Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mechanizmy redstone

LuKi504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po budowie komputera GPU itp jest się dumny z tego co się zrobiło dodatku można przy tym się bawić Np. do komputera można zaprogramować jakąś grę itp !

Budowanie komputerów w minecraft jest bardzo kształcące i będzie ci później łatwiej studiować elektrotechnike, informatyke itp.

Dodatku skoro to jest takie bez sensu i po co to robić to po co pić, po co jeść, po co żyć w ogóle, może to moja pasja -.-

Ale to lepiej zacząć się wtedy bawić prawdziwymi częściami, bo w MC dużo się nie osiągnie... bo prędkość prądu a redstone to jednak różnica, i wszystko ZAWSZE działa strasznie wolno a już na pewno jak mechanizm nie będzie zbudowany specjalnie pod to co chcemy zrobić, tylko "uniwersalny"

:P i nie wydaje mi się żeby mogło być naprawdę kształcące... bo prąd do MC ma prawie tyle co nic. (można poznać tylko takie podstawy jak bramki, liczniki itp, ale praw jakimi rządzi się prąd na 200% nie poznasz :D)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale to lepiej zacząć się wtedy bawić prawdziwymi częściami, bo w MC dużo się nie osiągnie... bo prędkość prądu a redstone to jednak różnica, i wszystko ZAWSZE działa strasznie wolno a już na pewno jak mechanizm nie będzie zbudowany specjalnie pod to co chcemy zrobić, tylko "uniwersalny"

:P i nie wydaje mi się żeby mogło być naprawdę kształcące... bo prąd do MC ma prawie tyle co nic. (można poznać tylko takie podstawy jak bramki, liczniki itp, ale praw jakimi rządzi się prąd na 200% nie poznasz :D)

A kto powiedział, że nie robię takich rzeczy w realu ?

Słyszałeś kiedyś co nazywa się Instant Reapeater ? To natychmiastowy reapeater jego szybkość to 0.01 sekundy, granicy w mc nie ma i nigdy nie będzie

Opublikowano

A kto powiedział, że nie robię takich rzeczy w realu ?

Słyszałeś kiedyś co nazywa się Instant Reapeater ? To natychmiastowy reapeater jego szybkość to 0.01 sekundy, granicy w mc nie ma i nigdy nie będzie

taaa, muszę cię poprawić jego czas to od 0.1 do 0.05 sekundy.

I niezbyt da się go zrobić w górę (no da się ale jest większe)

Granica w MC zawsze jest, i zawsze będzie.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...