Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info/Dyskusja] Serwer lola wyłączone

TheMatrixen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla tych którzy nie ogarniają sytuacji: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1u1pcz/servers_down_discuss_here/#status

Siedzę na streamie od 19, jest po prostu bosko xD. Teraz PL pojechał na komendę, podobno go oskarżyli o przestrzymanie... z resztą, przeczytajcie sobie. Jajca są nie z tej ziemi. EA.COM, Blizzard który 3 razy się podnosił poszło się jebać.

DAWNO NIE MIAŁEM TAKIEGO HUMORU xD

I co najlepsze, stream PL miał więcej ludzi niż LCS. Ahahahhaha.

https://www.facebook.com/PhantomL0rd?fref=ts patrzcie co się dzieje. Masakra.

#########4 posty niżej wytłumaczyłem o co kaman w kilku zdaniach.#########

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Kurwa a ja akurat grałem gre i wycarrowałem. Jak mi tego nie zaliczą to taki im rozpierdol w supporcie zrobie ze sie zesraja

Opublikowano

O co chdozi dokładnie w 2 zdaniach?

Grupa hakerów wyłączyła: ea.com, dotę, LoLa. Valve szybko się podniósł. Chodzi o to, że wszystko w to co grał PhantomL0rd hakerzy wyłączali. No i ogólnie przez cały okres czasu riot sobie nie mógł poradzić. A gdy PL wbił na Oceanie, znowu uderzyli hakerzy i wyłączyli tym razem wszystkie serwery, a RIOT sobie z tym nie może poradzić. Co najlepsze, ktoś wezwał do niego gliny.

JAJA JAK BERETY XDXD

Dodam, że PL rozmawiał z nimi. Ogólnie się pytali, ale rozmowy długo nie trwały. No i koniec końców przez przypadek udostępnił jednego ze skype ziomków hakerów z którymi rozmawiał na skype. Ludzie się wkurwili i udostępnili jego wszystkie dane (hakera), teraz jest ta policja. Co dalej? NIe wiadomo xD

#Zapomniałbym!

Phantom zagrął w DOTĘ i jeżeli by przegrywał, to hakerzy wyłączą serwerownie. Co najlepsze, przegrał i tak się stało, więc tym samym udowodnili, że to oni. Przejebani ogólnie byli, co chcieli to wyłączali.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Grupa hakerów wyłączyła: ea.com, dotę, LoLa. Valve szybko się podniósł. Chodzi o to, że wszystko w to co grał PhantomL0rd hakerzy wyłączali. No i ogólnie przez cały okres czasu riot sobie nie mógł poradzić. A gdy PL wbił na Oceanie, znowu uderzyli hakerzy i wyłączyli tym razem wszystkie serwery, a RIOT sobie z tym nie może poradzić. Co najlepsze, ktoś wezwał do niego gliny.

JAJA JAK BERETY XDXD

Dodam, że PL rozmawiał z nimi. Ogólnie się pytali, ale rozmowy długo nie trwały. No i koniec końców przez przypadek udostępnił jednego ze skype ziomków hakerów z którymi rozmawiał na skype. Ludzie się wkurwili i udostępnili jego wszystkie dane (hakera), teraz jest ta policja. Co dalej? NIe wiadomo xD

#Zapomniałbym!

Phantom zagrął w DOTĘ i jeżeli by przegrywał, to hakerzy wyłączą serwerownie. Co najlepsze, przegrał i tak się stało, więc tym samym udowodnili, że to oni. Przejebani ogólnie byli, co chcieli to wyłączali.

Nie ma to jak żyć życiem gier. RIOT na pewno nie pozwoli sobie tak w kaszę dmuchać dlatego pewnie lolita wróci na dniach :)

Opublikowano

Świat się wali jprd :(

Ciekawy jestem co nam za to dadzą.

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Ale nie da się zalogować.

Faktycznie xD... ciekawe kiedy to ogarną

"Nie otrzymano odpowiedzi od serwera.(Próba1)" ...

Opublikowano

Świat się wali jprd :(

Ciekawy jestem co nam za to dadzą.

Niby za co? Nic się nam nie należy i jakiekolwiek żebranie bądź oczekiwanie wynagrodzenia jest nie na miejscu ;)

Za to że czekamy !

Proszę Cie, nie rób z siebie typowego Polaczka

Opublikowano

Wszyscy lolwcy są oburzeni , bo oglądałem komentarze na oficjalnym forum lol'a.

@UP

Za to że czekamy !

Proszę Cie, nie rób z siebie typowego Polaczka

Ok. :)

Edit@ Przecież jestem polakiem xD

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Jeśli komuś z was dalej lol nie działa to dopiszcie to do pliku hosts ( C:/Windows/System32/Drivers/etc/hosts, edytujecie Notatnikiem z prawami admina ).

216.133.234.19 lq.na1.lol.riotgames.com
64.7.194.21 lq.eu.lol.riotgames.com
66.150.148.23 lq.eun1.lol.riotgames.com
Poleciłbym też to usunąć gdy sytuacja się unormuje, bo w przypadku zmiany adresu serwerów gra nie będzie wam działać, tak więc traktujcie to jako tymczasowy sposób.
Opublikowano

[02:07 Czasu Polskiego] Padł Reddit! Czyżby hacker również zaatakował ten serwis?

• [02:10 Czasu Polskiego] Reddit powrócił

ulubieńcy PhantomL0rd stworzyli stronę na kickstarterze :

Opublikowano

Reddit padnął chyba znowu, u mnie się nie wczytuje.

Tak w ogóle serwery już powróciły? i co z tym hakeram? Będzie wolny?

Opublikowano

Mam nadzieje że to ogarną przez dzisiaj. Masakra normalnie chciałem sobie dokończyć 10 pierwszych rankedów a tu dupa i nie ma.

xh56.png

Opublikowano

• [02:18 Czasu Polskiego] Admini Reddita twierdzą, że to nie atak a jedynie ogromne natężenie ruchu

[02:20 Czasu Polskiego] DERP zamieszcza wpis na reddicie o treści „#alert Don’t mention DERP in WoW, you risk getting banned.”

[02:27 Czasu Polskiego] Serwery NA znowu padły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...