Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info/Dyskusja] Serwer lola wyłączone

TheMatrixen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale serio te koleszki ze tej całej grupy są jacyś dziwni. Psują coś bo typek przegrał mecz w Docie 2 . Powinni się leczyć. Tak btw. podobno PL'a zabrali do więzienia ale nie jestem pewien bo tylko gdzieś przeczytałem. Widać że ten dzień będzie pamiętany ;p

xh56.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• [02:18 Czasu Polskiego] Admini Reddita twierdzą, że to nie atak a jedynie ogromne natężenie ruchu
  • [02:20 Czasu Polskiego] DERP zamieszcza wpis na reddicie o treści „#alert Don’t mention DERP in WoW, you risk getting banned.”
  • [02:27 Czasu Polskiego] Serwery NA znowu padły

• [02:29 Czasu Polskiego] EUW działa, EUN&E nadal leży i kwiczy

xh56.png

Opublikowano

Jaki rozpierdol , a jakie poruszenie xD , zobaczymy czy do rana serwy ruszą..

Opublikowano

Jaki rozpierdol , a jakie poruszenie xD , zobaczymy czy do rana serwy ruszą..

I to jaki rozpierdol. Już całe internety o tym gadają. Może w TV też o tym będzie ale nie wiadomo ;) . Szkoda że PL podobno zatrzymany jest a hakerzy nadal nie złapani podobno

xh56.png

Opublikowano

SERWERY LOLA DZIAŁAJĄ !!!

Działały :(

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Phantom sobie reklame zrobił... w ciągu jakiś 10 minut 2 tysiące lajków mu przybyło na FB...

Ta i tak po prostu pozwolili mu wyciągnąć telefon i zamieścić post na facebooku, ta jasne.

Opublikowano

SERWERY LOLA DZIAŁAJĄ !!!

Działały :(

Serio ? Eeeej nie rób nadziei ;x

Opublikowano

• [02:34 Czasu Polskiego] PhantomLord aresztowany? Wpis z facebooka – Click!
  • [02:37 Czasu Polskiego] DERP zamieszcza na swoim Twitterze wiadomość z obrazkiem „RESPECT” i notką „@PhantomL0rd One word: http://bit.ly/19DAeXZ

Serio ? Eeeej nie rób nadziei ;x

Przez chwile się zalogowałem i chciałem spr jeszcze raz i już nie można :(

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Nowy post na FP PL.

woah that last post was written like shit... sorry .. Was shaken up I guess. Handcuffs hurt like a bitch.. I'm good guys. More updates soon, promise. Love all of you.
jp8p35.png
Opublikowano
  • [02:51 Czasu Polskiego] Serwery NA działają, jednak jest na nich ogromna kolejka do logowania
  • [03:09 Czasu Polskiego] Wpis PL na facebooku – Click!

Serwer Lola już DZIAŁA !!

Opublikowano

• [03:49 Czasu Polskiego] Nieznany hacker, być może DERP opublikował wszystkie prywatne danePhantomLorda

Opublikowano
  • [04:11 Czasu Polskiego] Serwery NA znowu leżą
  • [04:25 Czasu Polskiego] PhantomLord napisał na Twitchu, że formułuje oficjalne oświadczenie

Na dzisiaj to tyle. Szczyt już się skończył. Proszę o lajki jako wynagrodzenie ! :)

Dobranoc.

Opublikowano

Lajki, ciekawe za co? -,-

co najwyzej moge ci dac 1 gwiazdke w profilu ;*

siema.

Opublikowano

PLS LAJKI PLS, SUCH LAJKI. Na chuj Wam lajki, to tak samo jak dostawać je na FB. Po za tym za przetłumaczenie 2 linijek, pls?

Wstałem i szczerze mówiąc jedno zdjęcie podsumuje całe zdarzenie:

1484150_245086038984848_997795238_n.jpg

Ale i tak fajnie, że rozwalili serwery na cały dzień i RIOT nie mógł sobie z tym poradzić. Jak będą chcieli to jeszcze raz rozwalą. :D Niech rozwalają, może w końcu naprawią serwery przy okazji :O

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Beka za co niby aresztowali PL skoro on tylko był "ofiarą" hackerów xD

Nic nie ma z tym hackowaniem wspólnego,nonsens.

Opublikowano

Beka za co niby aresztowali PL skoro on tylko był "ofiarą" hackerów xD

Nic nie ma z tym hackowaniem wspólnego,nonsens.

Jeżeli jest np. wezwanie do bomby, to nieważne czy to prawda czy nie policja musi to sprawdzić. To samo z przetrzymaniem i tak dalej, chcąc nie chcąc muszą sprawdzić. Więc nie aresztowali go, tylko na razie go oskarżyli. Jako, że nic nie znaleźli to dopiero mogli wtedy wypuścić Phantoma.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...