Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpalałem gry z 2005, więc luz. Zostaje jeszcze tryb zgodności z XP. Chociaż chyba nie po to bierzesz kompa za 3k ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Posłuchajcie, a dalibyście radę dać do max 3 tysięcy to wraz z jakimś monitorem HD? Jednak wolałbym, żeby karta graficzna i procek został, jaki jest.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jeśli nawet gdzieś znajdziesz ten monitor, to i tak kosztuje on 450zł, więc na samą skrzynię zostaje 2550. Nie ma szans wcisnąć tam GTX 770 i jakiegoś porządniejszego procesora, maksimum bez cięcia to 4440+270X. Nie wiem jaka jest przyczyna takiej zmiany budżetu, ale wydajnościowo wyjdzie o wiele gorzej :/

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dobra, dzięki. Mam jeszcze wejście sieciowe, muszę je podłączać, żeby net chodził. Jest gdzieś miejsce w którejś z tych obudow?

I nadal nie dostałem odpowiedzi, czy lepsze jest:

- Asus CUDA GTX 770

- NVIDIA GeForce GTX 770

Tego Asusa to nigdzie w rankingach nie widzę, a na dobrym miejscu stoi NVIDIA.

Opublikowano

No dobra, ok, mówiłem że się nie znam. A co z wejściem sieciowym w tej opcji za 3200? Bo nie widzę w obudowie, może macie coś innego?

@down:

Ja się nie znam, ale po prostu nie chcę przegapić żadnego szczegółu, który uniemożliwiłby mi korzystanie z komputera.

Czyli tutaj będzie można podłączyć wejście? W każdej płycie jest?

Opublikowano

No dobra, ok, mówiłem że się nie znam. A co z wejściem sieciowym w tej opcji za 3200? Bo nie widzę w obudowie, może macie coś innego?

@down:

Ja się nie znam, ale po prostu nie chcę przegapić żadnego szczegółu, który uniemożliwiłby mi korzystanie z komputera.

Czyli tutaj będzie można podłączyć wejście? W każdej płycie jest?

W tej chyba jest. W większości jest.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dobra, to już wszystko wiem, ale mam ostatnie już myślę pytanie. Czy w przyszłości będzie można dokupić takie same RAM (8GB i od tej firmy i za tę samą cenę), żeby działało jak 16?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...