejde to często mnie w czasie gry wywala .
Opublikowano

zrob reinstal i powinno pomóc.

Opublikowano

A z jakich windowsów korzystacie?

Ja z windows 7 32 bity

zrob reinstal i powinno pomóc.

Reinstal nie pomaga . Sporo ludzi ma ten problem ale w sieci nie znalazłem rozwiązania .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...