Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prezent ;D

SzymonH22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jesli napisalem do gościa czy zamieni sie ze mna giftami I on wyslal prezent a ja tego nie zrobilem to moge otrzymac bana ? :s Czyli takie oszustwo male ;D

Opublikowano

nie.. ale jestes jebanym chujem.. ktory skąpi skina.. zebys zgnil w piekle maly chuju.. Nienawidze takich dzieci.. Niech CI kurwa urwa jaja i bedra ze skory.. zreszta zobaczysz bedziesz Cierpiec wyjebancu!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie dostaniesz bana bo RIOT nie interesuje się umowami poszczególnych graczy ale muszę się zgodzić z przedmówcami, że nieładnie zrobiłeś

Opublikowano
Opublikowano

Pewnie gracz z którym się wymieniałeś ma ss'y i może to zgłosić RIOT'owi którzy nic Ci nie zrobią.

To jest Twoja własna wola,zachowałeś się bardzo źle oszukując drugą osobę.

Do tego ja Ci polecam jeszcze wysłać mu ten prezent,dla Ciebie to nie dużo a takie oszustwo nie jest na miejscu.

Opublikowano

Niestety nie dostaniesz bana.

Najlepsze jest to, że Twoje zachowanie wcale mnie nie dziwi - większość toksycznej społeczności w LoL'u to dzieci, które nie mają honoru i nigdy nie będą go miały.

Tak jak ty - nawet nie jestem pewna, czy wiesz co to honor, chociażby z definicji.

I pamiętaj - Karma is a bitch.

Opublikowano

Jebać takich jak Ty, jeżeli dokonałeś takiego czegoś.

PAMIĘTAJCIE nie ufajcie NIKOMU w INTERNECIE.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie dostaniesz bana, a za te wszystkie oszustwa odpowiada tylko i wyłącznie riot, nie dając graczom możliwości kupna tajemniczego skina/postaci dla siebie. Co do oszustwa - trochę nieładnie, ale 10 zł to nie jest jakaś ogromna strata, a dzięki temu oszukana osoba nauczy się, aby nie ufać nikomu w internecie.

Opublikowano

Być taka piz**... Tyle przegrać...

Nie, bana nie dostaniesz frajerze, idź teraz się cieszyć ze swojego życia burżuja i pochwalić się kolegom z majnkrafci gdy jakiś ratusz będziecie budować, jaki ty to profit wyciagnałeś.

Spłoń w bronzie, noobie.

Edit:Jeszcze miałeś czelność się o to pytać.

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe. Hejtujecie go za to, że oszukał randoma z internetu. Co z tego? Niby wy nikogo nie oszukujecie? Na pewno matki ani razu nie oszukaliście. Ogarnijcie dupy i wypierdalać, jak dorośniecie to zrozumiecie dlaczego raz na jakiś czas trzeba kogoś oszukać by dostać to co się chce. Obrażając go pokazujecie tylko jakimi gimbusami jesteście. Pozdrawiam i życzę szczęścia w życiu bez oszukania kogokolwiek by coś zyskać.

Opublikowano

nie.. ale jestes jebanym chujem.. ktory skąpi skina.. zebys zgnil w piekle maly chuju.. Nienawidze takich dzieci.. Niech CI kurwa urwa jaja i bedra ze skory.. zreszta zobaczysz bedziesz Cierpiec wyjebancu!

Ktoś tu się wkurzył nie przeciętnie :D

Ale teraz ty autorze tematu postaw się w sytuacji tego oszukanego kolesia. Ktoś robi Ci prezent z RP i liczy na to samo, a ktoś ma Cie po prostu w dupie. Jak się wtedy czujesz? Przez Ciebie wątpię, aby ten kolo wymienił się z kimś innym być może bardziej uczciwym od Ciebie. Pomyśl na przyszłość, a tak poza tym jeszcze można kupować prezenty, więc ja na twoim miejscu zrobiła bym zadość uczynienie i kupiła mu to dla spokoju własnego sumienia...

@co do tematu: nie, nie otrzymasz bana.

Opublikowano

Bo ją kogoś oszukalem A wy to święci jesteście ? Jaakis chinol napisał do mnie czy się giftami zamieniamy dał pierwszy,ją nie miałem RP a zresztą gowno was powinno obchodzić moje życie DEBILE TO JEST TYLKO GRA !!!!!!!

A może nie mam pieniędzy na RP ponieważ jestem biedny co?

edit: Zapytałem się tylko czy dostanę bana I sobie mówcie ile chcecie Mam to w dupie Sluchac jakieś randomowe osoby z Polski ,które mi groza

Opublikowano

Wu te ef! Koleś, to po ch*j piszesz o tym na forum, gdzie każdy może się wypowiedzieć. No lol. Być może nie jestem święta, ale ja na forum, gdzie dziennie siedzi ponad 6k osób nie przyznaje się do swojego oszustwa, błędy. I nie zakrywaj swojego wykorzystania drugiej osoby tym, że jesteś biedny. Trzeba było tej osobie to napisać, że jesteś biedny i nie kupisz jej tajemniczego prezentu. Nie masz NIC na swoje usprawiedliwienie.

PS. RZECZYWIŚCIE TO JEST TYLKO GRA, GDZIE NIE KTÓRZY INWESTUJĄ PIENIĄDZE, KTÓRE BYĆ MOŻE CIĘŻKO NA NIE PRACOWAŁY.

Ahm i wypraszam Sobie, wyzywanie mnie od debila prostaku.

Opublikowano

Bo ją kogoś oszukalem A wy to święci jesteście ? Jaakis chinol napisał do mnie czy się giftami zamieniamy dał pierwszy,ją nie miałem RP a zresztą gowno was powinno obchodzić moje życie DEBILE TO JEST TYLKO GRA !!!!!!!

A może nie mam pieniędzy na RP ponieważ jestem biedny co?

edit: Zapytałem się tylko czy dostanę bana I sobie mówcie ile chcecie Mam to w dupie Sluchac jakieś randomowe osoby z Polski ,które mi groza

Polski cygan ? We wroclawiu pewnie mieszkasz z cyganami smieciu :D Jakbym cie spotkal to w ryj tylko dac.....

Oszuscik jeb****

@TOP Niestety nie bedzie bana , smieciu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...