Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] SoloQ Diamond I EuWest

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sielo,

Po zmaganiach z diamentowymi trollami, udało mi się zdobyć upragnioną jedynkę, czyli DIAMOND I

bcggba.jpg

Seria X/O/O, pierwsza gra średnio botlane zagrał, druga gra riven lekko carrowana przeze mnie, trzecia team był zarąbisty i nie musiałem trafiać 5 ultem :)

Pozdroelo!

fb.com/myrodj

Opublikowano

pozdro tesz tak chce ale nie moge mam ciężką chorobę rąk mianowicie niedowład ręki i nie mogę robić plejsów i tkwie w silver 2 euw

Opublikowano

spotkałem cię kiedyś na soloq, gratulację. ;-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

spotkałem cię kiedyś na soloq, gratulację. ;-)

co za mmr jezus maria diamond 5 z diamondami 1 sie widzi w q?????? powodzenia i obyś trafił na fejmów !!!!!!!!!1 idz na eune a zobaczysz selexa1337 pewno

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

co za mmr jezus maria diamond 5 z diamondami 1 sie widzi w q?????? powodzenia i obyś trafił na fejmów !!!!!!!!!1 idz na eune a zobaczysz selexa1337 pewno

pozdro, ale jakies 3 tyg temu ja z vanoszem mielismy takie mmr ze spokojnie trafialismy na d1 20 lp na duoq, wiec wiesz, a gralismy z d3-d1

Opublikowano

pozdro tesz tak chce ale nie moge mam ciężką chorobę rąk mianowicie niedowład ręki i nie mogę robić plejsów i tkwie w silver 2 euw

To nie jest śmieszne lecz żałosne <_<

@topic

Gratulację ;-)

Opublikowano

pozdro, ale jakies 3 tyg temu ja z vanoszem mielismy takie mmr ze spokojnie trafialismy na d1 20 lp na duoq, wiec wiesz, a gralismy z d3-d1

chwila czyli vanosh gra duoq z silverem 2? chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

gratuluje diamonda I!

­

Opublikowano

Challenger będzie sporym wyzwaniem, właśnie wygrałem meczyk i jedynie +5 chansub-global-emoticon-3b96527b46b1c941

Czego oczekiwałes na d1 o.O

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Challenger będzie sporym wyzwaniem, właśnie wygrałem meczyk i jedynie +5 chansub-global-emoticon-3b96527b46b1c941

duo z brąz v smurfem też z d1 i szybko dasz rade

Opublikowano

yy, gratki ^ ^

Gadasz że po +5, dojdzie do +95 lp i będziesz dostawać po +1/0 wtedy zacznie się ' jazda ' ;P

Mam nadzieję że Challenger będzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...