Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 jesli juz ktos zapomniał...

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uwież mi że jest zielony z niego  admin to:

1. serwera to koza

2. jak tam logi serwerowe

3. Sprzedałeś jeleniowi serwer po wlamie

4. ap ropo zmiany ip nie działa co mazie wira w freebsd dosy ida cały czasz hehhe

5. ap ropo nowego game u cb na fb ma konia nowego

6. gdzie kopiłeś game to oznacza jedo

do matoła co kupił pliki od Crive bo wontpie aby Crive był aż tak zdolny

wirus, nie dograny exp na nowym game A i problemy z klientem

bede zadowolony jak postawisz na nowo serwer

ale

1. eq bede mal te same

2. level mojej postaci też

3. ile osób wie że pliki bazy i serwa powinna się pokazać do downhillu w ciągu 2 tygodni apropo na jakims forum już chyba jest ???????????????????

ależ to do dupy a sam miałem 3 konta tam

życie prawda??????????????

mało kto trawi żniwiarze tak kończą

a tak przy okazji na dowód że znowu oszukujesz twoja stronka się pojawi  z  tabelami do stronki  jak to wytłumaczysz dla ludzi puzniej pliki i baza 

takie moje pytanie tylko jak się wtedy zachowa właściciel diamond MT2 .PL  ??????????????????????????

mydlenie  oczu to już przezywali ludzie na diamku jakiś 1 rok ale teraz jak masz coś zrobić  to rób to normalnie

pozdro od CrazyBoy tak na marginesie

Nie pisz już kurwa w tym temacie, bo to co piszesz jest śmieszne. Jak Ci się coś nie podoba i nie chcesz czekać, to po prostu "wypierdalaj". 5

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tajler 250 gosciu teraz weź  pocałuj Crive za eq ile razy dostałeś na ww lee jak biles metki i chciałeś mieć sam 3 dla siebie  jak nawet 2 - 4 na 1 wpadałem aby cb stłuc 181 leveleM ArmagedonBoy ups wrzucić filmiki na yt tak dla zabawy ale z cb kox byl stojacy w m1 a nigdy sie nie biles tyle co ja w m1 u niebieskich co ja czy XiskraX {*} wiec dla twojego info spier dal aj z tad a pro po afterlife ciągle jest Crive na 101 levelku????????

wiec teraz widac cb jaki z cb hujjjjjjjjjjjjjjjjjj   ufac do bulu zamknij swoje konto i wyjdź z forum

liizodupie criva ciągle jesteś na jego Ts o sorryyy Puusy Top 1 na forum  a na Ts Crive daj mi to albo tamto  to ty zal mi cb

no co bedziesz z Crive krył prawde ze jestes jego lizo dupcem a on ciagle mydlil oczy mialem serwer diamonda ale robię modernizacje chyba samego siebie oby ci sie Crivek udało teraz wiesz z kim zadarłeś obiecałem ze cb posadzę dotrzymałem słowa postawisz znowu, znowu cb udupię

a twojego ts do dosowania wybacz ale on ma za małe jajka 2-3 maszyny co stawiasz na kogos  to nie cala serwerownia przeciwko tobie np balamora przestala dosowac a niby ma taki sprzet ( obrywa sie czasami 10 - 40 x wiecej ) myslec myslec myslec kiedys malo co nie dostalem tu perma za pokazanie ataku ddos na wizji wiec powiem jedno dla geniuszy  kilku vps i serwerkow jesli chcesz startowac miej glowe do tego ale tez licz sie ze z kosztami np szufelka wiadro i miotła aby pozbierać sprzęt jak np diamek i wali mnie co o mnie myślicie

ale właściciel diamka był jest i bedzie hu.jem  za nie przestrzeganie wlasnych zasad

ddos jaki był? sam stalem odliczlem od 10 to 1 serwer padl jak w zielem twoje pliki później żeś kapnoł ze lipa niema czegoś wyłonczyleś forum a kuzwa pisałem na nim ze ida ddos i serwer będzie off sprawdź logi 

Crive powinieneś 

Weź się jebnij w głowę, to po 1. Po drugie mam mistrza, a Ty jedynie możesz bić się ze mną na poty chociaż myślę, że i tak byś padł. Po 3. Na Wu-Lee jak dropiłem, to zawsze miałem 3 metki dla siebie, bo twój mental "gówno" robił, zresztą jak zawsze. Po 4. Naucz się poprawnie pisać, bo aż oczy bolą jak się czyta to co piszesz. Pierdol dalej, że miałem itemy od Crive, a ludzie którzy mnie znają wiedzą jak było naprawdę. Zazdrość ludzka nie zna granic. Skoro się nie biłem, to dam Ci przykładowy filmik. Pozdrawiam Classic. ;)

Opublikowano

Tajler 250 gosciu teraz weź  pocałuj Crive za eq ile razy dostałeś na ww lee jak biles metki i chciałeś mieć sam 3 dla siebie  jak nawet 2 - 4 na 1 wpadałem aby cb stłuc 181 leveleM ArmagedonBoy ups wrzucić filmiki na yt tak dla zabawy ale z cb kox byl stojacy w m1 a nigdy sie nie biles tyle co ja w m1 u niebieskich co ja czy XiskraX {*} wiec dla twojego info spier dal aj z tad a pro po afterlife ciągle jest Crive na 101 levelku????????

wiec teraz widac cb jaki z cb hujjjjjjjjjjjjjjjjjj   ufac do bulu zamknij swoje konto i wyjdź z forum

liizodupie criva ciągle jesteś na jego Ts o sorryyy Puusy Top 1 na forum  a na Ts Crive daj mi to albo tamto  to ty zal mi cb

no co bedziesz z Crive krył prawde ze jestes jego lizo dupcem a on ciagle mydlil oczy mialem serwer diamonda ale robię modernizacje chyba samego siebie oby ci sie Crivek udało teraz wiesz z kim zadarłeś obiecałem ze cb posadzę dotrzymałem słowa postawisz znowu, znowu cb udupię

a twojego ts do dosowania wybacz ale on ma za małe jajka 2-3 maszyny co stawiasz na kogos  to nie cala serwerownia przeciwko tobie np balamora przestala dosowac a niby ma taki sprzet ( obrywa sie czasami 10 - 40 x wiecej ) myslec myslec myslec kiedys malo co nie dostalem tu perma za pokazanie ataku ddos na wizji wiec powiem jedno dla geniuszy  kilku vps i serwerkow jesli chcesz startowac miej glowe do tego ale tez licz sie ze z kosztami np szufelka wiadro i miotła aby pozbierać sprzęt jak np diamek i wali mnie co o mnie myślicie

ale właściciel diamka był jest i bedzie hu.jem  za nie przestrzeganie wlasnych zasad

ddos jaki był? sam stalem odliczlem od 10 to 1 serwer padl jak w zielem twoje pliki później żeś kapnoł ze lipa niema czegoś wyłonczyleś forum a kuzwa pisałem na nim ze ida ddos i serwer będzie off sprawdź logi 

Crive powinieneś 

Facet,ja na twoim miejscu zajął bym się nauka,bo jak widzę twoja ortografie to aż oczy bolą.No i wyjdź też czasami z domu,dobrze Ci to zrobi,mozg Ci się dotleni.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Weź się jebnij w głowę, to po 1. Po drugie mam mistrza, a Ty jedynie możesz bić się ze mną na poty chociaż myślę, że i tak byś padł. Po 3. Na Wu-Lee jak dropiłem, to zawsze miałem 3 metki dla siebie, bo twój mental "gówno" robił, zresztą jak zawsze. Po 4. Naucz się poprawnie pisać, bo aż oczy bolą jak się czyta to co piszesz. Pierdol dalej, że miałem itemy od Crive, a ludzie którzy mnie znają wiedzą jak było naprawdę. Zazdrość ludzka nie zna granic. Skoro się nie biłem, to dam Ci przykładowy filmik. Pozdrawiam Classic. ;)

1 jak już to miałeś mistrza bo teraz nie masz nawet postaci

2  Jake  grałem na diamondzie i jeśli chodzi o moja wypowiedz to szczerze mówiąc ciągle było widać Armagedona XiskreX czy DarknesBoy i kilka innych osób, a ty co Top1 chyba w staniu i sikaniu na trawę w M1

3. ja widziałem ich dzień w dzień Arme iskre i Darknesa oni w 3 osoby tluki tyle co ty Top1 przy pomocy gildi wiec wybacz ale jestem za wypowiedzią przedmówcy nie twoja ty od razu podparłeś się całą gildia wiec widać ze jesteś cienki

wiec proste np 3 na 20 tak jak oni grali

a nie tak jak ty 10 na 20

i wiele wiele osób potwierdzi ze oni się tlukli tam ciągle od jakiegoś czasu z tego co wiem ten chłopak co grał armą grał później XiskraX swojej zmarłej dziewczyny kontem i na pewno z państwa niebieskiego mnóstwo ludzi zapamiętało te postacie a nie twoja

nie jestem pewien czy na tym filmie szamanka Heler co wam pomaga to nie właśnie XiskraX

z reszta ja wiedziałem na kogo obstawiać w razie czego na pewno nie na cb  ( Moja postać Sarion )

Opublikowano

Tidu, czy Ty człowieku jesteś normalny? Jeżeli Crive napisł, że nasz eq, cała baza danych jest zachowana to tak jest - na pewno każdy mu uwierzy, a nia jakiemuś krętaczowi z mpc forum xD. Próbujesz widzę nas mega zniechęcić, ale każdy wie, że bajeruesz. :)

Opublikowano

Już się bałem że to koniec a tu proszę surprise po miesiącu xD Ale przynajmniej wiemy że się stara chłopak :P

ruU3AnC.png

Opublikowano

1 jak już to miałeś mistrza bo teraz nie masz nawet postaci

2  Jake  grałem na diamondzie i jeśli chodzi o moja wypowiedz to szczerze mówiąc ciągle było widać Armagedona XiskreX czy DarknesBoy i kilka innych osób, a ty co Top1 chyba w staniu i sikaniu na trawę w M1

3. ja widziałem ich dzień w dzień Arme iskre i Darknesa oni w 3 osoby tluki tyle co ty Top1 przy pomocy gildi wiec wybacz ale jestem za wypowiedzią przedmówcy nie twoja ty od razu podparłeś się całą gildia wiec widać ze jesteś cienki

wiec proste np 3 na 20 tak jak oni grali

a nie tak jak ty 10 na 20

i wiele wiele osób potwierdzi ze oni się tlukli tam ciągle od jakiegoś czasu z tego co wiem ten chłopak co grał armą grał później XiskraX swojej zmarłej dziewczyny kontem i na pewno z państwa niebieskiego mnóstwo ludzi zapamiętało te postacie a nie twoja

nie jestem pewien czy na tym filmie szamanka Heler co wam pomaga to nie właśnie XiskraX

z reszta ja wiedziałem na kogo obstawiać w razie czego na pewno nie na cb  ( Moja postać Sarion )

Skoro nie jestem taki TOP1 i w ogóle jestem słaby, to po wznowieniu serwera pykniemy pvp, co Ty na to? :)

Opublikowano

Fakt ciekawe ile jeszcze bedziemy czekac ale ja poczekam bo ten serwer byl naprawde fajny nawet ''najlepszy'' na ktorym gralem i ''gralismy '' ( dla niektorzych).Dajmy czas ''Crivovi'' go naprawic bo naprawde naprawic go sie oplaca .

Opublikowano

po upadku diamondmt2 szukalem innego serwera wpadlem na Ethana.eu

az do zawrotu glowy przypomina diamond polecam gre tam :) swietny serwer

Po pierwsze to nie temat na reklamowanie serwerów, a po drugie jeśli nie grałeś na DiamondMT2 to nie mów że jest taki sam bo gram na Ethana.eu i uwierz mi że nie przypomina DziamondMT2 

ruU3AnC.png

Opublikowano

Teraz to już w ogóle nie działa stronka ani forum.

Opublikowano

Wszyscy znają Crive'a i wiedzą, że takimi postami próbuje tylko załagodzić sytuację. Podobnie było wtedy, gdy ludzie na forum robili mu syf, że nie ma eventów, zmian itd. Pogódźcie się z tym, że ten jakże zajebisty serwer już nie ruszy. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...