Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan Poradnik

Wrrr

Poradnik PlaySpan  

754 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten poradnik pomóg? ci cho? troch? ?

• Tak !
      639
    • Nie !
      115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.66

Mam sprawe a raczej oferte czy ktos moglby/chcial mi nabic punkty na premium selver/gold 90dni do warrock za doladowanie telefonu i/lub wyslanie sms na cos o szczegoly na GG 23766968

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przyda sie szczegolnie dla nobow ktore spamuja tematami co do playspan

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

kurw* czemu to musi byc tak jebniete ? ani nie dostalem 100 punktow po zarejestrowaniu, a jak robie reklamy to zadne punkty mi nie przychodza ;/

aha zeby nie bylo ze jestem jakis nubkiem ;/ robie tak jak pisze w poradniku jak nie dostalem za reklame punktow to wysylam do nich ta cala wiadomosc ale i tak nie dostaje punktow od nich ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Coś to dziwne jest mam dużo reklam, ale jak jakąś wypełnie to nie przychodzą punkty... nie wiem co mam im wysłać potwierdzene rejestracji to Registration Sucess?

Opublikowano

Coś to dziwne jest mam dużo reklam, ale jak jakąś wypełnie to nie przychodzą punkty... nie wiem co mam im wysłać potwierdzene rejestracji to Registration Sucess?

najlepiej wyślij im ss albo to co ci przychodzi na mail pamiętaj że przy wypełnianiu reklamek dawaj mail ten co masz na playspan

SLABE 0 POMOCY!

Zrób lepszy poradnik...

76561198090890807.png

Opublikowano

Szukaj na YouTube,na YouTube,na YouTube Tube Tube Tube...

Najnowszy kod 50 punktów

1111-1111-XMASAN-162516

76561198090890807.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Załóż jeszcze raz ale przez zakładaniem zmień IP tymi programami co dałem.

Albo napisz do nich że nie dostałeś.

76561198090890807.png

Opublikowano

Załóż jeszcze raz ale przez zakładaniem zmień IP tymi programami co dałem.

Albo napisz do nich że nie dostałeś.

Heh załozyłem juz kilka kont bez zmieniania i nic ;/ A co mi to da że zmienie ip? To za 2 razem jak zmienie to juz mi nie doda ??

Opublikowano

ja mam taki problem pobrałem ten program do zmiany ip i jak chce wypelnic np reklame arkady to pisze ze juz bylo wypelniane ;/ Co zrobic?

Opublikowano

ja wypelniem najczesciej z offerpal i surveys przewaznie zawsze mi dovhodzi. wczoraj o 1godz zrobilem sobie premke bronze na 30 dni i golda na 3 dni (golda 2min zrobilem)

Opublikowano

Ja nie widzę żadnych reklam wchodzę w Ultimate Points> Earn now i wyskakuje mi okienko z GWallet daje FREE i wyskakuje mi napis:

Sorry, we have no offers for you at the moment. Try us later. mam tak od 1h

Opublikowano

A ja w 5h zarobilem 52 punkty ale zal!!!!! robie to co kaza w reklamach a i tak nie dochodza punkty a jest tych reklam ktore zrobilem ok 40 i nic!!!! o co chodzi w tym reedem code bo nie moge aktywowac tego kodu na darmowe 50 pkt??????????????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...