Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy Ultimate skin

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100% będzie zilean bo jest bombowy

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Moim zdaniem dadzą do urgota albo soraki xD. A tak serio to chciałbym do lee sina :)

Opublikowano

Do elise nie bedzie, bo byl za s3. Jayce wyszedl z mody, wiec jest szansa, a co do nidalle to ona dostala ostatnio skina i ma ich bardzo duzo. W sumie to moze dadza teraz do jakiegos midera, fajnie by bylo :)

Opublikowano

pomysl, elise nie dostanie raczej bo dostala ostatnio skina dla tych co wbili golda i wyzej. Ja bym szedl tokiem myslenia ultimated skina ma juz ADC i jungler wiec teraz powinien go miec support mider lub toper. Osobiscie dalbym go kha zixowi poniewaaz ma tylko jeden skill no i rozwija sie jego skille w czasie gry co mozna by bylo fajnie urozmaicac. ALe to jest jungler chociaz na topa i mida tez moze isc ;d

Opublikowano

Powinni dac do Rengara lub Khazixa posiadają tylko jednego skina...

Kha'Zix raczej odpada, bo ma jednego za 1350.

Fajnie by było jakby dali do Zeda.

Game Over

Opublikowano

Jarvan IV albo Teemo <33

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Mi się wydaje ze zrobia albo udyrowi albo ezowim a tak na powaznie to Leonie, gdyz ostatnimi czasy stala sie najpopularniejsza postacia w grze, ma ciekawe skille, oraz zbroje, wiec mozna zrobic "ulepszanie" sie tej zbroi jak u ez'a, po za tym ma malo skinow... :3

Opublikowano
A czasem nie jest tak, że Riot robi skiny dla mało grywanych postaci, by za pomocą ultrawpiździec fajnego skina ludzie znowu zaczęli grać ową? Ez swojego czasu nie był grywany, dostał Pulsefire - BOOM! Jego pickrate wzrósł pod niebo. Udyr? Nie pasował do mety, dostał skina, mało kogo to interesuje, grają nim, przecież jest boski, bo ma super skina!

Następna postać też będzie taką, co wypadła chwilowo z mety, a ludzie o niej trochę zapomnieli. Osobiście obstawiam Mordekaisera, jego lore jako Pan Bólu i Cierpienia zasługuje na to, by go odświeżyć nowym skinem :)

Opublikowano

Następny Ultimate Skin będzie do Urgot'a potwierdzone info.

Napisałem nawet do supportu odpisał mi Lee Sinor że skin będzie do urgota.

Opublikowano

@UP

Daj dowody :) Wtedy Ci uwierzymy :)

@TEMAT

Powinni dać do mojej ukochanej Nidalee, ale cieszył bym się też o skina dla małego chomika, Teemo <3

PS.

Good Teemo is a dead teemo <3

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Moim zdaniem następny skin będzie do irelii . Ponieważ ma skiny za 520 , 780 , 975, 1350 i jeszcze za 1820 brakuje . Po za tym jest fajną postacią i jedną z kolebki league of legends

Opublikowano

Może Evelynn ? Obstawiam postać, która :

a ) Ma mało skinów

b ) Będzie ( lub jest ) mało popularna

Chociaż, kto wie. Riot może zrobić ultimate nawet dla Teemo lub Cho Gatha.

Edit: Właśnie przyszło mi coś na myśl. Może skin do Rengara? Jakieś specjalne animacje do każdego skilla z 5 pkt. wściekłości lub specjalna animacja przeciwników podczas ulta :D

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...