Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odysd3Dhack

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jest coś co morze zastąpić anty kika...? bo wtedy hackowanie za bardzo nie ma sensu bo i tak Ci kika dadzą :D

A co cioto jebana na walkhack i esp nobie nie umiesz grac tylko opk ? i co staje ci w tedy kidzie jebany po chuj ci anty lowq

Opublikowano

Moim zdaniem nie ważne ze kolega coś ściągną od kogoś, zmienił adresy - wykonał jakąś tam pracę, starał się - mało jest tu ludzi na forum co umieją napisać hacka od podstaw nie korzystając z niczyjej pomocy - łatwo jest popierdolić i powyzywać i skoro tak łatwo jest takiego hacka napisać to gdzie są setki wstawek z podobnymi hackami - ludzie przystopujcie z takim pierdoleniem bo już nie wytrzymuje - ja powiem tak - dobra robota!!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Pasjonat
Opublikowano

Tak, ale poszło o to, że on napisał, że jest to jego hack! A to nie były jego hack, bo dopiero go robi

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

ok odys niech ci będzie i sorki że wyzywałem. Przy tym daj dostrix mówi pochrzaniłem klimat forum. masz 5 ode mnie i +

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Wam coś powiedzieć to od razu.... się rzucacie chodziło mi oto , że jak chcecie już hakować ja osobiście tego nie czynie ale jeżeli , już tak bardzo by ktoś chciał.... to nie może bo dostanie kika i już a wy się od razu rzucacie jak nie ogarnięte ( jak to większość populacji powiada : "Neo Kidy" ) ale uważajcie sobie tam jak chcecie. Pozdro...!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...