Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 jesli juz ktos zapomniał...

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No własnie - niepotwierdzone..

Nie potwierdzone, ale w 90% pewne.

dmd.jpg?1392131179

6 stycznia był już dawno, hue. 

10286043.jpg?1392131179
A forum jest wyłączone od baaaaaaaardzo dawna, ponoć jest "przerwa techniczna" , hehe. 
Crive się nie zajmował serwerem i doprowadził do tego, ze serwer w końcu padł.
  • Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bardzo podobal mi się serwer jako jedyny po yitian2 który ładnie mi przypadł do gustu ale co poradzić teraz nawet jak odpali serwer to i tak połowa graczy czy nawet 75% odejdzie kto chciał by po raz kolejny grać z myślą że wszystko może chuj strzelić na poczekaniu. ja nie.inni zgaduje że pewnie też nie lecz znajdą może takich naiwniaków którzy zamienią się eq oddadzą diamka na np ravie czy inny godny serwer

jako że to forum i każdy może podzielić się własnym zdaniem więc jako to dotyczy diamonda a dokładniej metina to dobrze wiecie że teraz jest spora walka o gracza jako że z PL kiedyś priv nie miał co konkurować a teraz jest największym konkurentem przez co musieli połączyć serwery ,,musiecli'' byli do tego zmuszeni jako że logując sie na kanał widać było pare shopków teraz po połączeniu zamiast wielu sinych stabilnych serwerów pojawiły się pare miejszych co już zmienia sam układ klasyka jakim jest PL.

mniejsza wracając do tematu walki o graczy chodzi dokładniej o privy 2 dokładniej ravia i balmora zgodzicie się ze mną że są teraz czołówką prywatówwalczą o graczy gdzie tylko mogą jak tylko mogą .mają własne kanały na yt. które są tak zachęcające że od samego oglądania chce się grać.

i tu pojawia się diamond.

Serwer bez zainteresowania administracji

Serwer bez nowości

Serwer gdzie zabija monotonność expa w atlantydzie bądź SP

łatwy cel ?

jeden skuteczny atak na ktory ktoś poświęcił dajmy komuś dobrze ogarniętego w takim temacie człowieczek 1 dzień

jako że crive jest zielony w sprawach serwerowych i snap dbał tylko o to jako technik zabezpieczenia byly te same nie zmieniane nie dopieszczane od jego czasów

a tu mamy serwer z stałą liczbą graczy 1.5k ludzi. a raczej w oczach ravi balmory 1.5k hajsów chętnych do grania do zarabiania

Diamond pada gdzie idziecie ?

do czołówki która oferuje nowości

ciekawa gre

eventy

administrację która dba o gracza

kurwaaa benek .. ale sie rozpisałem.

podsuma. serwer po ataku .. bazę skradziono bądź zrobiono w niej takie zamieszanie że po zalogowaniu na stoje konta gracze dostaną bladej gorączki. brak eq 1 lv postaci

bądź pozamieniane loginy . co nie da nam zalogować się na nasze ,,zwierzaki'' czy tam jak wy wolicie avaatary... ja tam mam stoją nazwę :)

serwer raczej się nie odpali.

to jest moje zdanie i nie ma na co czekać bo to daremne

miesiąc czasu to definitywny znak że coś jest POWAZNIE zjebane i zapewne bezpowrotnie skoro nawet Crive nie pisze co jest grane . co ma napisać ? serwer przeszedł atak wszystko chuj strzelił.. serwer online konta usunięte:) zaczynamy przygodę od nowa do kolejnego ataku kiedy znów zaczniemy od nooooowaaa ale to piękne tyle nowych możliwości za każdym razem nowe rozbudowanie postaci... bla..

Miłego czytania jeśli ktoś to przeczyta to stawiam piwo bo rozpisałem się po chuju ..

Dziękuje dobranoc Postion aka Zamiel

sygna1.gif

Opublikowano

No to tera chyba już jasne czemu nie bedzie serwa pozdrawiam ArmagedonBoy

nastepny serwer do udupienia Ethana.eu będe wywalał wszystkie serwery gdzie gra odwalsie002, XX007 i gdzie jest gildia niebiescy

Haha nie no rozbawiłeś mnie totalnie,pierwsze co mi przyszło do głowy,po przeczytaniu twojego postu to "shit czy On jest normalny",facet jeśli Ty na prawdę zaprzątasz sobie głowę tymi idiotami,to tylko pogratulować inteligencji jak i współczuć Ci życia,bo widocznie nie masz nic ciekawego w nim do roboty,jak tylko siedzieć przed komputerem.Zniszczysz ten oni znajdą sobie następny,a wszystkich serwerów nie rozwalisz mój kolego.Powiedz mi,jak można zawracać sobie głowę,ludźmi którzy mają ewidentne zaburzenia psychiczne? :D  Pozdrawiam mam nadzieje że weźmiesz sobie do serca to co napisałem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Naprawiają serwer,jest info na www.diamondmt2.pl (prace trwaja ! ) :)

Ale info dał na strone xD

Równie dobrze mógł to napisać na odwal się

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Ale info dał na strone xD

Równie dobrze mógł to napisać na odwal się

Przynajmniej jeszcze strona stoi.

Jeżeli mieliby gdzieś serwer, to już by stronę wyłączyli.

Nie wiem czy to dla hajsu, czy nie, ale szkoda by im było żeby taki dobry serwer padł.

Na stronce takie info jedynie:

1392279243-U179206.png

Opublikowano

Jak dla mnie to niech ten diamond upadnie. Mógł by powstac diamond s2 na podobnej zasadzie tylko troszke wiecej nowosci i map. ale trudniejszy troszku expem i oczywiscie bugi na tp i te hity. Pozdrawia stary gracz diamonda ;)

Opublikowano

Vibrator, tutaj Krecik. :D Też jakoś panowie za bardzo nie mogę się przyzwyczaić do żadnego innego serwerka. Vibro, ugadamy tą Invorie jeżeli mówisz, że nawet fajnee. Odezwę się :P.

Opublikowano

Panowie, nie schodźcie z tematu, dyskutujemy tu o Diamondzie.

*

Przez tą informację na stronie, sprawa znów nie jest pewna.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

bardzo podobal mi się serwer jako jedyny po yitian2 który ładnie mi przypadł do gustu ale co poradzić teraz nawet jak odpali serwer to i tak połowa graczy czy nawet 75% odejdzie kto chciał by po raz kolejny grać z myślą że wszystko może chuj strzelić na poczekaniu. ja nie.inni zgaduje że pewnie też nie lecz znajdą może takich naiwniaków którzy zamienią się eq oddadzą diamka na np ravie czy inny godny serwer

jako że to forum i każdy może podzielić się własnym zdaniem więc jako to dotyczy diamonda a dokładniej metina to dobrze wiecie że teraz jest spora walka o gracza jako że z PL kiedyś priv nie miał co konkurować a teraz jest największym konkurentem przez co musieli połączyć serwery ,,musiecli'' byli do tego zmuszeni jako że logując sie na kanał widać było pare shopków teraz po połączeniu zamiast wielu sinych stabilnych serwerów pojawiły się pare miejszych co już zmienia sam układ klasyka jakim jest PL.

mniejsza wracając do tematu walki o graczy chodzi dokładniej o privy 2 dokładniej ravia i balmora zgodzicie się ze mną że są teraz czołówką prywatówwalczą o graczy gdzie tylko mogą jak tylko mogą .mają własne kanały na yt. które są tak zachęcające że od samego oglądania chce się grać.

i tu pojawia się diamond.

Serwer bez zainteresowania administracji

Serwer bez nowości

Serwer gdzie zabija monotonność expa w atlantydzie bądź SP

łatwy cel ?

jeden skuteczny atak na ktory ktoś poświęcił dajmy komuś dobrze ogarniętego w takim temacie człowieczek 1 dzień

jako że crive jest zielony w sprawach serwerowych i snap dbał tylko o to jako technik zabezpieczenia byly te same nie zmieniane nie dopieszczane od jego czasów

a tu mamy serwer z stałą liczbą graczy 1.5k ludzi. a raczej w oczach ravi balmory 1.5k hajsów chętnych do grania do zarabiania

Diamond pada gdzie idziecie ?

do czołówki która oferuje nowości

ciekawa gre

eventy

administrację która dba o gracza

kurwaaa benek .. ale sie rozpisałem.

podsuma. serwer po ataku .. bazę skradziono bądź zrobiono w niej takie zamieszanie że po zalogowaniu na stoje konta gracze dostaną bladej gorączki. brak eq 1 lv postaci

bądź pozamieniane loginy . co nie da nam zalogować się na nasze ,,zwierzaki'' czy tam jak wy wolicie avaatary... ja tam mam stoją nazwę :)

serwer raczej się nie odpali.

to jest moje zdanie i nie ma na co czekać bo to daremne

miesiąc czasu to definitywny znak że coś jest POWAZNIE zjebane i zapewne bezpowrotnie skoro nawet Crive nie pisze co jest grane . co ma napisać ? serwer przeszedł atak wszystko chuj strzelił.. serwer online konta usunięte:) zaczynamy przygodę od nowa do kolejnego ataku kiedy znów zaczniemy od nooooowaaa ale to piękne tyle nowych możliwości za każdym razem nowe rozbudowanie postaci... bla..

Miłego czytania jeśli ktoś to przeczyta to stawiam piwo bo rozpisałem się po chuju ..

Dziękuje dobranoc Postion aka Zamiel

Crive nie jest zielony w sprawach serwerowych tylko ma wyjebane w diamonda on ma własne serwery WoWa na których zarabia 20x wiecej niz na tym diamondzie.

A diamond będzie działał jakoś do wakacji planują dodać trochę nowości ale dopiero jak krajf wbije challengera na lolu. # POTWIERDZONEINFO

0bFkqdJ.png

Opublikowano

uwież mi że jest zielony z niego  admin to:

1. serwera to koza

2. jak tam logi serwerowe

3. Sprzedałeś jeleniowi serwer po wlamie

4. ap ropo zmiany ip nie działa co mazie wira w freebsd dosy ida cały czasz hehhe

5. ap ropo nowego game u cb na fb ma konia nowego

6. gdzie kopiłeś game to oznacza jedo

do matoła co kupił pliki od Crive bo wontpie aby Crive był aż tak zdolny

wirus, nie dograny exp na nowym game A i problemy z klientem

bede zadowolony jak postawisz na nowo serwer

ale

1. eq bede mal te same

2. level mojej postaci też

3. ile osób wie że pliki bazy i serwa powinna się pokazać do downhillu w ciągu 2 tygodni apropo na jakims forum już chyba jest ???????????????????

ależ to do dupy a sam miałem 3 konta tam

życie prawda??????????????

mało kto trawi żniwiarze tak kończą

a tak przy okazji na dowód że znowu oszukujesz twoja stronka się pojawi  z  tabelami do stronki  jak to wytłumaczysz dla ludzi puzniej pliki i baza 

takie moje pytanie tylko jak się wtedy zachowa właściciel diamond MT2 .PL  ??????????????????????????

mydlenie  oczu to już przezywali ludzie na diamku jakiś 1 rok ale teraz jak masz coś zrobić  to rób to normalnie

ci co maja serwery wiedza ze odpalenie serwa  w ovh to max 3 -  8 godzin  nie 2 miechy

nie mydlenie oczu

DLA ADMINISTRACJI temat nigdy nie powinien istnieć   perska jest w koszu  tego serwa , druga się nie zapowiada wlasciciel nie zna problemu samego siebie  zmienniajac na stronie info tylko mydli oczy

1. baza serwera powinna działać na stronie

2. powinienem się zalogować na www bez problemu

3. forum powinno dzialac dla info ludzi diamonda

4. ten kurewski czas 1 rok jak snap zostawił  diamka  powinien być naprawiony support : działy  a nie jak jest od 1 roku i ktoś wykradł ci pasy do supa ŻAL

5. i te głupie tłumaczenie się na stronie 

6. Pamiętasz osobę CrazyBoy  wpadłem do cb na ts wtedy zostało skradzione eq z kilku postaci 250, darek2511 tasumi, i innych jak się ciebie zapytałem co jest zgrane zbanowałeś mnie nie słuchałeś innych wszystko miałeś w dupie było trzeba cb przycisnąć aby odebrać eq    w końcu jakiś dupek je oddał pożnij zjebani ludziaki niebiescy olewales to ile miałeś zgłoszeń ze bija na dmg lekko to mówiąc miałeś w huju  wiec poprosiłem ja swojego kolegę aby on mi pomógł w sumie pomógł ArmagedonBoy teraz już wież o co biega

on miał cb dosyć a w szczególności twojej bez mylności NIKT NIE MOŻE OBRAŻAĆ OSÓB ZMARŁYCH  XiskraX

ZA TO OBERWAŁEŚ

Pozdro from CrazyBoy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...