Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Portret ;)

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo wam przypomina (o ile w ogóle kogoś xD) ten niedokończony szkic? Piszcie co sądzicie. Nie mówię czyje to, żeby było w miarę obiektywnie.

1388327592-U625839.jpg

Piszcie, nabijecie posty.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Widać, że to Dr. House, raczej każdy się chyba domyśli. Nie jestem żadnym malarzem czy coś, ale trochę dziwnie wyglądają na brodzie te grubsze "paski", oto moja opinia ;d

ov9t.png

Opublikowano

Ok, czyli mogę brać do szkoły. Tylko dokończyć i farbami pociągnąć (niestety).

Widać, że to Dr. House, raczej każdy się chyba domyśli. Nie jestem żadnym malarzem czy coś, ale trochę dziwnie wyglądają na brodzie te grubsze "paski", oto moja opinia ;d

Nie wiem o które dokładnie chodzi, ale rysowałem ze zdjęcia. Może po prostu za bardzo uwydatniłem, jeszcze się poprawi. Bez cech charakterystycznych byście go nie poznali ;)
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie przepadam za gościem czemu akurat jego rysowałeś?? o.O

Taa o wiele lepiej ;)

Dość charakterystyczny, chciałem sobie ułatwić zadanie ;) Ja akurat lubię od czasu do czasu go obejrzeć na ekranie. Przyjdzie czas i na innych, to tak naprawdę mój drugi porządny portret (po Messim).

Zmniejszcie sobie "Ctrl"+"-", będzie łatwiej ogarnąć.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...