Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Afera związana z PhantomL0rd'em

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym jeszcze rozwinac mysl, wtedy nie mialem warunkow.

To jest jego praca marzen. Czyjego gracza w lola, czy w inna gre, zarabianie na samym streamowaniu nie sprawia przyjemnosci? Nie jest kuszace? Nie jest najprzyjemniejsza praca jaka mozna sobie wymarzyc?

Coz. Nawet jesli, to po pierwsze musisz byc unikalny, ciekawy i robic to duzo i dobrze. (streamowac)

Z pasja. On tego nie osiagnal w 2 dni i nie rozumiem twojego bolu dupy.

Z pasji dla pa$ji, nie?

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wtf banowac pl bo jakies piepszony maly no life 1 dzien w lola se nie pogral i chce ukarac bo grac niemogl wes sie pierdolnij w cymbal

Spoko. Po twoim poście mam nadzieję, że będą DDoS'owali cały czas, nie mam zamiaru grać z gimbą twojego pokroju. By the way, należę do grona starszych użytkowników.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

By the way, należę do grona starszych użytkowników. 

Ja mam obecnie 76 lat i jestem prawiczkiem w internecie. Stracilem obie konczyny dolne i jedna gorna. Widzialem Bruce Lee i zmierzylem z nim pojedynek. W internecie moge byc kazdym.
Opublikowano

Szczerze to nie wiem co o tym myśleć.

Hakerzy wdg mnie zwykli idioci.

Jeej zjebiemy mu streama, jeeej zabawne, jeeej ale mamy korzyści !

Co do Lordziaka, to afera by była gdyby mu coś zrobili za to że go zaatakowali ;x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Spoko. Po twoim poście mam nadzieję, że będą DDoS'owali cały czas, nie mam zamiaru grać z gimbą twojego pokroju. By the way, należę do grona starszych użytkowników.

idziesz 1v1 gimbie? rozpierdole cie broziaczku pisz pw nick! szmato

Opublikowano

Jeśli ktoś nie chce go oglądać, to nie ogląda. Jeśli ktoś wyrazi takie życzenie, to śmiało - może oglądać. Ja lubię PhantomLorda, ma genialny gust muzyczny i często tłumaczy co i jak - dla ludzi, którzy chcą tego słuchać. Jak miała wybór, pracować w domu i zarabiać tak łatwo, to nie zastanawiałabym się ani chwili. Nie widzę to problemu póki co...

Nie rozumiem dlaczego ludzie kipią zazdrością, przecież odrobina szczęścia w życiu drugiego człowieka nikomu nie szkodzi...

PS. Niektórzy wydają kasę na RP, niektórzy na dziwki, a jeszcze inni na suby u Phantom Lorda.

Opublikowano

Jak Oglądaliście Filmik Z Wyjaśnieniem to wszystko powinniście wiedzieć Na Koniec Streama Miał 1500 SMS Jak Zchodzil z Widoku Kamerki To Szedł do Drzwi i go sprawdzała tam Policja :)

Bywalec
Opublikowano

Moim zdaniem, zarobek ze streamowania, grania, powinien być dodatkiem, mieć coś w zanadrzu. Nie będzie to trwać wiecznie ;).

ROZGŁOS, ROZGŁOS i jeszcze raz ROZGŁOS.

Greetings.

Btw. adres i tak dałoby się zdobyć xD

Opublikowano

Moim zdaniem, zarobek ze streamowania, grania, powinien być dodatkiem, mieć coś w zanadrzu. Nie będzie to trwać wiecznie ;).

ROZGŁOS, ROZGŁOS i jeszcze raz ROZGŁOS.

Greetings.

Btw. adres i tak dałoby się zdobyć xD

HOMOSEKSUALISTOM PRECZ!

"Mężczyzna który obcuje cieleśnie z mężczyzną tak jak z kobietą popełnia obrzydliwość,

Obaj poniosą śmierć - Jah rastafari "

Opublikowano

Szczerze to nie wiem co o tym myśleć.

Hakerzy wdg mnie zwykli idioci.

Jeej zjebiemy mu streama, jeeej zabawne, jeeej ale mamy korzyści !

Co do Lordziaka, to afera by była gdyby mu coś zrobili za to że go zaatakowali ;x

ogolnie to kolego widze ze mylisz pojecie "Haker" Oni są "Crackerami" a nie Hakerami.Media nazwały "Crackerow" Hakerami.Inaczej ludzi ktorzy robia ataki ddos itd. media nazwały hakerami, a tak naprawde Ci ludzie się nazywaja Cracerami.Co do PL, ucierpiał emocjonalnie, szkoda mi go.Derpy dalej sie bawia i atakuja kolejne gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...