Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nerfy, nerfy i jeszcze raz nerfy - Sezon 4

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nerf Mundo, Shyvana pls a nie się zajmują Irelią >_>

Ją też trzeba znerfic :) Na 1 lvl zabrała mi 1/4 hp z jakiegoś skila

Opublikowano

czemu tak płaczecie o shyvke? stała praktycznie przez całe s3 (och pograli ją ostatnie 2 miesiące) nietykana i buffowana a wy teraz płaczecie bo jest viable.... weście skonczcie ten bul dupy o nię

co do tematu zajmują sie postaciami ktore i tak sa slabe a chca je buffowac early a nerfic late.... nierozumiem zmian u trist jak w early taki draven starczy i nic nie robi

­

Opublikowano

BETTER NERF IRELIA HAHA :D
I tak nie ma dokładnych danych, więc info jak dla mnie takie z 'dupy'
Dokladnych danych nie ma, bo to są tylko posty pisane przez ludzi z riotu na forum.

O co wy się spinacie ? Nic nie jest jeszcze potwierdzone.. nie ma tych zmian na pbe.. to są jakieś wyrwane z kontekstu posty sklejone w jedną całość.. Plotka puszczona w świat MPC forum potrafi zdziałać cuda. ._.
Jeżeli posty "riotowców" są dla Ciebie plotką, to nie wiem, zmień dilera?
Nie ma ich na PBE, bo to są informacje, które będą wprowadzane w sezonie 4. Ludzie pytali i dostali od nich odpowiedź. Tyle..
Na zmiany trzeba będzie i tak długo czekać, spokojnie :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wyrwane z kontekstu zdanie sklejone z innymi w jedną całość bez żadnego potwierdzenia jest plotką ..

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Powinni wyj"bac nasusa z gry, riven znerfic ulti, lux zwiekszyc troche cooldown na ulti a kayle, szkoda gadac-.- zjedzie wszystko i wszedzie, oraz mundo tez powinni sie zajac te jego q na papierowe w 5 minucie-,- 50% ulti zycia odnawia on moze sobie siedziec na lini i farmic bez cofania..

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@up, jakoś w S3 to nikomu nie przeszkadzało... jak nie potrafisz kontrować tych postaci to jesteś brązem i tyle ci powiem, jak skontrować ulta Mundo? Ignite!

Opublikowano

Lepiej niech Syndrę znerfią, pojebstwo, faceroll i penty same wchodzą :D

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Znaczy op? Ale oni zapowiadają nerfa

Ten riot jest ślepy?(jeśli to nie fake). Gdzie jest jax,nasus,mundo,fizz?

akurat tutaj jest mowa o buffie dla irelii, konkretnie z niezbalansowanej postaci do zbalansowanej postaci, czy jakos tak, napisane jest ze bo wielu nerfach stala sie slaba i ze jak po buffie bedzie za mocna to ja znerfia ;)

Opublikowano

Nerfią postacie, które i tak są słabe i mało osób nimi gra.. gj riot... Wzięli by się za np. Riven a nie za tarica który i tak jest już śmieciem..

Opublikowano

Od Jax'a @Up'y się odjebac -_- z Z tego wszystkiego, tylko fo Riven mogliby dać jakieś lekkie nerfy. Na tym się powinno skończyć. Nasus - Teemo wystarczy, żeby gowno robił. Wystarczy psa trzymać z dała od farmy... Z Jaxem jest podobnie. Riot powinien robić lekkie bufy/nerfy. Remake skili Ryże'a i Noc'a na +, bo Nociem się nie dało nigdzie indziej grać jak na jungli, ale jak dla mnie, zamiast zmieniać mu skile, zmniejszyć zużycie many o parę % i wystarczy... Zmieniają co jest dobre. Teraz zupełnie się inaczej bd grało. Bezsens.

Opublikowano

Od Jax'a @Up'y się odjebac -_- z Z tego wszystkiego, tylko fo Riven mogliby dać jakieś lekkie nerfy. Na tym się powinno skończyć. Nasus - Teemo wystarczy, żeby gowno robił. Wystarczy psa trzymać z dała od farmy... Z Jaxem jest podobnie. Riot powinien robić lekkie bufy/nerfy. Remake skili Ryże'a i Noc'a na +, bo Nociem się nie dało nigdzie indziej grać jak na jungli, ale jak dla mnie, zamiast zmieniać mu skile, zmniejszyć zużycie many o parę % i wystarczy... Zmieniają co jest dobre. Teraz zupełnie się inaczej bd grało. Bezsens.

Ale to prawda, jax powinien dostać jakąś zmianę, mainuje go od dawna, i uważam że jest zbyt łatwy jak na jego możliwości, w jego grze nie ma nic trudnego, kompletny melter ADC'ków z enemy teamu, nieziemskie skalowanie, z samym Randuinem i Trinity na masterkach 21:9 wyciągamy już 3k hp, sprawdź sobie moje win ratio nim, west - V Zed Dahmer

Teraz jeszcze co do mojej opinii to mainowałem zeda od sporego czasu, był moją ulubioną postacią aż do zmiany jego prędkości w, to już nie to samo, czuję się to jakby go coś sztucznie spowalniało, zmniejszyło dynamikę jego gry którą kiedyś kochałem, tę mobilność, możliwość unikania skilli itp, obecnie spadł do postaci z najniższym win ratio, nawet na wyższych Elo, jego zmiana R faktycznie była dobrym tweakiem, mimo że traci ułamki sekund ze względu na przymus użycia w w większości wypadków do double Q czy slowa z E, czekam niecierpliwie aż poprawią jego W, od tamtego momentu już w ogóle nie dotykałem bo nie mogę kompletnie się przyzwyczaić :l

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Jakie nerfy, wy to nazywacie nerfami?

Zmieniają pasyw shaco, zyry, itp. Ale to nie oznacza że od razu nerfią ich, ludzie nauczcie sie czytać, oni chcą zbalansować/zmienić te postacie, dajmy na przykład takiego galio. Teraz praktycznie nikt nim nie gra, jest słabą postacią i chcą go zmienić, to od razu ma dostać nerfa tak ? Jedynie widze że znerfią Irelie, Poppy, Tarica, no czy to tak wiele? Bez przesady...

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Jakie nerfy, wy to nazywacie nerfami?

Zmieniają pasyw shaco, zyry, itp. Ale to nie oznacza że od razu nerfią ich, ludzie nauczcie sie czytać, oni chcą zbalansować/zmienić te postacie, dajmy na przykład takiego galio. Teraz praktycznie nikt nim nie gra, jest słabą postacią i chcą go zmienić, to od razu ma dostać nerfa tak ? Jedynie widze że znerfią Irelie, Poppy, Tarica, no czy to tak wiele? Bez przesady...

Galio nie jest słaby, jest po prostu underplayed, to zasługa mechaniki gry po prostu, ja np osobiście niekomfortowo czuję się postaciami typu malzahar/syndra/anivia/galio/kayle ze względu właśnie na to że latają, to może się wydawać dziwne, ale po prostu zdecydowanie gorzej gram niż normalnie, co także prowadzi do tego że gram owymi postaciami rzadziej, stąd właśnie taki niski pick rate jest pewnie, zresztą mało który pros gra galio, a jak wiadomo ludzie mają tendencję do kopiowania sceny ;)

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...