Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]nostale android?

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzialem zrzuty ekranu na tablecie i jak kiedys gralem z gosciem to gral na tablecie

Wg. mnie to jakieś kłamstwo. Gdyby takowa wersja "androidowa" powstała, to gameforge by ją udostępniło ;).

Opublikowano

Wg. mnie to jakieś kłamstwo. Gdyby takowa wersja "androidowa" powstała, to gameforge by ją udostępniło ;).

I tu się zgodzę ale jeśli była by to bardzo świeża wersja to zapewne Gf znalazł by kilku testerów i trzymał kod w zamknięciu.

@Up

Może to być wykonane przez jakiś program do udostępniania ekranu jednak nostale nadal zostaje wtedy na platformie PC

Opublikowano

Mógł robić to przez team viever, info sam poszukaj co to jest, musiałby yo być bardzo wydajny tablet + taka gra byłaby bardzo niskiej jakości, na ekranie nawet 10 cali bardzo mało byłoby widać + jeżeli było to robione to przez Team viever to także były lagi. Bezpośrednio nie da się odpalić nostale na tablecie.

Opublikowano

Ja na swoim Galaxy Ace 2 zainstalowałem Kinoni Remote Desktop i wgrałem na komputer serwer. Gdy bociłem na nt wchodziłem tylko z telefonu sprawdzić czy nie ma żadnego gm czy coś, można tam z łatwością wybrać skilla itp, można też przeglądać neta, bo jest dostęp do klawiatury ekranowej :) A jeżeli ktoś ma NT wgrane na tablecie to jest to na pewno tablet z Windowsem 8, innej opcji raczej nie ma.

Opublikowano

Da sie grac, ale na windows phonie z jakims 4 rdzeniowym procesorem i 2 gb pamieci ram. Chcesz grac na tablecie? Kup tego za 6 tys. Od Razera.

Tam masz windowsa 8 , na ktorym pojdzie ci nostale. Ale jaki jest sens? nawalania w klawiaturke. Chyba ze do afczenia na sklepie.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...