Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cabal Wyłącza sie

mikson177

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od tygodnia walczę z grą Cabal problem jest prosty wyłącza mi sie po 2min w grze chodzi mi o priv próbowałem już wszystkiego wyczyściłem rejestr przeinstalowałem na inny dysk zmieniałem coś w rejestrze odpalałem we wszystkich zgodnościach typu system xp.2000.vista dodam że odpalałem cały czas jako administrator wyłączyłem wszystkie zbędne programy i nic antywira wyłączyłem ochronę windowsa też ale nic nie pomaga cały czas sie wyłącza i to nie tylko na jednym serwie bo specjalnie pobrałem ich chyba 4 i na wszystkich jest tak samo ale dzisiaj zaświeciło światełko działało normalnie pograłem z 2h ale GM musiał zresetować serwer byłem szczęśliwy ze działa ale znowu sie wyłączył dodam że nic na kompie nie robiłem tylko wyłączyłem i włączyłem cabala proszę o szybką pomoc bo już pomysły mi sie wyczerpały

Opublikowano

Zainstaluj sp1 i NET Framework 4.5 jeśli to nie pomoże - zrób formata o ile to nie problem

Opublikowano

ehh czeka mnie format mialem NET Framework 4.0 zainstalowalem 4.5 sp1 mialem i nic no niestety chciałem tego uniknąć ale chyba niema wyjścia :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...