Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan Poradnik

Wrrr

Poradnik PlaySpan  

754 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten poradnik pomóg? ci cho? troch? ?

• Tak !
      639
    • Nie !
      115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki przydało się a jaki jest najlepszy program na PlaySpan ,bo Hot Spot Shieldem mi niedziała :/ (długo łaudje sie strona)

Pomogłem ? Daj plusa to nieboli

assasg.png

zama.png

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam kupowania premki przez sms mialem 70 pkt i chcialem kupic m i kupilem iktowalo mnie to 11.50 a terz dzis chciaem prawdzc ile bym zaplail to tak samo duzo lepiej na paysapecard kupowac

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a gdy juz wypełniłem daną reklamę i zmieniam IP i ona ciągle tam jest to jak wypełnie ją jeszcze raz do dostane pkt?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

po zmianie IP jakimś programem i po wyłączeniu tego programu Ip zmienia się na poprzednie, przed zmianą.

Jak zmienisz ip to najwyżej może zwolnić ci trochę internet, po powrocie do normalnego ip przyspieszy do normalnej prędkości.

signgen.gif
Opublikowano

A mi nie działa

na playspan zrobiłem z 15 reklam i nic nie dostałem

na G1 to samo...

dostałem 25 creditów a reszta nic

Wie ktoś może czy to jest jakieś opóźnione czy po prostu nie działa ?

robię nawet te z pobraniem programu i instalacją i nic instaluje się program wszystko cacy i nie dostaje Creditów/UltPoint

Opublikowano

Nie łatwiej przez strony zmieniac ip typu proxy24.(blabla) nie wiem co tam jest albo anonymouse.org czy jeszcze inne?

EDIT Mam pytanie gdzie wpisywac ten kod na 50 pkt ze str http://www.retailmenot.com/view/store.playspan.com

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Opublikowano

Hej , a da ktoś może swoja nazwe na do tej strony ? bo mam cos takiego ze jak wpisze nazwe przyjaciela dostane 1000pkt :] z góry thx

zabuzal.jpg

Zbieram Malutkie add.png

Jeśli dasz mi delete.png to sam zgadniesz , co o tobie myśle :)

99% Lamusów czyta ten *Pierdolony* Spojler z Otwartą japą :) Jeśli czytasz ten post z otwartymi oczami to i tak jesteś jednym z nich

4695.jpg43940.gif

34759m.gif6510.jpg

31515.gif34266.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam prośbę do kogoś ogarniętego co do robienia G1. Mógł by mi ktoś napisać na pw żeby mi to wytłumaczył dokładnie. W odpowiedzi dam gg swoje.

Opublikowano

Dzięki Pomogłeś! Ale zauważyłem że czasami jest tak że po prostu nie da się zrobić nap platinum offerts ponieważ reklamy które trzeba tam kliknąć po prostu isę wyczerpały!

n0nameplayer.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pewien problem mianowicie nie mogę założyć konta na play span rejestruje się ale nigdy nie przychodzi e-mail z linkiem aktywacyjnym czy czymś może ktoś mi pomóc. Bądź ktoś mógłby mi założyć konto

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Robię wszystko według instrukcji a reklamy i tak nie działają i nie ważne czy zrobię dobrze czy źle UP i tak nie dochodzą. Zmarnowałem 2,5h Życia żeby zdobyć 4 punkty

sigpic281070_2.gif31019.png

Nie zbieram + ani - JA ZBIERAM TYLKO 518706.png35214.jpg29900.png24106.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...