Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ip adress

daniel0daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tam, szukam programu który zmieni/zamaskuje moje ip, głownie po to żeby być w 100% anonimowym, znalazłem dużo programów ale nie szczyciły się najlepszą oceną, wiec chciałem zapytać o to ekspertów jaki mi polecają. Wystarczy że zmieni ip i moje bedzie zamaskowane. Z góry dziękuje, osoby które mi pomogły nagrodzę lajkiem

Opublikowano

No anonimowy w 100% nigdy nie będziesz ;)

Jeśli szukasz VPN-a, który "szczyci" się najlepszą oceną to będziesz musiał zabulić około 30 złociszy miesięcznie.

Opublikowano

zobacz: cyberghost vpn, securitykiss oraz hotspot shield. większość ma limity typu reklamy/transfer ograniczony. myślę, że najlepszy będzie hotspot shield, są reklamy, ale jest bez limitu :)

Opublikowano

Komputer z odpalonym linuxem z live cd, który cały ruch kieruje przez tor'a jest chyba taka dedykowana dystrybucja.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

administracja tego forum mnie powala, żeby dostać tu bana wystarczy że napisze coś sensownego, dostałem kolejne pkt ostrzeżenia za to że napisałem 1 post pod drugi bo zapomniałem dodać, troszkę wyżej doskonale widać a ja za to dostałem ostrzeżenie. Mózgi normalnie tu są w tej administracji ile te dzieci mają lat 12 ? Siedze na tym forum kilka lat i pierwszy raz widze żebym dostał pkt za napisanie 2 postów, a zdarzało się to wiele razy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...