Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LOGOWANIE VIRTUALMT2

Nussiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem, otóż chodzi o serwer Virtualmt2, więc tak: chciałem pograć na laptopie odpalam klienta nie ma CH jest tylko "...." zamiast "NORM" a na komputerze gram normalnie loguje się bez problemu. W czym może być problem? Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

to moze byc awaria u nich.... jak zawsze z reszta.... przeloguj sie na PC i zobacz czy tez bedziesz mial .... zamiast NORM.

Jezeli na PC bedzie normalnie dzialalo to na laptopie wylacz i wlacz clientai powinno grac :P

Pozdrawiam

3201528209.png
Opublikowano

to moze byc awaria u nich.... jak zawsze z reszta.... przeloguj sie na PC i zobacz czy tez bedziesz mial .... zamiast NORM.

Jezeli na PC bedzie normalnie dzialalo to na laptopie wylacz i wlacz clientai powinno grac :P

Pozdrawiam

no własnie jest tak: na pc loguje się idę na laptopa i tam już się nie zaloguje serwer działa więc to nie jest ich wina coś musi być na laptopie, tylko nie mogę dojść do tego co to jest

Opublikowano

Pozdrawiam

Chyba Ci się serwery pomyliły. Virtual nigdy nie miał żadnej awarii. :)

Opublikowano

Ale nie mozesz sie zalogowac czy tylko ci pokazuje ze ch nie ma? Tez mialem taki problem ale logowalem sie normalnie. W tym przypadku nie moge powiedziec ze mialem problem :P

ruU3AnC.png

Opublikowano

Ja nie muszę niczego udowadniać.

Popytaj byle kogo z gildii Exitus, oni na wszystko ss mają, jak pod czas turnieju kuzyn Roberta siedzi na koniu, czyli odpala peta co jest zabronione. ;)

Tak samo eq 15/15 któro Euforia miała do października, a Wojtek(admin) twierdził, że w 2011 roku je wykasowali. xD

Ten serwer to jedna wielka kpina. ;)

Opublikowano

Ja nie muszę niczego udowadniać.

Popytaj byle kogo z gildii Exitus, oni na wszystko ss mają, jak pod czas turnieju kuzyn Roberta siedzi na koniu, czyli odpala peta co jest zabronione. ;)

Tak samo eq 15/15 któro Euforia miała do października, a Wojtek(admin) twierdził, że w 2011 roku je wykasowali. xD

Ten serwer to jedna wielka kpina. ;)

Skończ smarkaczu pierdolony robić z gęby dupę. Zerknij sobie na datę posta admin virtuala. I nie koloryzuj więcej.

76315207199260272227.png

sygnatura3k.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale nie mozesz sie zalogowac czy tylko ci pokazuje ze ch nie ma? Tez mialem taki problem ale logowalem sie normalnie. W tym przypadku nie moge powiedziec ze mialem problem :P

dokładnie CH mi się nie pojawiają

Opublikowano

dokładnie CH mi się nie pojawiają

A masz router może?

Wyłącz zaporę i antywirusa tak jak UP i

jeszcze programy typu skype, które blokują porty.

Jaki Windows na laptopie a jaki na PC?

Opublikowano

jesli chodzi o ch moze byc wina jakies zapory albo routera :P a co do eq 15/15 nie zostalo zlikwidowane bo sam mialem kilka itemow xD a i jeszcze byl motyw z kd w tarczach ;] ale to wiedzieli wtajemniczeni pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...