Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LC Destiny - jak zarobić?

Boss14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chcialbym troche zarobic na set w Last Chaos Destiny , mam 207 lvl , a set gdzies kosztuje z 150-200kkk wiec troche kasy jest potrzebne , wiec prosze was o pomoc bo nie wiem jak mozna zarobic na takim lvlu

Opublikowano

Witam , chcialbym troche zarobic na set w Last Chaos Destiny , mam 207 lvl , a set gdzies kosztuje z 150-200kkk wiec troche kasy jest potrzebne , wiec prosze was o pomoc bo nie wiem jak mozna zarobic na takim lvlu

21. Nie piszemy tematów w stylu Szukam hacka, Szukam tutoriala - takie tematy można pisać w głównym dziale Last Chaos.

O ile dobrze pamiętam, to na World Bossach można zarobić, oraz na dropieniu w Extreme Tarian.

zSCFQrN.png

Opublikowano

A jaki masz? Chodzi się tam dropić zazwyczaj, gdy masz założony set i wep 200 lvl.

Pisał, że ma 207, a na tym lvlu już (chyba) mobki są na niebiesko.

No to pozostaje Ci bicie World Bossów lub zrobienie drugiej postaci na dropka, ale na to byś musiał trochę wydać.

Opublikowano

A no tak, nie zauważyłem. ;)

Tak, na 207 mobki będą na niebiesko. Jeżeli chodzi o jeszcze jakiś pomysł, to możesz jeszcze dropić itemki w Nightmare i je sprzedawać.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Na Destiny jest właśnie ten problem, że zarobić (teraz) kasę bez inwestowania cashu jest ciężko. Wszystko jest drogie, możliwości zarobku praktycznie żadne, a jeżeli już to bardzo czasochłonne. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zainwestowanie w cash, ale osobiście na ten serwer nie dałabym nawet złotówki. :)

Opublikowano

a co takiego dropi w ex juno ?

Dobrze leci kasa + 180 tokeny. Nie wiem, czy teraz one się sprzedają, ale za moich czasów (zawsze chciałam to napisać) dało się na tym zarobić i to nawet dobrze :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na Destiny jest właśnie ten problem, że zarobić (teraz) kasę bez inwestowania cashu jest ciężko. Wszystko jest drogie, możliwości zarobku praktycznie żadne, a jeżeli już to bardzo czasochłonne. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zainwestowanie w cash, ale osobiście na ten serwer nie dałabym nawet złotówki. :)

Bardzo czasochłonne 3h gry i mam 5kkkk omg :) ale na d2 :) A ci co grają na d2 lub grali wiedzą że taka sumka jest już ładna:P

Powiem krótko i zwięźle najlepszym zarobkiem jaki mnie spotkał na destiny są kluby chaosu kasa taka $$ potem były wb jeśli wie ktoś o czym mówię :P następnie drop run i acc w tarian dobry sposób ale jak ktoś ma chęci na grę, ale jak by pomieszać te wszystkie sposoby ze sobą grając na kilka kont to można mieć kasy ile się chce.. Pozdro ;)

Opublikowano

Bardzo czasochłonne 3h gry i mam 5kkkk omg :) ale na d2 :) A ci co grają na d2 lub grali wiedzą że taka sumka jest już ładna:P

Powiem krótko i zwięźle najlepszym zarobkiem jaki mnie spotkał na destiny są kluby chaosu kasa taka $$ potem były wb jeśli wie ktoś o czym mówię :P następnie drop run i acc w tarian dobry sposób ale jak ktoś ma chęci na grę, ale jak by pomieszać te wszystkie sposoby ze sobą grając na kilka kont to można mieć kasy ile się chce.. Pozdro ;)

wez wytlumacz mi troche jak zarobiles tyle kasy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...