Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Zmiana tytułu.

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Tytuł niezgodny z regulaminem? Zdjęcie nagrody lub ban i ludzie by uważali... Ew. dać jakieś limity. Raz na miesiąc czy coś w ten deseń

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

I że to ma zapobiec wulgarnym tytułom etc?

W takim razie coś słabo wychodzi

attachicon.giftak bardzo.png

:v

Rozpłacz się, skoro masz 10 lat i "Nakurwianie węgorza" jest dla ciebie wulgarne to internet nie jest dla Ciebie.

@Nie, po to są GM żeby zmieniali i przy okazji sprawdzali czy tytuł się "nadaje".

Opublikowano

Rozpłacz się, skoro masz 10 lat i "Nakurwianie węgorza" jest dla ciebie wulgarne to internet nie jest dla Ciebie.

@Nie, po to są GM żeby zmieniali i przy okazji sprawdzali czy tytuł się "nadaje".

Nie, nie jest nic, a nic wulgarne, teraz co 2gie dziecko w podstawówce tak mówi, więc...

Swoim poziomem wypowiedzi, a właściwie jego brakiem sam zasugerowałeś ile masz lat i proszę Cię, nie decyduj za mnie co jest dla mnie a co nie, ok?

Nie rozumiem ludzi, którzy się rzucają, jakby od tego ich życie zależało, jesteś na tak, piszesz tak, jesteś na nie, piszesz na nie i tyle w temacie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Idąc tokiem rozumowania niektórych byłoby dobrym pomysłem aby zablokować wszystkie możliwe sposoby edycji informacji profilowych, opisu na profilu, oraz sygnatury, a w dodatku logowanie na MPC tylko w obecności GM oraz jeszcze bardziej zwiększyć cenzurę - moderacja postów i statusów.

Teraz poważniej:

Jak już ktoś kiedyś wspomniał, mpc to nie poligon, więc czemu mamy się ograniczać? Forum jest dla użytkowników, a nie przeciwko nim. Powiem więcej tytuły powinny być dla wszystkich, niezależnie od tego czy ktoś ma 1 post, czy 2000, czy też posiada całą choinkę plakietek na profilu, czy też nie.

Sugestia - na tak.

Opublikowano

jeśli tytuł jest zły ostrzeżenie lub blokada na tytuły proste?

Pytanie tylko na ile dać ten limit.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Ja bym tak zrobił, że można zmieniać ten tytuł nie wtedy kiedy się chce, tylko np. raz na jakiśczas, albo 3-4 razy w miesiącu. Dla tych co mogą zmieniać ofc.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Był już taki pomysł, nie przeszedł, jednakże ponownie jestem Za ;)

I do tego moderatorzy też ;-)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

To już wiem, czemu admini nie naprawiają błędów forum, gdyż muszą tematy edytować :D Polecam pisać do kidów, oni też mają taką możliwość. Jednakże jestem na tak, nawet, aby już blue member mógł edytować.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

To już wiem, czemu admini nie naprawiają błędów forum, gdyż muszą tematy edytować :D Polecam pisać do kidów, oni też mają taką możliwość. Jednakże jestem na tak, nawet, aby już blue member mógł edytować.

Od kiedy Kid ma możliwość zmiany tytułu?

Opublikowano

Od kiedy Kid ma możliwość zmiany tytułu?

no jakoś szarlota zmieniał kiedyś.. czyli można ;x

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Na tak. Osoby z +500 postami również powinny mieć taką opcję, ale nie dałbym jej osobom z +1 postem. Już widzę te multikonta z tytułami : " Kokosz ty ...", a tak nikt nie będzie robił 500 postów dla tytułu :)

21515.jpg

Opublikowano

Nie. już widzę te gimbusiarskie tytuły...

masz jakiś problem do gimbusiarkich tytułów? możemy ustawiać co chcemy lol

Na tak. Osoby z +500 postami również powinny mieć taką opcję, ale nie dałbym jej osobom z +1 postem. Już widzę te multikonta z tytułami : " Kokosz ty ...", a tak nikt nie będzie robił 500 postów dla tytułu :)

ta jeszcze przed tobą postamaker i postwriter powodzenia do best membera

oczywiście jestem na tak, ale niech istny powie czy jest to wykonalne na wersji 4.0

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...