Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam współzałożyciela - sponsor, jeden miesiąc

XerucuSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drodzy gracze MPCforum! Chciałbym stworzyć innowacyjny serwer minecraft PvP, pod nazwą(zobaczy się jeszcze...) PlayOrDie, nie wiem czy napewno ta, ale coś się wymyśli. A więc przejdźmy do tematu, poszukuję osoby, która by opłaciła serwer minecraft z około 20>slotów, na ten jeden miesiąc, dalszą część opłat za serwer wykorzystamy sprzedając rangi. Serwer chciałbym by był jak najlepiej stworzony - przeze mnie, mojego wspólnika, który opłaciłby jeden miesiąc za serwer. Chodzi mi tu dokładnie o me autorskie skrypty, tworzę takowe. Na serwerze będą przewidziane klasy i również statusy prawie takie same jak na skkf'ie, nie tylko to będzie, mam tego w planach naprawdę bardzo dużo. Tak więc, jeśli by mieliście w portfelu trochę pieniążków na ten jeden miesiąc to prosiłbym was, odrazu mówię, że jeśli będzie widać że ogarniasz, możliwe że będziesz mym współzałożycielem, naprawdę bardzo możliwe, jeśli nie to GameMaster/Administrator, więc radzę się postarać. Nie żeby myśleliście że jakieś haracze zbieram, moje programowanie jest naprawdę na wysokim poziomie, więc potrzebuję kogoś takiego, który by ogarniał różne sprawy na serwerze jak i forum.

ml36te.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...