Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MinecraftBans - Bany dostępne na www

cYa.!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PLIK BANLIST CREATED BY PL_EJER & MOBA PRO

Witam dziś chciałbym zaprezentować MinecraftBans. Jest to okrojona wersja MCBans, który wygasł.

Jest to prosty skrypt, tło i logo mojej strony. Demo: skillconnect.gameclan.pl/banlist.php <- UWAGA: To nie reklama ! domena utworzona specjalnie pod MinecraftBans i MCStats.

By działało wystarczy mieć stronę www, bazę danych mysql i wgrany na nasz serwer FigAdmin.

FigAdmin podłączamy pod bazę danych w ten sposób:

$server = "host";
   $dbuser = "login do bazy";
   $dbpass = "hasło do bazy";
   $dbname = "nazwa bazy";
Teraz należy zreloadować pliki serwerowe. Jeśli nie występują błędy to banlist.php (podam jak zrobię skan) wgrywamy na
swoją stronę www.
Tam także trzeba wypełnić:
   $server = "host";
   $dbuser = "login do bazy";
   $dbpass = "hasło do bazy";
   $dbname = "nazwa bazy";

UWAGA: W pliku który pobieracie NIE MA żadnego tła. Ponieważ nasze tło jest zastrzeżone dla naszego forum.

SKAN:

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Opublikowano

No, no. Takiego czegos szukalem tez ;)

Czy bedzie mozliwosc zmienienia kolorystyki, podlozyc jakies tlo? Jesli tak to fajnie

Lap +

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

No, no. Takiego czegos szukalem tez ;)

Czy bedzie mozliwosc zmienienia kolorystyki, podlozyc jakies tlo? Jesli tak to fajnie

Lap +

Zawsze jest jest taka możliwość. Wystarczy poprawić kod.

Opublikowano

Postaram się namówić mojego kolegę który lepiej to ogarnia niż ja i wraz z Mobą będziemy prowadzić ten temat, zrobimy unikalne tło i logo "MinecraftBans"

I postaram się zrobić coś trudniejszego niż prosty skrypt.

EDIT:

By zmienić tło wystarczy wgrać na www, plik png/jpg który ma być tłem potem wpisując docelowy link w banlist w nagłówku background

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Opublikowano

Jest to plagiat. Na stronie pluginu FigAdmin jest prawie taki sam kod.

Opublikowano

Zezwalamy na udostępnianie banlist.php jednakże zastrzegamy prawo do zmiany stopki. Zmiana stopki = złamanie praw autorskich.

ahaahahah nie ma to jak skopiowac kod z banlist od figadmina i dodac logo ...

Opublikowano

Nie ma to jak komentować nieskończonego projektu że plagiat. :) Spokojnie dodaliśmy temat by zobaczyć czy będzie jakiekolwiek zainteresowanie.

EDIT

Praktycznie to samo, lecz nie pomyślałem, miałem rozwalony plik banlist.php.

Nie wiedziałem że to jest z figuadmina bo plik był "nie skończony" tak zatytułowany . Przepraszam ,faktycznie plagiat. Napiszemy własny lub mocno zmienimy ten, dodamy tło,logo i inne . Proszę o zostawienie tematu na dalsze wersje.

EDIT2

usunąłem dopisek o prawach autorskich.

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...