Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] EU zamyka się po 5-10 minutach ? Zobacz to !

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cabal Eu wyłącza się po 5-10 minutach?

Oto rozwiązanie : 1.W start wpisujemy "regedit"

2. W chodzimy w HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management.

3. Kilkamy dwa razy na "PagedPoolSize" i w Dane Wartości wpisujemy : 18000000 klikamy ok, i zamykamy wszystko.

4. Restartujemy windowsa i cieszymy się grą.

Zdjęcie jak powinno to wyglądać : 1358153953-U285462.png

Kappa.

Opublikowano

O kurde teraz jeszcze lepiej niby wszystko działało a teraz wyskakuje mi ten błąd po zresetowaniu komputera post-815770-0-98668200-1358162265.jpg robiłem już reinstalacje klijęta i nic pobierał z tego linku co dałeś mi we wczesniejszym poście co zrobić ?

xhsd.png

Opublikowano

Jak się komuś nie chce grzebać za tym tak daleko to można i dwoma kliknięciami sprawe załatwić xD

Wystarczy uruchomić to:

http://www.mediafire.com/?cn805vd9yp4456w

Może zrobię retarget na bm2 dla bla bez myszki xD I moze jakiegoś bota? :D

Opublikowano

Jak się komuś nie chce grzebać za tym tak daleko to można i dwoma kliknięciami sprawe załatwić xD

Wystarczy uruchomić to:

http://www.mediafire.com/?cn805vd9yp4456w

Może zrobię retarget na bm2 dla bla bez myszki xD I moze jakiegoś bota? :D

Podaj skan.

Cieszę się bardzo że pomogło. ;) Jak coś pisz.

I znowu mam problem wszystko działało a teraz po wrzuceniu pliku cabalmain odpala się paczer daje start game i po chwili jest taki błysk włączającej się gry tzn. , że włącza się szybko i nagle tak również szybko wyłącza ;/
xhsd.png

Opublikowano

@up

Tu skan nie potrzebny przecież to plik *.reg xD

Ale proszę:

https://www.virustotal.com/file/b7aa86062878ecf24e28584a46b678cb0ac37236b3b8ad0705c546898e3d8836/analysis/1358246979/

A co do problemu to spróbuj się pobawić zgodnością (Windows XP z Service Pack 3 - mi zawsze na tym odpala) ;P Czasem pomaga ^^

Opublikowano

Dam chyba już sobie z tym spokój zresztą kolega dostał nie wiadomo za co bana na swoim warku 112 i nie chce mu się grać od nowa ;/ A jeżeli będę grał to na pewno nie w wczesnej przyszłości.

xhsd.png

• 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Cabal] EU zamyka się po 5-10 minutach ? Zobacz to !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...