Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info/Dyskusja] Serwer lola wyłączone

TheMatrixen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

te cale aresztowanie to zwykla mistyfikacja, internet jest taki naiwny.

phantomlord duzo zyskal

Takie podejrzane,

szpieg tak bardzo,

mistyfikacja, fantastyka,

tak bardzo wszystko fejk.

Rozumiem, że Phantom podał swoje dane osobowe, żeby mieć przesrane? xD

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Takie podejrzane,

szpieg tak bardzo,

mistyfikacja, fantastyka,

tak bardzo wszystko fejk.

Rozumiem, że Phantom podał swoje dane osobowe, żeby mieć przesrane? xD

Rozumiem ze wszystko co jest napisane w internecie jest prawdą?

Wszystko zrobił dla kasy, nie mówię że sytuacja z hackerami którzy posłużyli się nim jako marionetką do spopularyzowania swojego serwisu oferującego ataki ddos jest fałszywa a raczej o "aresztowaniu" w które aby uwierzyć trzeba być kompletnym idiotą. Jeżeli myślicie że zatrzymując potencjalnego przestępcę, który rzekomo przetrzymuje zakładników co jest totalną niedorzecznością spokojnie RELACJONUJE TO CO DZIEJE SIĘ U NIEGO W DOMU podczas gdy "POLICJA JEST U NIEGO" to chyba trzeba mieć coś z głową żeby uwierzyć w taki absurd. Po drugie oczywiste jest że policja zatrzymując groźnego przestępcę nie rekwiruje mu telefonu komórkowego i nawet zakuty w kajdany i z bronią wycelowaną w jego stronę jest w stanie dodawać posty na facebooku! WOW!

Phantoml0rd idiotą nie jest, jeżeli sytuacja z hackerami (o ile można tym mianem określić dzieciaków z ogromynm botnetem) nie była ustawiona i nie działało to na zasadzie obustronnej reklamy co może być bardzoprawdopodobne, to skorzystał na tej sytuacji robiąc z siebie męczenikka i ofiarę a tak naprawdę zarobiłogromne pieniądze na reklamach które puszczał podczas streamu gdy oglądało go ponad 100 tyś osób, stanie się teraz najbardziej popularnym streamerem, zyskuje ogromną liczbę fanów na facebooku (ponad 60 tyś nowych osó B) jak i subskrybentów, wszystko to były przemyślane działania. Internet jest takim źródłem komunikacji że większość ludzi wierzy w to co ktoś w nim opublikuje. To przykre.

Co do doxa na phantoml0rda, mowa tutaj o jego danych które zostały opublikowane w internecie (radzę poczytać trochę o doxingu) to mamy kolejny przykład jak łatwo manipulować ludźmi, to że ktoś opublikował je na swoim twitterze nie znaczy że są prawdziwe. Ta sama osoba która je opublikowała zdoxowała również samego sprawcę tych ataków, opublikowała jego adres, imię nazwisko, rodzinę i co? Są prawdziwe? Jeśli tak to dlaczego osoba ta nadal ddosuje inne strony internetowe a nie ma postawionych zarzutów? Ah rozumiem pewnie też ma dostęp do swojego botneta za kratkami ><

Opublikowano

Ostro , idę kupić zapasy na nowy rok ... Btw , tylko polacy mogą hackowac serwery bo mają przegrana... Chuja prawda pewnie , tak jak kolega wyżej mówi , upozorowane do sytuacji z atakami . Przecież nawet ta cala policja co przyjechała do PL mogła być nie prawdziwą ... Z drugiej strony to tylko internety , serwery padają co chwilę , to tylko sprzęt , jestem tylko ciekawy jak dostali się do blizzarda o.O

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

mialem kupić suba ale s tego że zhakował east jak grałem moją serje do bronz 3 NIECH WYPIERDALA!!! :)

78 woj body niebiescy negros

konto mam od 2010

Opublikowano

Grałem sobie przed chwilą rankeda.. Lagi były takie, że nie dało się poruszać, o last hittowaniu już nawet nie wspomnę. Pakuje kurwa kase w rp a oni nie mogą ogarnąć serwerów od miesiąca. Dodatkowo po tym meczu nie dostałem nawet loss prevented. Serdeczny Chuj w Dupe Riotowi.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Grałem sobie przed chwilą rankeda.. Lagi były takie, że nie dało się poruszać, o last hittowaniu już nawet nie wspomnę. Pakuje kurwa kase w rp a oni nie mogą ogarnąć serwerów od miesiąca. Dodatkowo po tym meczu nie dostałem nawet loss prevented. Serdeczny Chuj w Dupe Riotowi.

Od miesiąca? Duzo dłuzej były lagi w godzinach wieczornych.

75217085885568519449.png

Opublikowano

Przed chwila znow wyjebalo serwery, doslownie na chwile, gdy wbijalem wyskoczyla proba odnowienia serwera a potem dosc duza kolejka >.<

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...