Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odysd3Dhack

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zaprezentować moj pierwszy D3D hack. Ma on niektóre opcje z VIP hacka lecz bez OPK którego nie załączyłem gdyż uważam iż hackowanie z OPK nie daje nawet cienia szansy przeciewnikowi na obrone. W opcjach hacka jest opcja PRONE która daje z połączeniu z opcją ARTILERY możliwość używanie dział na mapach CQC.

PODGLĄD

VIRUS SKAN

DOWNLOAD

MoonJump = Space

Artilery = Delete + Roll

Credits:

"Pheno" - Detour, Bypass - THX for help with bypassing HS

"hans211" - elementy base oraz elementy menu

Miałem wielkie problemy z obejściem HS gdyż za każdym razem wyskakiwal mi "hack detected" dzięki przestudiowaniu wielu stron forów udało mi się bardzo prosto i bez problemu rozwiązać ten problem.

Pozdro ODYS222

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

A więc tak w credits napisalem thx for hans211. HAck jest mój ale base czyli plik podstawowy i D3D menu są napisane przez hans211. To menu jest wykorzystywane przez wielu twórców hacków. Kod źródłowy czyli menu D3D jest dostępny na innym forum. Napisałem do autora i zgodził się użyć swjego kodu źródłowego do wykorzystania w moim hacku. Plik cDetour.cpp cDetour.h addys.h oraz modyfikacja menu należą do mnie. POZDRO

Ps. Jeśli ktoś chce to moge mu zaprezentować kod źródłowy (source Code) tego hacka, dowód na to że hack jest zrobiony przezemnie.

Fake....? Bynajmniej nic tu nie insynuuję ale, to wszytko wygląda podejrzanie. Jak na razie nie wierzę że to Twój hack.

A może ty zamiast krytykować innych zrobiłbyś jakiegoś hacka a nie lechujesz z innych forów. Let's TRY .... HAVE A FUN.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Kolego spokojnie mówią co myślą ja się przyłącze do pytania co robi ghost kick a że meni takie samo to nie znaczy, że hak też ten sam. Wszystkich haków nie widziałem więc nie mówię czy był czy nie tak tylko dogaduje :D Poza tym na robieniu haków się nie znam więc tutaj w wasze

Plik cDetour.cpp cDetour.h addys.h oraz modyfikacja menu należą do mnie. POZDRO

nie wnikam xD

23400149.jpg
Opublikowano

Człowieku nie klam ze to twoj hack bo nie toj lamo a po drugie hack bardzo zacina gre

ŻAL CIE GNOJU. Robiłeś kiedyś hacka, szukałeś na forach i robiłeś testy i testy ? RACZEJ NIE!!!! więc shut UP pls. Po drugie naucz się poprawnie pisać na klawiaturze. Narqa

logoy.jpg

Opublikowano

Tak czy owak, Twoja "praca" nad hackiem ograniczyła się do zmiany adrssów, co jest niezmiernie trudne(tia) .Albo i do mniejszego wysiłku. Nie no ale nie oceniam, bo ja tylko leechuje...:huh:

off

Opublikowano

Nie chciałem Cie urazić wrboy1210 troche się zdenerwowałem SRY. Mam nadzieje że Hack D3D nad którym aktualnie pracuje nie bedzie budzil żadnych kontrowersji gdyz jest całkiem odmieniony pod względem graficznym (MENU) i pod względem funkcjonalności i to jest w całości moja praca!!!

programingodys.jpg

POZDRO ALL

logoy.jpg

Opublikowano

Nie chciałem Cie urazić wrboy1210 troche się zdenerwowałem SRY. Mam nadzieje że Hack D3D nad którym aktualnie pracuje nie bedzie budzil żadnych kontrowersji gdyz jest całkiem odmieniony pod względem graficznym (MENU) i pod względem funkcjonalności i to jest w całości moja praca!!!

programingodys.jpg

POZDRO ALL

W całości twoja praca? Zabawne; screen samego czita oraz ten kawałek kodu źródłowego świadczą o tym, że jest to baza Phenom'a, w żadnym wypadku nie jest to twoja praca, więc przystopuj z tymi popisami.

Mam nadzieję, że się ogarniesz.

Pasjonat
Opublikowano

Nie ma już antykicka

@down i bardzo dobrze;d. Mam nadzieje, że całkowicie k2 uda się zlikwidować hacki

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

W całości twoja praca? Zabawne; screen samego czita oraz ten kawałek kodu źródłowego świadczą o tym, że jest to baza Phenom'a, w żadnym wypadku nie jest to twoja praca, więc przystopuj z tymi popisami.

Mam nadzieję, że się ogarniesz.

Na samym początku dalem Credits for Pheno. Screen który dalem to tylko przykładowa baza "na pokazik" która jest Pheno'ma i oświadczam że jej nie użyje tylko na jej przykładzie zrobie swoją. Mam juz wszystko co potrzebne do cheata D3D wiec teraz zajmę się tworzeniem "mojego unikalnego menu" :) żeby nie było. Oraz mogę pomóc przy projektach innym użytkownikom MPC Forum :) POZDRO ALL

logoy.jpg

Opublikowano

oj tak gościu kręcisz że aż żal mi cie. A ty tej bazy na 100% nie uzyjesz w grze tylko w d3d8 do pokazania menu bo ta baza phenoma niema bodajże kodów funkcij. A bez tego to marne szanse żebyś uruchomił te D3D. Narqa .

Nie ma kodów funcji? Bardzo rozlegle powiedziane. Żal to mi ludzi czekających na gotowe cheaty. Ja przynjmniej kombinuje i staram się coś stworzyć samodzielnie. Nie programowałem nigdy w D3D ale powoli na przykładach staram się ogarnąć to jakoś. Pozdro.

Mnie też się coś wydaje ze tylko nazwa zmieniona ponieważ po *uja wafla zmiana detoura jeśli nie było update HS omg

więc tylko zmieniłeś nazwe i tyle

Nigdzie nie jest napisane że zmienilem Detour. Poprostu kod źródłowy tego hacka nie zawieral Detour i za kazdym razem jak się go odpaliło to był hack detected. Pheno na przykładzie innego Detour pokazał mi How to make working detour on this UPDATE. Nie zmieniałem Detour tylko dodałem gdyz kod nie miał jej bo przeważnie jak ktoś publikuje Source Code to ono wymaga pracy gdyż samo kliknięcie BUILD nie wystarczy.

A ty tej bazy na 100% nie uzyjesz w grze tylko w d3d8 do pokazania menu bo ta baza phenoma niema bodajże kodów funkcij.

phenombase.th.jpg

Pomyśl, Sprawdz zanim napiszesz!!!

logoy.jpg

Opublikowano

myślę że za dużo tutaj wyzwisk pada : <

psujecie miłą atmosferę forum ;(

wydaję mi się że odys ma prawo uczyć się na innych projektach, więc jak ten phenom czy jak mu tam, uczył go, to może też mu pozwolił wziąć menu?

proste ; d

Być zajebistym...

Opublikowano

myślę że za dużo tutaj wyzwisk pada : <

psujecie miłą atmosferę forum ;(

wydaję mi się że odys ma prawo uczyć się na innych projektach, więc jak ten phenom czy jak mu tam, uczył go, to może też mu pozwolił wziąć menu?

proste ; d

Dokładnie.

To mój ostatni post w tym temacie nie chce spamować bo niektórym sie nie przetłumaczy że włozyłem w to dużo pracy i kopiowałem za zgodą autorów.

**** ale pokaz w grze bo zawsze na intrze odtworzy. Ale w grze mi to pokaz to dam ci plusa i 5* Nara n4pie

phenobase2.th.jpg

Więcej nic nie będę udowadniał!!!

pozdro All

logoy.jpg

Opublikowano

Osys ja ci wierze. Co z tego ze inni olewają twój wysiłek! Może oni nie umieją czegoś takiego napisać. Zal mi tych co spamują, a w życiu nie napisali żadnego haka, nawet bez menu. Masz 5 ode mnie! a i naucz mnie też pisać haki w D3D xD

Pozdro Frejus!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...