Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SeansInfo.pl Spis oraz ocena filmów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, Chciałbym zaprosić do przejrzenia mojego "portalu" SeansInfo.pl. Grafika (layout) nie jest mój, zmieniłem w nim tylko logo, oraz kolorystykę paska menu. Oczywiście wkrótce zacznę myśleć o autorskiej grafice (po rozwinięciu)

cls

Opublikowano

layout jak mówisz że nie twój to się z tym zgodzę bo widziałem go na kilku stronach ;), dla czego na silniku WP to zrobiłeś zrób to wszystko autorskim kodem system logowania itp itp, pomysł sam w sobie fajny bo można się dzielić opinią z innymi użytkownikami serwisu powodzenia z projektem.

Opublikowano

Tak naprawdę, Twoja strona powinna zostać zgłoszona, za rozpowszechniania pirackich filmów (tak na margiesie).

Ale oprócz tego strona jest nawet OK, tylko szkoda, że Ty nie jesteś autorem stylu. Podobają mi się te paski, które pokazują procent rankingu filmu.

Opublikowano

Tak naprawdę, Twoja strona powinna zostać zgłoszona, za rozpowszechniania pirackich filmów (tak na margiesie).

Ale oprócz tego strona jest nawet OK, tylko szkoda, że Ty nie jesteś autorem stylu. Podobają mi się te paski, które pokazują procent rankingu filmu.

Sam się zgłoś. Tam masz tylko oceniać a nie kurwa oglądać czy ściągać. Ps jeżeli filmy nie są na jego serwerze to nic mu nie zrobią

Opublikowano

Sam się zgłoś. Tam masz tylko oceniać a nie kurwa oglądać czy ściągać. Ps jeżeli filmy nie są na jego serwerze to nic mu nie zrobią

Po za tym dał odnośniki do youtube do oryginalnego trailer'a tym bardziej jest czysty ;).

Opublikowano

Dobra, szablon nie Twój, roboty mniej (w tym kodu też nie mam co oceniać), więc.. Czyyyli.. Mogę ocenić tylko system ocen i.. zawartość. Oceny wyglądają fajnie.. ALE. Oceny mnie bardzo dziwią 3/4 filmów mają ocenę 5/5, czy wszystkie filmy są takie dobre ?

W pierwsze co wszedłem (http://seansinfo.pl/movie/szeregowiec-ryan/) , i widzę link do pirackiej wersji filmu. Myśle no to dobra.. może tak jest tylko w tym filmie, to wchodzę w inny (http://seansinfo.pl/movie/avatar/) i znów link do pirackiej wersji..

@NeqGPlay Więc chyba jego ręce nie są takie czyste, bo to zalicza się jako rozpowszechnianie ;P

(Oczywiście mogę się mylić)

Pozdrawiam,

SKmedix

sygna2014.png

Opublikowano

Dobra, szablon nie Twój, roboty mniej (w tym kodu też nie mam co oceniać), więc.. Czyyyli.. Mogę ocenić tylko system ocen i.. zawartość. Oceny wyglądają fajnie.. ALE. Oceny mnie bardzo dziwią 3/4 filmów mają ocenę 5/5, czy wszystkie filmy są takie dobre ?

W pierwsze co wszedłem (http://seansinfo.pl/movie/szeregowiec-ryan/) , i widzę link do pirackiej wersji filmu. Myśle no to dobra.. może tak jest tylko w tym filmie, to wchodzę w inny (http://seansinfo.pl/movie/avatar/) i znów link do pirackiej wersji..

@NeqGPlay Więc chyba jego ręce nie są takie czyste, bo to zalicza się jako rozpowszechnianie ;P

(Oczywiście mogę się mylić)

Pozdrawiam,

SKmedix

W tym problem że sam nie wiem czy ten link może być, najlepiej jak usunę ponieważ spora liczba osób się o to spiera(na innych forach)

dodaj hobbita

a poza tym fajna stronka :D

Popytam parę osób jak wrażenia i dodam :)

layout jak mówisz że nie twój to się z tym zgodzę bo widziałem go na kilku stronach ;), dla czego na silniku WP to zrobiłeś zrób to wszystko autorskim kodem system logowania itp itp, pomysł sam w sobie fajny bo można się dzielić opinią z innymi użytkownikami serwisu powodzenia z projektem.

Strona dopiero ruszyła, więc po trochę większym rozwinięciu będę dążył do własnego silnika lub layouta :)

Opublikowano

Hamuj sie .. Inaczej wyciągnę odpowiednie konsekwencje .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

No fajnie, fajnie.

Tak na marginesie przydała by się ikonka, chodzi mi o favicon.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Error jest

This account has been suspended.

Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

• 3 tygodnie później...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...