Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś nie tak z moim kontem na forum?

Miiami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .-. Więc chciałam się zalogować na forum elsworda a tu niespodzianka:

65984280469412702961.png

Wie ktoś może o co chodzi? Jeszcze całkiem niedawno było normalnie. Niestety trochę mi zajmie żeby znaleźć gdzieś zapisany e-mail do tego konta. Nie logowałam się od około 2 tygodni. Naglę wchodzę i to ;// Czy to może być ban? xD A tak przy okazji: czy team elsword ma prawo grzebać w naszych prywatnych wiadomościach? ;w;

71222743428511637091.png

Bez względu na to co kliknę, czy wiadomości czy "portal" nic się nie dzieje. Nawet wylogować się nie mogę ;_;... Może ktoś mi pomóc? :C

07309620751993780416.png

Opublikowano

Co do wylogowania, to usuń ciasteczka.

Ja na boardzie mam trzy konta zbanowane i jedno aktywne - musisz pisać do supportu z zapytaniem na ile i dlaczego.

Co do prywatnych wiadomości - ma prawo, bo to ich forum, jednak raczej nie powinni tego robić.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Co do wylogowania, to usuń ciasteczka.

Ja na boardzie mam trzy konta zbanowane i jedno aktywne - musisz pisać do supportu z zapytaniem na ile i dlaczego.

Co do prywatnych wiadomości - ma prawo, bo to ich forum, jednak raczej nie powinni tego robić.

Usunęłam ciastka ale nic nie dało ;/

W sumie to konto było tylko do przeglądania forum, nic takiego się nie stało xD Zależy mi teraz tylko na wylogowaniu bo nie mogę forum przeglądać :c (a czy mogę przeczytać tą wiadomość? znajdują się w niej poufne informacje .-.)...

A tak z ciekawości: czy można dostać perme za pisanie elswordzie kr?? bo jeśli jak to właśnie za to dostałam ;-; xD

Nawet do regulaminu przez to zajrzeć nie mogę więc się nie dowiem ;p

07309620751993780416.png

Opublikowano

co do wylogowania to spróbuj wyczyścić kompa ccleanerem, ja mając tu raz bana nie mogłem się wylogować czyszcząc ciasteczka w opcjach przeglądarki, a ccleanerem dało rade

Opublikowano

Jak czyścisz ciasteczka, to musi Cię wylogować. Jaką masz przeglądarkę? Opiszę Ci dokładnie jak to zrobić :)

W porządku, mój komputer potrzebował tylko restartu (po wyczyszczeniu ciastek) xD

To wie ktoś jak odczytać tą wiadomość? ;f Ciekawi mnie kto napisał xD

@ zbanowali moje drugie konto na forum ;_; czyżbym miała bana na IP...? xD CO JA WAM TAKIEGO ZROBIŁAM ;w; ale na tym drugim koncie również mam nieodczytaną wiadomość. Czyli być może nikt do mnie nie napisał bo ja się na forum średnio udzielam... o co chodzi?

07309620751993780416.png

Opublikowano

Nie wiem czemu zbanowali drugie konto, musisz napisać do supportu.

Możliwe, że na tamtym miałaś bana czasowego (np. na 3 dni) i teraz masz perm za multi. Dlatego radziłem pisać.

A ta wiadomość to może informacja o banie :P

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...