Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inspekcja?

Sadist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie... Czy wszyscy mają inspekcje ?? Nie wiem bo koło 15 miałem jakiegoś dziwnego DC a teraz wygląda na to że inspekcja ... ;/ Może ktoś wie więcej niż ja???

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server został poddany INSPEKCJI ( Nie wiadomo kiedy bedzie otwarty ponownie ), informacja od ecSRO team

Drodzy userzy !

Nie mielismy czasu na inspekcje od dlugiego czasu, dlatego teraz mamy duzo rzeczy do zrobienia, przywracamy pliki i usuwamy troche nie potrzebnych plikow. Przywrocimy server jak najszybciej

Wasz ecSRO Team

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

aha thx

Ta sygnaturka jest cos krótka więc zaspamuje ją głupimi textami :D

1. Głupi tex buahhuahuahua!

2.Jesli powyzszy text uwazasz za glupi to jeszcze raz go przeczytaj i przejdz do ponizszego :D

3. Masz racje ten text byl glupi.

4.Ale co z tego ze ten pierwszy text byl glupi jak teraz pisze texty na temat glupiego textu a to oznacza ze te texty sa na rowni z glupota tamtego opisywanego glupiego textu.

5. I co zrobilo ci sie glupie jak se texcik przeczytales?

6. Te texty sa glupie bo to moja sygna i tu moge pisac bez bana :D

7.A poza tym te texty musza byc glupie bo napisalem ze te texty to spam i to glupi.

8. ale jak to co tam przed 1 punktem napisalem to glupi text to stworzylem cos co jest nieralne albo po prostu sprzeczne (no i glupie oczywiscie hehe :P) :D

Opublikowano

aha thx

jeszcze jedno skad masz taka informacje?

przez przypadek 2 razy napisalem sory za spam

Ta sygnaturka jest cos krótka więc zaspamuje ją głupimi textami :D

1. Głupi tex buahhuahuahua!

2.Jesli powyzszy text uwazasz za glupi to jeszcze raz go przeczytaj i przejdz do ponizszego :D

3. Masz racje ten text byl glupi.

4.Ale co z tego ze ten pierwszy text byl glupi jak teraz pisze texty na temat glupiego textu a to oznacza ze te texty sa na rowni z glupota tamtego opisywanego glupiego textu.

5. I co zrobilo ci sie glupie jak se texcik przeczytales?

6. Te texty sa glupie bo to moja sygna i tu moge pisac bez bana :D

7.A poza tym te texty musza byc glupie bo napisalem ze te texty to spam i to glupi.

8. ale jak to co tam przed 1 punktem napisalem to glupi text to stworzylem cos co jest nieralne albo po prostu sprzeczne (no i glupie oczywiscie hehe :P) :D

Opublikowano

A nie pojebało im sie tam coś ze sprzętem? Grałem w tym czasie jak nadeszła kosiarka (lag w którym nie możesz sie ruszyć) po czym padłem i nic z 5min leżałem. Stan serwera mniej więcej szacowano na 400 free slots lecz nie szło sie zalogować bo pokazywało (C9.) a potem to już wyłączyli i inspekcja.

chemicalbrothersgalvani.gif
Opublikowano

Kij im w oko za takie czekanie, tutaj ludzie od swoich characterków są uzależnieni :] ... jednym słowem połowa niedzieli poszła sie jebać.

Opublikowano

eh nadal inspekcja ;( nom racja polowa niedzieli poszła sie jeb**

"Be the change you want to see in the world."

Opublikowano

Nie no... tydzien to moze nie...tylko 2 tygodnie:/ No ale bez zartow. Serwer bedzie(musi!!!!) dzialal o 15:00 albo o 20:00 albo i jutro...

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

godzina 11:46

inspekcja

Nowe nie officjalne info mowi iz serwer nie ma dokladnej godziny (daty) ponownego owarcia

glosza plotki ze ich serwer zostal hackniety lub tez szykuja niespodzianke (nie mowie o europie)..

pozostaje czekac

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Niemozliwe ze hakniety... przed dc gadalem sobuie z DarkLight. To tez gm. Mowil ze szukaja nowych gm'ow...lol. A tak swoja droga normalnie expielm tak do okolo 16:10 Oo. I mbiwe wywalilo

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

No nic.. trzeba czekac...Ja jzu instaluje san andreas:D bo wiem ze ta inspa baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo potrwa...

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

Moja przetłumaczyć na polska:

Server padł z prostego powodu, dysk twardy przepełnił sie... 3mb tylko na nim zostało wolnej przestrzeni.

W tej chwili Ulepszamy nasz dysk i wszystko wróci do normy.

Obecnie również przenosimy dane z naszej strony www więc zacznie działać normalnie z czasem.

Server VIP działa jak ta lala

ESCRO drużyna.

Opublikowano

nie no chyba do 20 zdążą...

ja dopiero pierwszy raz będę grać, więc mam podnieta niesamowitego xD

mam pytanko - czy szybko lvl i sp leci ?

wiem że 10x jest ale chcę usłyszeć od Was jak się gra xD

Opublikowano
nie no chyba do 20 zdążą...

ja dopiero pierwszy raz będę grać, więc mam podnieta niesamowitego xD

mam pytanko - czy szybko lvl i sp leci ?

wiem że 10x jest ale chcę usłyszeć od Was jak się gra xD

Co do expa to nie ma 10x... tylko 7x

Sos x 3, Som x 1i sun x1. Expi sie szybko w 2 dni mialem postac 30lvl i 20k sp^^

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

Co jak co, ale prawda zjebał im się serv konkretnie... WG mnie tak szybko tego nie zrobią. No a teraz (21:42) Co im tam z ecsro - mecz oglądają szwaby hehe ^^

Jak będzie to będzie ...

@up

w dzień (okolo 8-10 godzin gry) zrobisz 35 lvl, a w dwa (16-18h) 42 lvl

No chyba, że praca, czy szkoła. Wiadomo.

Procesor: Intel Core 2 Quad Q8200 2,4 (czterordzeniowy 4*2,33 Ghz 8 MB Cache)

Płyta główna: Gigabyte Intel P45

Pamięć: 4 GB DDR2 (2x2GB 800)

Dysk twardy: 750 GB Sata

Nagrywarka: DVD-RW Samsung

Grafika: Geforce GTX 260 896MB DDR3/448bit HDTV, DirectX 10

Obudowa: 650W zasilacz Chieftec zasilacz zgodny z normą "80 plus"

forum_new.gif20494.pngcs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...