Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy Ultimate skin

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obstawiam na mało granego topera/mida/suppa. Bo wyszedł dla junglera i dla adc, więc kolej na inne lane. Obstawiam Zilean/Rengar/Rumble/Morde

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jakie są podstawy żeby taka Quinn, czy Zed dostali? do Cholery to są jedne z najnowszych postaci w grze,

Mundo jest op shitem, czyli Udyr też był gdy dostał skina? ciekawe!

Na mój typ dadzą jakiejś Poppy, Urgotowi żeby ludzie nimi grali chociaż z powodu skina.

Opublikowano

Ultimate już ma:

ADC

Jungler

Obawiam się teraz TOP'a.

Myślę, że będzie to Renekton. Postać wyśmienita, niestety wg. mnie zapomniana.

Opublikowano

Z tego co pamiętam na PAX'ie jakimś tam Riot przedstawiał wczesną wersje [wstaw tu nazwę] caitlyn.

To więc może ona dostanie ultimate, ale jest za dużo grana, a ultimate jest do zapomnianych postaci żeby było:

ALE ON JEST FAJNY BO MA SKINA.

928011413476457403957.png

Opublikowano

-do eve nie wyjdzie i żadny skin do neij nie wyjdzie gdyż ma zbyt stary model i animacje, z tym możecie sie pożegnać

taka prawda że nie wiemy kto dostanie ultimate'a,

liczę na jayce'a i nidalee bo 7 skilli i mają potencjał do tego

­

Opublikowano

@UP

Daj dowody :) Wtedy Ci uwierzymy :)

@TEMAT

Powinni dać do mojej ukochanej Nidalee, ale cieszył bym się też o skina dla małego chomika, Teemo <3

PS.

Good Teemo is a dead teemo <3

Wszystko potwierdzone data została ukryta z powody zatarcia danych osobowych Lee Sinora (dostał by degrada).

1388493714-U1064981.jpg

Opublikowano

Wszystko potwierdzone data została ukryta z powody zatarcia danych osobowych Lee Sinora (dostał by degrada).

1388493714-U1064981.jpg

Jasne Riot nawet nie zapowiedział nowego ultimate skina , a tobie "support" dał info... Degrada to on może dostać za podanie infomacji przed oficjalnym ogłoszeniem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...