Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McF2F.PL * Serwer HardCore ! 1.6.4 ! Autorskie Pluginy, Mapa. Powrót do pierwszych serwerów HardCore ! <--- Serdecznie Zapraszamy !

MajuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^-.^-.^-. McF2F.PL .-^.-^.-^

Nudzą Cię już nowe modyfikacje na serwerach HardCore ?

Dobrze trafiłeś u nas powrócisz do Historii !

Żadnych granatów i innych wymysłów.

Beacony, Stoniarki i wiele więcej

Zajrzyj do nas ! Czekamy :)

###. DROP .###

Slimeball 1.0%

Redstone 1.6%

Diament 0.5%

Emerald 0.7%

Węgiel 2.0%

Żelazo 1.5%

Proch 0.7%

Perła 0.1%

Złoto 0.6%

###. Itemy Na Gildie .###

16 Ender Pearl

32 Bookshelf

64 Hay Bale

64 Slimeball

64 Emerald

64 Diamond

64 Grass

64 TNT

64 Ice

###. Administracja Główna .###

TheZahamar

Majeczny

MisiekCraft

###. Admini .###

Dixer

###. Helperzy .###

Arkanix

arek2307

Ardj

DrekonPL

678555.jpg?1389113312

TeamSpeak3

Ts.F2Fm.PL

Strona Serwera:

www.McF2F.PL

IP: McF2F.PL

Stwórz najlepszą gildie na serwerze !

Czekamy na Ciebie !

Opublikowano

Haha, autorskie pluginy ?? Pokaż mi chociaż jeden. Wasz tzw plugin na gildie to nic innego jak skrypt autorstwa "Dzikoysk". Ranking i inne rzeczy tak samo. To tyle a oto poniżej lista waszych pluginów. Nie polecam servera, jest tak samo oszukany jak jego administracja.

http://zapodaj.net/078aeea75bfd1.png.html

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Darek zawsze na miejscu i za to Cię lubię Daruś. :*

@TOPIC: Sam w sobie serwer nie jest zły, może oprócz administracji, która usilnie próbuje zepsuć mi reputację, a sama leci w chuja używając gotowców, a nie żadnych autorskich pluginów. ;x

Mapa bardzo fajna, nie przesadzona, ciekawe dropy, jest w miarę okej. :D

/Na Waszym serwerze grają bardzo dziiiiwni gracze. ;x Ja żadnym hackerem nie jestem. :c

nprw.png

Opublikowano

Trzcina jest na spawnie co jakiś czas rośnie możesz ją zebrać rzucająć cobble lub inny przedmiot na płytke naciskową, przy choince oraz bunge. Myślę że o trzcinke byś się z kimś dogadał :)

Jeżeli chodzi o pluginy to większość to skrypty. Autorskie kastircore, superchat i drop. Reszta to tylko dodatkowe pluginy które służą do budowy mapy lub innych dodatków. Znajdź udostępniony kastircore .

Widzisz tutaj nie autorskie gildie ? Bo ja widzę autorskie .

Na następny raz wykaż się trochę większym rozumem kolego

Administracja nie chce zepsuć Ci reputacji, jesteśmy otwarci na wszystkich graczy i wysłuchujemy tylko co gracze o kimś myślą, warto się komuś przyjrzeć.

Nie jesteśmy administracją która siedzi i się opierdala . Pomagamy każdemu i jestesmy otwarci na propozycje graczy

Pozdrawiam

Opublikowano

Trzcina jest na spawnie co jakiś czas rośnie możesz ją zebrać rzucająć cobble lub inny przedmiot na płytke naciskową, przy choince oraz bunge. Myślę że o trzcinke byś się z kimś dogadał :)

Jeżeli chodzi o pluginy to większość to skrypty. Autorskie kastircore, superchat i drop. Reszta to tylko dodatkowe pluginy które służą do budowy mapy lub innych dodatków. Znajdź udostępniony kastircore .

Widzisz tutaj nie autorskie gildie ? Bo ja widzę autorskie .

Na następny raz wykaż się trochę większym rozumem kolego

Administracja nie chce zepsuć Ci reputacji, jesteśmy otwarci na wszystkich graczy i wysłuchujemy tylko co gracze o kimś myślą, warto się komuś przyjrzeć.

Nie jesteśmy administracją która siedzi i się opierdala . Pomagamy każdemu i jestesmy otwarci na propozycje graczy

Pozdrawiam

Jeżeli to miała być obraza lub dyskryminacja to ci się nie udało. Posiadacie autorskie pluginy ? Brednie, proszę bardzo oto link do KaStiCore

http://kamcio96.pl/kastircore/

Coś jeszcze ? A co autorskich gildie nie widzę u was pluginu. Tylko same skrypty

@xCrysiSx

Polecam komendę ./kastir bo pierdolisz głupoty :3

A ty kolega następnym razem dobrze zajrzyj na screena bo albo jesteś ślepy albo ktoś cię zbuntował podałem całą listę pluginów, widzisz gdzieś autorskie bo ja nie. A co do tej komendy to możesz najwyżej wsadzić sobie ją w dupę. Bo ta komenda gówno pokaże, a to czym ja sprawdzam pokazuje w 100% prawdziwą listę pluginów.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Opublikowano

@xCrysiSx - teraz coś takiego, KaStirCore to łącznik wszystkich pluginów. Jak jesteś aż takim idiotą, żeby oceniać serwer po liście pluginów to gratulacje! Pokazujesz tylko swoją głupotę ;)

Ps. Sciągnij sboie KaStirCore - i zobacz w kod :)
Może zrozumiesz gimbusie :***

cube4u.png

Opublikowano

@xCrysiSx - teraz coś takiego, KaStirCore to łącznik wszystkich pluginów. Jak jesteś aż takim idiotą, żeby oceniać serwer po liście pluginów to gratulacje! Pokazujesz tylko swoją głupotę ;)

Ps. Sciągnij sboie KaStirCore - i zobacz w kod :)

Może zrozumiesz gimbusie :***

Po pierwsze z szacunkiem dzieciaku po drugie zajrzyj do słownika po trzecie tak, oceniam po liście pluginów bo to świadczy o doświadczeniu i uczciwości administracji. Koniec Tematu.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Opublikowano

Bardzo przepraszamy mieliśmy problem z tak zwanymi "botami", już proxy zablokowaliśmy życzymy koledze miłego nawalania jego botami.

xCrysisx na następny raz poczytaj troche na stonie kamcia albo pogadaj z nim ...

Poprawiliśmy drop zapraszamy !

Opublikowano

@ref

Sylwester z MCF2F.PL !

Zapraszamy

drop x2 ! Na wyszstko !

Oraz pokaz fajerwerek o 24:00 !

Zapraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...