Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję MMO które...

Nallesnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, poszukuję gry MMORPG która spełniałaby moje nietypowe wymagania.

Abonament, wymagania sprzętowe, itp nic z tych rzeczy nie gra roli ^.^

Klimat

Pierwsze i najważniejsze, poszukuję po prostu gry w której poczułbym mroczny, ciężki klimat, jakieś Metiny, Runescape, Guild Wars 2 odpychają mnie zdecydowanie swoją cukierkowatością, najlepiej bym to zoobrazował na przykładzie dark souls, nigdy nie miałem okazji zagrać w tę grę, ale ze screenów bardzo mi się spodobała.

Rozgrywka

Zdecydowanie preferuję gry na bardzo długie godziny, oraz trudną rozgrywkę.

Nie byłbym zbyt ucieszony gdybym zaczął grąć, wciągnał się a już po roku już nie miałbym co robić ^.^

Aczkolwiek nie wymagam tego, najważniejszy jest klimat.

Grafika

Nie gra roli, może być stara, przestarzała, kompletnie nie zwracam uwagi, po prostu byleby miała tą swoją ciemną, ,,mroczną'' aurę *.*

To chyba tyle z najważniejszych, reszta rzeczy popularność, wersja językowa itp nie stanowią problemu.

Bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniu spełniającym te wymagania, grałem swego czasu sporo w skyrima, teraz widzę wychodzi wersja online, zdecydowanie się skuszę, aczkolwiek nadal szukam czegoś na tę chwilę.

No, i z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi, oraz szczęśliwego nowegu roku :)

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Lord of the Rings Online - tyle w temacie.

Klimat? Gra zawiera to samo co książka Tolkiena (wszystkie lokacje od cukierkowych do mrocznych, klasy postaci, potwory)

Rozgrywka? Mapa jest tak ogromna że przejście z buta od jednego końca na drugi zajmie dobre dwa dni ;) Większości mobów nie wysolujesz co stawia na grę zespołową a sama gra ma tyle lokacji, questów i eventów że i w dwa lata nie ogarniesz wszystkiego.

Grafika? Gra ma swoje lata, ale grafika jest lepsza jak w WoWie.

Opublikowano

Też polecam WoW'a, wszystko czego oczekujesz znajdziesz w tej grze, świetna, świetna i jeszcze raz zajebista.

Tylko nie wiem, jak bd z poziomem trudności, bo nie ukrywając WoW jest teraz bardziej przystępny dla nowych graczy (mówiąc krótko prostszy, łatwy).

Ale na pewno bd się męczył, nauką gry poszczególną klasą, bo jednak WoW wymaga trochę ogrania i ogarniania. ;)

Opublikowano

Polecam Ci Path of Exile.

Według mnie najlepsza gra roku 2013. Nie ma w grze P2W.

Podobna do Diablo.

Jak Ci się nie spodoba to zobacz na Continent of the Ninth.

Opublikowano

Może odskocznia od RPG'ów, a skok w bok na FPS'y? Combat Arms - polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...