Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FireMu -S4 1.03

mikrofon3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błagam vip 2x lepszy od normalnego suba ? Przesada z tym vipem ... Odradzam wgl vip suba bo to odrazu zniechęca wielu graczy. Jak by nie było vip suba to moge potestowac :)

Admin Cienia
Opublikowano

Boże ty mój, jak ten klient się ściąga wolno, prawie godzine idzie z tego sendspace.. Wrzucę swój reupload jak się pobierze. Działa wgl teraz ten serwer?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Boże ty mój, jak ten klient się ściąga wolno, prawie godzine idzie z tego sendspace.. Wrzucę swój reupload jak się pobierze. Działa wgl teraz ten serwer?

Proszę bardzo:

Brak skanu..

Działa, działa serwer :)

Opublikowano

kiedy start ?

po wpisaniu passów, gra się zawiesza...

@down

dlaczego nie ma żadnych spotów ? a jak są to jakieś dziwne...

Opublikowano

kiedy start ?

po wpisaniu passów, gra się zawiesza...

Powinno być już ok, start mniej wiecej w połowie stycznia. Pozdrawiam

Serwer musi być dopracowany!

EDIT: Spoty bedą zrobione jutro.

Opublikowano

heh jak mają być takie lub podobne ustawienia normalnego suba i vip ^ ^ To ja podziękuje. Po co mam się męczyć 1-2 dni nad resem albo dwoma jak ktoś kto ma vipa zrobi sobie 3rr w pare godzin ... i ja bd dropił seta i prał na 11 przez 2 tygodnie a ziomek na vipie w 3-4 dni ...

Opublikowano

heh jak mają być takie lub podobne ustawienia normalnego suba i vip ^ ^ To ja podziękuje. Po co mam się męczyć 1-2 dni nad resem albo dwoma jak ktoś kto ma vipa zrobi sobie 3rr w pare godzin ... i ja bd dropił seta i prał na 11 przez 2 tygodnie a ziomek na vipie w 3-4 dni ...

no z tym vipem to przesada... exp prawie 2x większy. jeżeli serwer nie jest nastawiony typowo na trzepanie hajsu to admin powinien dać exp na vipie 300x drop 35%.

@down

w takim razie nie wprowadzaj ludzi w błąd tylko zmień to w publikacji...

proponowałbym zmienić drop i dać na normal 30-35% vip 45%

Opublikowano

no z tym vipem to przesada... exp prawie 2x większy. jeżeli serwer nie jest nastawiony typowo na trzepanie hajsu to admin powinien dać exp na vipie 300x drop 35%.

Proponowałbym Sobie popatrzeć na strone

http://www.mufire.dyn.pl 

a później komentować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...