Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengar - Solotopanie kotełem

Qurrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slaby build soz ;x

No może byś uzasadnił dlaczego ci się nie podoba ? Jeżeli budujesz rengara pod tanka to ten tut nie jest dla ciebie :)

(taki mały ref przy okazji, wiem oooo wiele zawcześnie)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Kłócicie się o build Tank czy Assassin, teraz Battlelety wytłumaczą wam o co chodzi:

Jeżeli już w 10 minucie jesteś 4/0 to możesz iść w assassyna, bo i tak to wycarryujesz (no chyba że jesteś retardem)

Jeżeli gra jest wyrównana to:

a ) nadal lecisz AD - tylko tutaj ryzykujesz throwem

b ) lecisz w tanka i zbieraj DMG na siebie żeby twój mid/adc mógł coś robić

Kotki, co wy wiecie o High Elo, tutaj przykład buildów prosów:

http://www.probuilds.net/champions/Rengar

Wcale "nikt" nie robi go pod tanka.

Opublikowano

Kłócicie się o build Tank czy Assassin, teraz Battlelety wytłumaczą wam o co chodzi:

Jeżeli już w 10 minucie jesteś 4/0 to możesz iść w assassyna, bo i tak to wycarryujesz (no chyba że jesteś retardem)

Jeżeli gra jest wyrównana to:

a ) nadal lecisz AD - tylko tutaj ryzykujesz throwem

b ) lecisz w tanka i zbieraj DMG na siebie żeby twój mid/adc mógł coś robić

Kotki, co wy wiecie o High Elo, tutaj przykład buildów prosów:

http://www.probuilds.net/champions/Rengar

Wcale "nikt" nie robi go pod tanka.

bardzo przepraszam jeżeli poczujesz się niezwykle obrażony, lecz jest to jeden z najgłupszych postów jakie przeczytałem na tym forum

taki podział nie istnieje i nie mam pojecia jak sobie go wymysliles ale oba buildy moga byc dobre i to wcale nie zalezy od feeda, niektorzy preferuja isc tanky, drudzy bardziej glass cannon, a i tak wiekszosc sprowadza sie do tego ze budujesz sie glownie zaleznie od sytuacji, bo na chuj masz isc full glass cannon skoro enemy team moze miec swietny peel na swoich carry i nie bedziesz w stanie nawet zburstować jednego targetu, poza tym nie wiem jak mozna pisac cos w stylu

aha czyli jak nie bede w stanie wygrac gry, bo po prostu enemy team jest lepszy, to dla Ciebie bede retardem? spoko, ladnie wyjasniasz swoje posty, propsy i żegnam, bo chyba na tym się skończy cała dyskusja pomiędzy nami(szybko, co nie?)

a co do poradnika to takie 2/10, bo malo opcji w itemach, skill order nie jest tylko jeden, masterki w sumie tez nie tylko 21/9, no i w sumie nie wiem po co te 2% life steala w runach skoro to prawie nic nie daje

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

bardzo przepraszam jeżeli poczujesz się niezwykle obrażony, lecz jest to jeden z najgłupszych postów jakie przeczytałem na tym forum

taki podział nie istnieje i nie mam pojecia jak sobie go wymysliles ale oba buildy moga byc dobre i to wcale nie zalezy od feeda, niektorzy preferuja isc tanky, drudzy bardziej glass cannon, a i tak wiekszosc sprowadza sie do tego ze budujesz sie glownie zaleznie od sytuacji, bo na chuj masz isc full glass cannon skoro enemy team moze miec swietny peel na swoich carry i nie bedziesz w stanie nawet zburstować jednego targetu, poza tym nie wiem jak mozna pisac cos w stylu

aha czyli jak nie bede w stanie wygrac gry, bo po prostu enemy team jest lepszy, to dla Ciebie bede retardem? spoko, ladnie wyjasniasz swoje posty, propsy i żegnam, bo chyba na tym się skończy cała dyskusja pomiędzy nami(szybko, co nie?)

a co do poradnika to takie 2/10, bo malo opcji w itemach, skill order nie jest tylko jeden, masterki w sumie tez nie tylko 21/9, no i w sumie nie wiem po co te 2% life steala w runach skoro to prawie nic nie daje

Nadal mnie dziwi czemu nie ma permów dla multi-kont trollów

Faktycznie, 40 gier Rengarem na profilu to na pewno main!

Każdy jeden challenger zagrałby pierwszy raz postacią którą ty mainujesz i by cie zniszczył, pozdro.

Opublikowano

Nadal mnie dziwi czemu nie ma permów dla multi-kont trollów

Każdy jeden challenger zagrałby pierwszy raz postacią którą ty mainujesz i by cie zniszczył, pozdro.

W takim razie Best Riven NA z 1000 gier Riven przegrałby z Tiridusem, bo ma 3 gry Riven? Weź sie kurwa nie ośmieszaj, pozdro

@anty-warn:

przydałoby się dodać kontry

Opublikowano
Opublikowano

"którą ty mainujesz i by cie zniszczył"

Ktoś się ośmiesza brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem.

'ty', skąd wiesz kim jestem? Równie dobrze mógłbym być D1 99 LP, ale ty chuja o tym wiesz. Podważyłem Twój jedyny argument (no przecież jestem w brązowej dywizji bez punktów ligowych, polski rlz) i spinasz dupe o czytanie ze zrozumieniem, beka

koncze te bezsensowna dyskusje, bo przecież battlelety wiedzo wszystko

@antywarn x2

osobiście preferuje masterki 9/21

j6l6.png

Opublikowano

'ty', skąd wiesz kim jestem? Równie dobrze mógłbym być D1 99 LP, ale ty chuja o tym wiesz. Podważyłem Twój jedyny argument (no przecież jestem w brązowej dywizji bez punktów ligowych, polski rlz) i spinasz dupe o czytanie ze zrozumieniem, beka

koncze te bezsensowna dyskusje, bo przecież battlelety wiedzo wszystko

@antywarn x2

osobiście preferuje masterki 9/21

j6l6.png

Z identycznymi gram.

I preferuje offtanka z hydra omenem i aniołem strózem ew. Lodowy młot jak ktoś za szybko biega w enemy.

build zależy od różnych aspektów gry, czy masz mocnych enemy apc/ad chyba logiczne, bo wiadomo nie budujesz się pod full ad jak jakiś retard, co solo może tam coś zrobi a w TF wskoczy i sie złoży w 2 sekundy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...